Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בקרוב אני הולך לנהוג על שברולט קורסיקה שנת 95 ,דגם שכבר לא מיוצר יותר.

נכון להיום, אין שם אפילו רדיו דיסק ואני לא מאמין שאוכל לנהוג באוטו אם כל מה שאוכל לשמוע זה רדיו..

[תקראו לי מוזר אבל כזה אני].

השאלה שלי היא כזאת,

האם בכלל ניתן להתקין שם רדיו דיסק? לא נראה לי שהאוטו מאפשר זאת בכלל.

אם כן, כמה תעלה לי מערכת סבירה לאוטו..?

כשאני אומר 'סבירה' אני מתכוון לאיכות טובה לאלה שיושבים בתוך האוטו - ולא באס שירעיד את העולם.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

ברור שאפשר להתקין שם רדיו דיסק, מה קרה לך?

קודם כל ההודעה שלך לא מפורטת בכלל, וזה לא טוב כי אי אפשר לעזור לך.

האם כשאתה מתכוון מערכת סבירה- מה אתה רוצה לקנות? רדיו דיסק ורמקולים ? אחוריים וקדמיים? רק קדמיים?

הגדר תקציב בבקשה, ואילו רכיבים תרצה להוסיף לאוטו ( מגבר, סאב, רמקולים , רדיו דיסק, קומפוננט )

כמובן שזה גם תלוי בתקציב שלך, כי אתה לא יכול לקנות את כל הרכיבים האלה ב 1000 שקל כמובן!

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

ניב -

ראשית, תודה על תגובתך.

שנית, קבל את התנצלותי הכנה על הבורות שלי בענייני המולטימדיה השונים ברכב - אני לגמרי חדש בכל העניין.

נוסף על כך, זה לא כזה ברור שלכל אוטו ניתן להתקין רדיו דיסק במיוחד לא במכוניות ישנות כמו זו שבבעלותי.

לגבי המערכת,

לצערי הרב התקציב שלי לא גבוה לגבי העניין הזה וזה אכן מצער מאוד הודות לעובדה שהמוזיקה האהובה עליי

היא ההיפ הופ ה"כבד" אשר דורש באס ממש ממש חזק ואיכותי.

כאן, ו-כאן, תוכל לשמוע דוגמאות לשירים שאני מצפה מהמערכת ל'סחוב' כראוי.

שוב, אני מתכוון ללסחוב והכוונה היא באמת פשוט שיישמעו טוב ושהבאס לא 'יתעייף', ולא כדי להרעיד את כל השכונה.

התקציב שלי הוא 1500-2000 אני מאמין שאולי אפילו פחות.

אני זקוק לכל החלקים חוץ מלרדיו דיסק עצמו, אותו קיבלתי מתנה ממש לפני כמה רגעים. :-)

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

ב2000 שח אתה כבר יכול להרכיב מארכת שלמה

קומפוננט קידמי

או מוראל פולס 6

או JBL GTO

מגבר פשוט4 ערוצים כמו הJBL CS60.4 (או מגבר אחר במחיר הזה(פשוט זה מה שאני שמתי)

וסאב פשוט משהו כמו הקיקר שיש לו צליל אומנם לא הכי מדוייק$$ אבל הוא נציל וביחס למחיר הוא אחלה סאב C12

יצא לך משהו כמו 2000 שח אולי כמה שקלים יותר עים תיבה לסאב והתקנה

פורסם

קודם כל תתחדש על הרדיו דיסק, שזה כבר מצויין שקיבלת אותו ויש יותר כסף לקניית רכיבים אחרים.

