Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה תוצאות הפרישה.... (מוצדקת, לא מוצדקת - זה היסטוריה - העובדות כרגע מדברות בעד עצמן).

חבריי הפורשים,

ישבתם בתוך העמותה - הייתם בועד - הייתם בין הנבחרים - בין המצביעים.

ראו לאן מוביל הפיצול! לא הגיע הזמן לשים את האגו בצד? חברי ועד IRDA (אני בינהם) פרסמו החלטת ועד אחרונה פייסנית ביותר - אין סיבה אמיתית לפיצול הזה!!!! כל מי שאומר אחרת - מטעה או פועל מתוך כעס אישי!

אני קורא לכולכם להגיע לאסיפה הכללית בעוד כשבועיים ולהשמיע את דבריכם!

משם צריכים לצאת מאוחדים - כמו שהיינו בעבר.

שכל אחד יסתכל על עצמו בראי! קצת יבחן את מצפונו!

ואני מתכוון לכולם!

בברכה,

אלון חלווה.

נ.ב.

ברכות לעמותות הכידונאים ולעמותות הראלי רייד והעבירות.

מאחל להתאחדויות החדשות הצלחה מלאה בעשייתן - ויש הרבה מה לעשות.

לא מתבייש להגיד שאני מקנא...

באמת בהצלחה,

אלון חלווה.

פורסם

חברים אולי די, באמת...בכל פעם שנפתח שרשור בנושא הקשור לספורט המוטורי הישראלי אנחנו מגיעים לאותו ויכוח ישן שאינו נגמר ולאותה מסקנה בסוף.

הרי כולם יודעים מה יוליד השרשור הזה עכשיו - אלון יכתוב משהו ואחרי זה זלמן ושוב אלון וכך הלאה, מדי פעם נדב יגיב משהו ובסוף לא נגיע לשום מקום בנושא הזה.

עזבו את המקלדת (כמו שדני אוהב להגיד...:lol:) ותתחילו לדבר על אמת .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי,

מדברים "על אמת" - כל הזמן! אבל האמת היא (אם רוצים את האמת) - שגם בין הפורשים יש מי שהתנגד לפרישה!

התוצאה של הפרישה הזו - לא קידמה את הספורט שלנו - היא רק לקחה אותו אחורה! זו עובדה!

הצעד הזה (הפרישה) גם אם נעשה מתוך כוונה אולי לשפר משהו - גרם את ההיפך... ולדעתי בכלל,

היה מעורב בו בעיקר אגו! איזה מטרה הוא שימש חוץ מניסיון כושל להקים התאחדות בניגוד לקביעת רוב הספורטאים - עם הראלי רייד והעבירות? להזכיר לכולנו - לפורשים היה רוב בועד IRDA - אבל אחרי הצבעה של אסיפה כללית דרכם לא התקבלה - זה היה הטריגר לכל המהלך. אז נכון - קל לשחרר הצהרות "דברו על אמת"... קל לכתוב על "מקלות בגלגלים" - קשה לפעמים לשמוע את האמת בפרצוף! כי האמת במקרה הזה - היא ממש לא נעימה בכל הקשור למי שביצע את מהלך הפרישה הזה שריסק לנו את הספורט. - זה היסטוריה - אפשר באמת לעזוב הכל מאחור - זוהי רוח החלטת ועד IRDA האחרונה. נראה מה יעשו הפורשים. ירימו את הכפפה? אני מקווה.

כמו שאמרתי, עכשיו צריך לתקן. IRDA פירסמה הודעת ועד מסודרת - פתחה פתח לכל הפורשים. אני עוד לא ראיתי תגובה של מי מהם בכיוון. אני ממשיך לחכות. בסבלנות. בכל הזדמנות שנוצרה IRDA הוכיחה בעקביות בחודשים האחרונים שפניה לפיוס - נראה אם הפעם זה יצליח - או ששוב האגו יגבר על השכל.

אלון

זלמן,

נדב לא מהפורשים (אולי היום כבר כן - אבל הוא לא פרש בגלל גבי או יובל). נדב עזב את העמותה קודם לכן מסיבותיו שלו (עד היום לא הבנתי ממש למה).

נכון - שכשהוא מדבר על מחלה... לא ברור למה הוא מתכוון.

גם אני אשמח להסבר.

אלון

פורסם

ודבר אחרון,

ברור לכולנו שאם לא מהלך הפרישה - הייתה היום לנהגיי הראלי והנווטים התאחדות. ההתאחדות הזו הייתה כפופה לכללי מנהל תקין והחלטות דמוקרטיות. עובדתית - בגלל הפרישה - אין לנו את זה היום.

