Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

polo 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי פולו 1600 שנת 96 אני רוצה לדעת אם יש מצב שאני יכול לשפר את הרכב.. אם כן אז עם מה מומלץ ומחירים פחות או יותר וכמה שפחות בלאי

אמרו לי שאני יכול להשים פילטר פתוח או פילטר כותנה אבל מישהו אחר אמר לי שזה לא יוסיף לי כלום כי אין לי טורבו..

ובשביל זה אני פה לקבל חוות דעת מקצועית

פורסם

פילטר פתוח מחליף את הפילטר שיש לך ברכב המקורי.

בעקרון, זה לא אמור להתחלף אי פעם.

אבל במידה וכן אתה מחליף לאחד פתוח אתה גורם למנוע לקבל אויר יותר נקי ונשימה טובה יותר

בהגזמה, הדבר יוסיף לך כ-2 עד 3 כ"ס אבל אתה גם ככה לא תרגיש.

היתרון היחידי שאני רואה בזה הוא הרעש השונה שיהיה לך ברכב.

רוצה רעש שונה?

תפתח את הפילטר אצלך ברכב בעזרת מברג.

פורסם

ניב - WTF?

התגובה הכי לא קשורה לעולם.

יאשה צודק, חיפוש על פילטר פתוח יניב לך אשכולות על שיפורים בסיסיים, ואת התגובה של ניב ... זרוק לפח כי אני אישית לא הבנתי ממנה שום דבר חוץ מאיך להרוס את הפילטר המקורי של הרכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ניב, בא נראה:

יתרון מס 1 שאתה ציינת - לא מחליפים את הפילטר לעולם.

יתרון מס 2 שאתה ציינת - אויר יותר נקי.

יתרון מס 3 שאתה רשמת - נשימה טובה יותר.

יתרון מס 4 שאתה ציינת - תוספת של 2-3 כ"ס.

יתרון מס 5 שאתה ציינת - רעש שונה.

אחרי כל היתרונות הנפלאים והנכונים האלה אתה מחרבש את הכל בזה שפתאום זה לא מומלץ ומקשקש איזה שטות על מברג?

פותח השרשור,

האם הפולו היא 75 או 100 כ"ס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
נא לא לצטט סתם

נשמע ממש טוב, למה יצרנים לא מוכרים את הרכבים ישר, עם מסנן אוויר פתוח?

הרי, גם להם יש מהנדסים שחושבים על משהו, ומדי פעם מדפדפים בפורומים.

פורסם
נא לא לצטט סתם

אוויר יותר נקי ונשימה יותר טובה זה שני דברים שונים לגמרי, נכון, שכחתי, זה פשוט שחור ולבן.

איך הגעתי למצב שאני רושם שני דברים כ"כ שונים במשפט אחד? יא אללה. צריך לתת לי השעיה מהפורום הזה לצמיתות על המידע הכ"כ מוטעה שאני נותן פה.

אם היה לך טיפת הבנת הנקרא, ולא היית ישר ממהר "לקטול" היית מבין ש:

"רוצה רעש שונה?

תפתח את הפילטר אצלך ברכב בעזרת מברג."

אבל אם הוא לא רוצה רק רעש שונה שזה משהו אחר.

נדמה לי שצריך לתת לך אזהרה על חשיבה בקלות ראש ועל "עקיצות" שלא לעניין.

ועל הביקורת הפומבית על דרך הניהול ועל יעוץ שגוי בפעם השניה עם המברג אתה אכן מקבל אזהרה. בגירה.

פורסם

ניב היקר,

קודם כל לא צריך לפתוח את הפילטר בעזרת מברג כדי לקבל אפקט של יניקה משמעותית ('רעש שונה')

רוצה רעש שונה? תנטרל דווד.

"בעקרון, זה לא אמור להתחלף אי פעם.

אבל במידה וכן אתה מחליף לאחד פתוח אתה גורם למנוע לקבל אויר יותר נקי ונשימה טובה יותר"

שים לב כמה שסתרת את עצמך, הוא לא אמור להתחלף, במידה ואתה מחליף אתה גורם למנוע לקבל אויר יותר נקי ונשימה טוב יותר"

אז למה מלכתחילה לא הרכיבו פילטר שונה, הרי אויר יותר נקי ונשימה טובה יותר בריא יותר למנוע, לא?

פילטר פתוח מזרים כמות גדולה יותר של אוויר ויניקתו תהיה שונה, מכאן בא הרעש, אין שום קשר למברג. (?!)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

jenek,

לא מוכרים מכוניות ישר עם פילטר פתוח מסיבה אחת בלבד, הוא יקר בצורה משמעותית מפילטר הנייר שמותן במקור ע"י המפעל

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...