Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חברה שלי (שתחייה...) קנתה לי ליומולדת 25 קורס נהיגה מתקדמת בחברה שאני לא יודע אם מותר להגיד את שמה

ורק רציתי להמליץ בחום על קורס כזה, זה לא הופך אתכם לנהגי ראלי או פורמולה אבל זה בהחלט גורם להרגיש יותר בשליטה על

הרכב והקורס הזה הוא נקודת פתיחה טובה ובסיס טוב לקורסים יותר מתקדמים שמספקים גם את החשק לנהיגה ספורטיבית.

הקורס שאני עשיתי נמשך כמעט חמש שעות והוא כולל שעה תיאורטית (מזכיר קצת נהיגה מונעת), 3 שעות עם מדריך שיושב איתך באוטו ומתרגל איתך ישיבה נכונה, בלימות חירום, סיבובים, העברות משקל, תת היגוי וכו' ואז שעה של החלק הכי מהנה לדעתי

שזה שעה של מסלול סללומים או ג'ימיקאנה או איך שלא קוראים לזה נגד כל אלה שהיו איתך בקורס באותו יום. זה היה ממש כיף.

והכי מתקרב למשהו ספורטיבי שעושים בקורס הספציפי הזה.

קצת התאכזבתי מזה שלא יצאתי מהקורס עם ידע יותר נרחב על איך לזרוק תחת בסיבוב או איך לעשות "צלחת" לבד

אבל כשחושבים על זה לעומק צריך ללמוד ללכת לפני שלומדים לרוץ.

בקיצור, מומלץ לכל מי שיש רכב ספורטיבי, נהג חדש, או סתם מישהו שרוצה להכיר את הרכב שלו יותר ולראות מה המגבלות שלו.

001gx8.jpg

003oc5.jpg

004cv2.jpg

005jy5.jpg

006fr6.jpg

007vo9.jpg

008yb8.jpg

"המתחרים" שלי בג'ימיקאנה:

009np7.jpg

יש גם סרטון בלי סאונד לצערי שלי עושה "צלחת" צולעת בעזרת המדריך כמובן:

http://www.youtube.com/watch?v=cuPfeVdMgqQ

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חברה שלי (שתחייה...) קנתה לי ליומולדת 25 קורס נהיגה מתקדמת בחברה שאני לא יודע אם מותר להגיד את שמה

004cv2.jpg

וכל מילה נוספת מיותרת.

אגב, מותר לך לומר את שם החברה, למרות שלפי התמונה זה די מיותר כבר...

בכל אופן, קורס שכזה הוא מבורך וטוב שעשית אותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין ספק שזה מהנה,השאלה המתבקשת היא האם מתנת היומהולדת מהחברה כללה

גם החלפת הצמיגים הקדמיים:-)

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

ניראה מצויין.העיקר שנהתה.

אתה יודע אולי את מחיר התענוג?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

היא לא כללה את הצמיגים הקדמיים... ממזרה!

בגלל שזאת היתה מתנה אז אין לי מושג כמה זה עלה אבל אני משער שבאיזור ה-1000 פלוס מינוס.

טוב נו, זה היה ב"מסלולים"...:wink:

פורסם
מי הגיע לשם עם BMW סדרה 7?!

:shock:

קבלן אחד שלא אוהב לנהוג (כי יש לו נהג...) אבל המליצו לו על הקורס אז הוא ניסה.

ב.מ.וו 745 אם כבר שאלת.

פורסם
קודם כל נראה שנהנת.

דבר שני - מה היה הדרוג הסופי?

קופרה מול 745 מול פאג'רו... מעניין :p

נהנתי מאד למרות שהיו רגעים שחישבתי בראש כמה עולה רביעיית צמיגים חדשים...:wink:

בלי להשתחצן הפג'רו יצאה שלישית, הב.מ.וו שניה והקופרה ראשונה. הייתי מהיר יותר בשתי שניות מהב.מ.וו.

ברור לי שבכל מסלול אחר היא היתה לוקחת אבל המסלול היה קצר יחסית ודרש הרבה האצות ובלימות וסיבובים וכו'.

כנראה שהיא היתה כבדה מידי למסלול כזה.

פורסם
או לסירוגין הנהג לא היה מספיק מיומן...

המסלול לא יועד מלכתחילה לבדוק את היכולת של הרכב אלא את המיומנות של הנהג ואיך הוא מיישם את מה שהוא למד בקורס.

פורסם
כמה עולה תענוג כזה?

כמה זמן הוא נמשך?

אני לא יודע בדיוק כמה הוא עולה כי קיבלתי אותו מתנה כמו שכתבתי.

אני מעריך שבאיזור האלף שקל.

הוא נמשך 4-5 שעות, תלוי בחבר'ה שאיתך.

פורסם
ברור לי שבכל מסלול אחר היא היתה לוקחת אבל המסלול היה קצר יחסית ודרש הרבה האצות ובלימות וסיבובים וכו'.

כנראה שהיא היתה כבדה מידי למסלול כזה.

ב.מ.וו 745 תקח אותך אולי רק בקו ישר. בכמעט כל מסלול אחר שתמצא היא לא תהיה מהירה יותר - וכמובן שאני מדבר על אותו הנהג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...