זו עובדה! וכל השאר מסביב כמו שאומרת מרגול - "חרטה" (אולי "חרטא").

נותר רק להתחרט על שהיה...

ולנסות לתקן את מה שיהיה.

אלון

נ.ב.

"רסטריקטור", "דלק מטוסים", גרופ A, תקנונים, מיהו ספורטאי - כל פעם יש תירוץ אחר. איך לא נמאס לכולנו מהגועל נפש הזה!!!

איך אפשר היה לעמוד מהצד ולאפשר לזה לקרות - אפילו בשם החברות???

"מקלות בגלגלים"??? אכן, צריך אבל להיות עיוור כדי לא לראות מי היה אחראי לזה!

אז תקבל בהבנה, דובי, אם לכמה מחבריך קשה עדיין להשלים עם מה שנעשה להם. מצד אחד - אנחנו הולכים קדימה ופתחנו פתח גדול לפיוס - מצד שני - אף אחד לא יכול להכריח אותנו לשכוח. גם לא כדאי לשכוח - כי גם אם נגשר על הכל וההתאחדות תוקם - זה יכול לקרות שוב!

מה אז יגידו הטל שביטים אם 8 ספורטאים יפרשו מההתאחדות יחתרו תחתיה להתאחדות חדשה???

אומרים "מודה ועוזב - ירוחם", אנחנו אפילו לא מבקשים שמישהו יודה במשהו - אבל, למען השם, אפשר לעזוב אותנו בשקט...?

כולם מברכים על ההתאחדויות החדשות, על הספורט העממי שיתאפשר פה - אבל לכולם נוח לשכוח - שזה לא היה קורה אם לא IRDA.

אז, לא דובי, אני לא אתן לאנשים לשכוח מה היה פה באמת.

אני לא יהיה זה שמעלה את זה - אבל אם זה יעלה - אני תמיד אהיה פה להזכיר את האמת!

אלון

פורסם

אלון

מה שהתכוונתי הוא שלא תתחיל להסביר שוב את כל מה שכולם יודעים ולמעשה בפורום זה חד-שיח כי מהצד השני אף אחד בעצם לא עונה.

זה שוב ושוב רק ויכוח במעמד צד אחד (והאמת, זה מתחיל להראות מגוחך, אבל זו דעתי האישית) .

תבדוק בהיסטוריה של הפורום , כל שרשור שעסק בספורט המוטורי הישראלי הגיע לדיון על הויכוח ועל "הפורשים" אבל באם תרד לעומק הדברים תגלה שלא היתה אף פעם תגובה מהצד שמנגד .

אנשי IRDA הביעו את דעתם בכל הנוגע לסכסוך בכל דרך אפשרית בפורום .

לדעתי הגיע הזמן להפסיק לכתוב על זה בפורום או לפחות לא להגיע לזה במסגרת כל שרשור שנפתח על הספורט בארץ . כולם בפורום כבר יודעים בעל-פה מה כל אחד חושב ולכן לדעתי זה כבר ממש מיותר לטחון את זה שוב ושוב.

אתה בטוח שיש פרטנר בצד השני ?

דובי

פורסם

קודם כל - יש פרטנר בצד השני - כרגע קוראים לו גבי סרוגו. אני לא חייב להסכים איתו או לאהוב אותו - אבל הוא יהיה השותף שלנו בהתאחדות - כי אין דרך אחרת!

לגבי טענתך - כי זה דיון במעמד אחד - אתה טועה ומטעה.

תבדוק את תגובות ברוך שליט. נכון גבי נזהר מלהגיב כבר המון זמן - כך גם שאר הפורשים - בשמם הם לא הגיבו - אבל תמיד היה מי שהגיב בשם בדוי. לא משנה... זה באמת לטחון מיים.

על מה בדיוק אתה רוצה שיגיבו - את האמת לא ניתן לשנות!

אני רק מקווה שבאמצע אוגוסט (מתקיימת כזכור האסיפה הכללית של IRDA) הנושא הזה יבוא על פתרונו. אני מקווה שהפעם נזכה לשמוע אמירה ברורה גם מצידם של נהגים כמו צבי לייט, אמיר גמליאל ואחרים. אמירה ברורה - כמו האמירה של אלי אלבג - את זה - אני אישית יכול להעריך!

אני אומר בפעם האלף - אין מחלוקת - כולנו רוצים התאחדות אחת בה הנהגים (וזה כולל את נהגי המשנה) יקבעו מה יקרה להם בענף. מה עוצר את זה מלקרות? תגיד לי אתה - כי אני לא מצליח להבין! בתור חבר ועד IRDA אני יכול לקבוע בודאות שלא IRDA היא זו שמעכבת את זה.

