Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי אקווריום...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתחדשתי באקווריום אם אני זוכר נכון הוא 140 אורך ו60 רוחב ו80 גובה.

יש כבר את כל הציוד.

השאלה מה כדאי רקע לאקווריום?

לא ניתן לימצא תמונת רקע לגודל כזה למרות שיש לי ניסיון מר עם הפוסטרים האלה.

באחת החנויות המליצו לי ליקנות פיברגלס בצורת סלעים (או כל צורה או רקע שתיבחרו) שמגיעה בחתיכות של כ 40 סמ וכמו לגו הם מיתחברים אחד לשני עם קצת סיליקון.

עלות של כל פלטה קטנה כזאת בסיבות ה 200 שבערך יצא לי 1000 שח הכולל הרכבה של בעל החנות .

יצא לי ליראות ביד 2 שמישהוא צבע את גב האקווריום (מיבחוץ כמובן) בצבע כחול ובתמונה זה ניראה די יפה.

והאופציה האחרונה זה להשאיר ככה ללא שום רקע, רק מבאס אותי שיראו את הצינורות מאחורה.

אשמח לישמוע תגובות מיבעלי אקווריומים (אם יש כאן כאלה)

תודה לעוזרים רז...

פורסם

פוליגל כחול זה הכי יפה, וגם עומד מאחורה הכי טוב

כמו כן אם יש לך אפשרות להביא "פלטות" כאלו של אבני ים שטוחות וגדולת ולכסות את כל האחורה זה יותר טוב מרקע

וזהגם מקום מסתור ומעברים לדגים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גש לכל חנות חומרי יצירה (או חנויות מכשירי כתיבה גדולות) ושם יש פוסטר מדבקה בגלילים.

מגיע ב 8 צבעים שונים, אני הכי ממליץ על שחור אבל זה תלוי איזה אקוריום אתה הולך להקים (צמחיה,ציקלידים,טרופים וכו').

בקשר לפוסטר של אקוריומים, מרבית החנויות מחזיקות רק את הסטנדרט שהוא בגובה 50 ס"מ אבל בהחלט יש גם גלילים בגובה 60, 70, ו 80 ס"מ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שכחתי להמליץ על עוד משהו , פילים של הקהיית חלונות לרכב, הם נותנים רק כהה, יש גם את אלו שהם כמו ראי שזה גם יפה ויש גם את החצי חצי.

כל התמונות האל ושל האקווריום זה אסון,אל תקנה !!

שהם לא צמודים לזכוכית הם חשוכים, ואיפה שהזכוכית לא נקיה או אם שאריות מיים אז ממש רואים את זה

שהם תמודים אז יש מקומות שנכנסים מים בינם לבין הזכוכית וזה נדבק וזה עושה חלק מהתמונה חשוכה וחלק זוהרת כזו

אם תצמיד את כולה עם מיים, אז יהיה לך המון בועות אויר אחרי שמיים יתאדו ממקומות מסויימים וזה ניראה מגעיל

פורסם

אין לי אקווריום (יש בדירה אבל אין בו דגים חיים) אבל הייתי הולך על קיר מחלוקי נחל,תדביק אותם עם קצת מלט ,לדגים יהיה מחילות קטנות ורקע טבעי .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פוליגל ,זה הדיקט פלסטיק עם האוויר בפנים של הגננות והמשקיות חינוך.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אלף תודות לכולכם.

אני חושב על רעיון הפוליגל מקווה כבר היום בערב למצא חנות וליקנות .

אני מראשון לציון יש למישהו שמץ מהיכן קונים ?

שוב תודע רז...

פורסם

כן , כל החנויות של הציור ויצירה

אגב הכי מומלץ זה כלום וסלעים ברקע אבל אם אתה מתעקש ורוצה אווריום ריק אז באמת שהכי מומלץ זה פילים של חלונות כהים לרכב

זה הכי אסטטי וניראה ממש טוב.

פוליגל אתה חותך אותו בגודל של הזכוכית האחורית ומספיקה נקודת תפיסה אחת והוא במקומו ודיי יציב כי זה חומר קשיח שקל לעבוד איתו (הכחול הכי מומלץ)

פורסם

אם אתה רוצה להשקיע קצת,

תמצא חנות באזורך שמוכרת אבן חיפוי לקירות, יש שם אבן שדומה לאבן טבעית כמו פה, בערך 200 ש"ח למטר מרובע אם אני זוכר נכון.

פשוט משנה את כל מראה האקווריום.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...