אז ככה ב 2000 שקל אפשר לבנות משהו נחמד מאוד, ומי שרשם מעליי אלה הרכיבים שבדיוק חשבתי עליהם שיהיו נורמליים לסכום:

מגבר:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=416544

סט קומפוננט: ( ויש לי אותו דרך אגב והוא אחלה )

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472469

וסאב :

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=130618

יש עליו דווקא ביקורות טובות בפורום ושהוא נותן תמורה טובה לסכום שהוא שווה ( כמובן שתמיד יש יותר טוב אבל הוא סאב טוב יחסית )

בקיצור הכל בסה"כ יוצא 1800 שקל , ולפי דעתי עם עוד 200 שקל תוכל לקנות גם רמקולים 6X9 אחוריים ( במגש של האוטו )

של JBL שהם טובים מאוד, או קנווד שהם עוצמתיים והבאסים שלהם נשמעים טוב ולא מקרטעים :

JBL

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=417684

KENWOOD

http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=411295

תקרא גם את הביקורות על כל מוצר, זה כל יעזור לך.

מצד שני אתה יכול לקנות רק רמקולים קדמיים ואחוריים לאוטו בסכום הזה , ואז בעתיד תוכל לחסוך עוד כסף ולקנות רכיבים יותר איכותיים.

אם אתה שואל אותי- זה מספיק בהחלט.

ניב.

פורסם

אוקיי.

אז לפי דעתך בתור שלב ראשון רמקולים קדמיים ואחוריים הם הרכיב החיוני לשיפור הסאונד הכללי?

כי אם לומר את האמת, אני לא ממש במצב של להוציא עכשיו המון[וגם 1500 שקל נחשב לי המון עכשיו]

על מערכת סאונד לאוטו.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם

אתה יכול לקנות בינתיים קומפוננט לקדימה בלבד(עים או בלי מגבר תלוי בהתנגדויות של הסט ובתקציב שלך)

ואחרי זה להוסיף סאב+\מגבר

אני עשיתי בדיוק ככה

חודשיים נסעתי בלי סאב עד שזה קצת התחיל להציק לי.....

פורסם

תראה אני קניתי רדיו דיסק , זוג קומפוננט קדמיים שיהיה לי להגברה , וזוג אחוריים.

זה מה שרציתי לעשות בשלב הראשון. למרות שהיה לי את הכסף לקנות את הכל במכה אחת, אבל החלטתי שאני אלמד ואקרא עוד חומר פה בפורום כדיי שיהיה לי יותר קל גם להחליט מה אני ארצה להוסיף בשלב מאוחר יותר.

אני כרגע לא משתמש בהגברה ודווקא מסתדר עם הרמקולים, ומתי שיבוא לי אני אוסיף עוד רכיבים למערכת.

כך גם אני ממליץ לך. תיקח את הכסף , תקנה קודם כל רדיו דיסק, זוג קומפוטננט שיהיה לך ( במידה ואתה תרצה להגביר אותם מתישהו, אלא אם כן אתה לא תרצה בכלל להגביר אותם, אז תקנה זוג רמקולים רגילים שגם אותם תוכל להגביר אבל אל תשכח שהם פחות מיועדים להגברה מהקומפוננט ) וזוג אחוריים כדי להשלים את הסאונד מאחורה כי לפי דעתי כשיושבים מאחורה חסר סאונד והוא רק מגיע מקדימה שזה "רחוק מדיי" לטעמי.

תלך שלב שלב, תקרא קצת חומר פה בפורום , תלמד עוד דברים ואל תקפוץ ישר על קנייה של כל מיני דברים.

ניב.

פורסם

אני דווקא ממליץ לך ללכת על מגבר עוצמתי יותר כגון הZ4200 שלא יצתרך שדרוג בעתיד הקרוב ויחזיק יפה מאוד קומפוננט וסאב ממוצע - 1000 ש"ח לחדש

קומפוננט - תריץ חיפוש

התקנה אגב עוד כ500 ש"ח או לבד עם סט התקנה (כ150 ש"ח לסט זול)

ברגע שתחליט על שני אלו נוכל גם להתאים סאב (אם ישאר תקציב)

איזה רדיו דיסק יש לך כרגע?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...