IRDA הציעה לסרוגו לכתוב את התקנונים ולאחר שהסכים - חזר בו (אתה מוזמן לוודא עם יוסי ניסן),

IRDA הציעה חלוקה של 50/50 בתחום הראלי ולא נענתה עד היום (לא לחיוב ולא לשלילה),

IRDA שוב פתחה דלת עם החלטת הועד האחרונה - נראה מה יקרה. אני באמת מקווה שהפעם זה יגמר!

אלון

פורסם

אלון

אין פרטנר בצד השני, לפחות לא פה בפורום ויסלח לי ברוך שליט, מבחינתי הוא לא צד בהתאחדות, אמרתי לו את זה אישית ככה שאין לי בעיה לכתוב את זה כאן. גוף שמארגן מרוצים לא יכול להיות צד בהתאחדות, בטח לא זה שינהל אותה.

מכיוון שכמו שציינת, הפרטנר מבחינתך הוא גבי סרוגו והוא לא מגיב כאן, הרי זה בדיוק כמו שציינתי, שיחה, פה בפורום, במעמד צד אחד ולכן אין טעם שוב ושוב לעסוק במה שכבר ממילא ידוע.

דובי

פורסם

חברים יקירים

עשרות פעמים כבר נכתב על הנושא ויכתב ואני אחזור על דברי כמו על דברים אחרים שנכתבו.

1. בצורה הכי ברורה ! לא תקום התאחדות ללא מועדון מרוצי ישראל והחברים שאנו מייצגים.
  2. לכול מי שקורה לנו אמרגנים! מועדון מרוצי ישראל הוא עמותה רשומה שלחברים תרצו או לא זה המצב.
  3. כמו שכתבתי הרבה פעמים, אני לא רואה שיש מישהו שדופק על הדלת ומוכן לקחת את הדברים על עצמו, כך היה עוד בתקופת "המועדון המוטורי הישראלי" וכך גם בתקופתנו אם היה מארגן זה ניגמר במפח נפש של המועדונים לכן הם לקחו זאת על כתפיהם, מעבר לכך כיום IRDA מארגנת ומפיקה את אירועיה (כול סיפור אחר רק יחמיר את המצב ולא אכנס לדברים בלתי רלוונטים לדעתי כרגע בכדי לשמור על תרבות כתיבה של הכותבים בהמשך) אז, בגלל שIRDA מארגנת את אירועיה היא הופכת לאמרגנית? לדעתי לא!
  4. "מועדון מרוצי ישראל" בכול הודעותיו מציין כי האירוע שמוקם הוא לטובת חבריו ופתוח לכול מי שמעוניין להצטרף, לא ראיתי את זה בשום מקום אחר עד לישיבת IRDA האחרונה, לזה לא צריך ישיבה מיוחדת, לזה צריך רוח ספורטיבית ולא רוחות מלחמה.
  5. ברוך שליט לא צריך להתנצל שהוא חלק ממועדון מרוצי ישראל ודבריו נשמעים כמו כול חבר אחר, הניסיון של השנים בתוך סבך הספורט המוטורי מראים רק שיש לי מה לומר ולא אחת הוכח שהם הדרך הנכונה.
  6. ניתן לפתור את סוגיית ההתאחדות בזמן קצר ביותר אם רק יוסרו מחסומי האגו, לא ישיבת IRDA, כמו גם הבחירות הקרובות שיתקיימו בא יפתרו את הסוגייה הנ"ל בלי הסרת מחסומי האגו. ההתעקשות ומשיכת הדברים (דעתי הפרטית) שלא לסגור את הדברים עם "מועדון מרוצי ישראל" אלא עם גבי סרוגו אינה נכונה כי "מועדון מרוצי ישראל" ו"גבי סרוגו" הם דבר אחד.
  7. ישנן שיחות, אך משום מה הן לא מתקדמות לשום מקום, הרבה מהדברים שאלון כותב או בשיחות שיש לנו עם IRDA הדברים די מקובלים צריך רק רצון לשבת ולסגור לדעתי את הפרטים.

ברוך

פורסם

בתור צופה מן הצד:

זלמן, הידוע כבוגימן - אתה לא נמצא אי שם בסקנדינביה?

אם התשובה היא כן אז א - מה אתה בכלל מתערב בריבים האלה? ולפי מה שאני רואה ומהרפרוף בהודעות, די מתסיס אותם.

וב' - למה אתם חברי בכלל מתייחסים לאדם שברח מכאן לארץ שבה באמת יש ראלי במקום להילחם על הקמת ראלי ישראלי?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...