Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם יש כאן איזה ליצן תורן שמקבל את האישור השבוע לפתוח נושא שטותי לחלוטין.

אם אתה חושב אותי לליצן תורן אז אתה כנראה דפוק קשות או משהו, כאשר אתה מתייחס בזלזול לנושא שהעליתי כאן .

אתה יכול ללעוג כמה שתרצה אבל , הייתי שמח לראות את פרצופך בהיתקלות כזו ( כאשר ישנה אופציה שאלו ביצי נחש ובהתאמה נחשים בחצרך ) כאשר ישנם ילדים קטנים שמתרוצצים בחצר גם יחפים בחופשת הקיץ .

אולי תעדיף נושאים בסגנון " ריפדתי את הגג של האוטו של סבתא , קורטינה שנת 82 מה אתם אומרים "

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא הבנתי את התוספת הלא מצחיקה שהתווספה לכותרת שלי ע"י מישהו עלום ( כמובן ) מהנהלת הפורום .

ואם זה אמור להצחיק אז אשמח שתשתפו גם אותי בזה .

הכותרת נורא (!) משעשעת, זה הכל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בדקתי את הסוגיה הזו עם אישתי (עירקית במוצאה, מכשפה בפוטנציה ומאמינה גדולה בקמיעות ולחשים) ולהלן תשובתה:

אין לראות בביצים סימן כלשהו בענייני מזלות ואין בכך סגולה מכל סוג שהיא, העניין לא מוכר לה למרות התמחותה רבת השנים בתחום.

אלא מה, לטענתה היא הייתה מתה מפחד מחשש שמדובר בביצי נחש (התשובה הזו נימסרה באדיבות הצד המושבניקי שבאופיה).

עד כאן (חוסר) תרומתי לפתרון התעלומה.

פורסם

"(עירקית במוצאה, מכשפה בפוטנציה ומאמינה גדולה בקמיעות ולחשים)"

זה הופך אותה למבינה בביצים או בלחשים שקשורים לביצים?

או במזל עם ביצים?

אני מבולבל

פורסם
הכותרת נורא (!) משעשעת, זה הכל.

מסכים , אכן יצאה לי כותרת משעשעת .

והנושא רציני ביותר , למרות הלעג שניתז כאן מכמה עוברי אורח , קיבלתי לפחות כמה תגובות עניניות גם במסרים כאן , וגם בפורומים אחרים .

פורסם

[quote=שרגאמן;1765048

זה הופך אותה למבינה בביצים או בלחשים שקשורים לביצים?

או במזל עם ביצים?

אני מבולבל

היא בהחלט מומחית.

אין רכב חדש שקיבלנו שלא דרס (בפקודה !) ארבע ביצים, אחת לכל גלגל.

והנושא רציני ביותר , למרות הלעג שניתז כאן מכמה עוברי אורח , קיבלתי לפחות כמה תגובות עניניות גם במסרים כאן , וגם בפורומים אחרים .

הכותרת משעשעת, הנושא מרענן ומצית את הדמיון, אבל הוא רציני.

ע"ע ביצי נחש, מה שאומר שהאמא בסביבה.

פורסם

שמע, מאחר שזה יכול להיות ביצים של כל מיני חיות ומאחר שכמעט בלתי אפשרי להבדיל ביניהם, אתה תצטרך להמתין את שיתבקעו הביצים.

אני ישמח אם תחזור לבשר מה באמת היה בביצה.

אני במקומך הייתי מתחיל לגדל אותם.

פורסם

אשתי הזואולוגית מוסרת שזה נראה כמו ביצים של זוחל כלשהו - ככה"נ לטאה כלשהי (לפי החפירה).

באיזה איזור בארץ אתה גר?

:turn-l:
פורסם

אלו ביצי זוחל קרוב לוודאי , במיוחד אם הביצים אינן בעלות קרום קשה, אלא יותר "עורי" כזה. כפי שנכתב קודם, לא סביר שמדובר בביצי נחש משום שנחשים לא חופרים בורות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
פה רואים בבירור שהחיה חפרה כדי להטיל בפנים

זה זה (עכביש טרקטור סיבירי מצוי):

1053-strange-russian-tractor.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אשתי הזואולוגית מוסרת שזה נראה כמו ביצים של זוחל כלשהו - ככה"נ לטאה כלשהי (לפי החפירה).

באיזה איזור בארץ אתה גר?

נכון , פורום זוחלים ברשת ( אני מניח שדי מומחים בתחומם ) הגיע למסקנה שככל הנראה זוהי הטלה של נקבת חרדון , והסיבה שהחפירה לא כוסתה כמקובל , כנראה עקב הפרעה בזמן ההטלה , יכול להיות שאחד החתולים שלי הגיע לאיזור בזמן ההטלה .

אלו ביצי זוחל קרוב לוודאי , במיוחד אם הביצים אינן בעלות קרום קשה, אלא יותר "עורי" כזה. כפי שנכתב קודם, לא סביר שמדובר בביצי נחש משום שנחשים לא חופרים בורות.

גם זה נכון - כך למדתי היום בנושא זה - נחשים לא נוהגים לחפור על מנת להטיל ביצים

ודבר נוסף עונת הרבייה של הנחשים הסתיימה וחלפה לשנה זו כך נאמר לי .

במידה ויבקעו מן הביצים זוחלים ( רצוי על ארבע :-D ) קטנטנים ובתקווה שהחתולים לא יהפכו אותם לניצודים , אדאג לעדכן אותכם .

פורסם

למה לי לא קורים דברים מעניינים? :-(

אה, אופס, אני גר בעיר גדולה ואין לי חצר.

דווח מה יבקע מהן בהמשך, אני ממש סקרן (בלי שום ציניות).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ביצי צב יבשה בוודאות מוחלטת.

אתה יכול להציץ בחתימה שלי (לא המנוע)בכדי להבין שאני כנראה יודע מה אני אומר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...