Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רנו קליאו B , 2002 מנוע 1.2L

לאחרונה החלו מס' בעיות לכאורה לא קשורות. (רכב צרפתי, מה לעשות...)

1- מד חום המנוע החל להראות בעקביות על טמפ' נמוכה מהרגיל (בערך 25% מתחת לאמצע - גם בשיא החמסין בפקק עם מזגן)

בבדיקות שערכתי - הטרמוסטט תקין, והוונטה תקינה ונכנסת לפעולה מתי שלכאורה , במצב תקין, המנוע מתחמם טיפה מעל הרצוי.

כמו כן צריכת הדלק לא השתנתה ונשארה 1 ל- 15 מה שאומר שהבעיה הינה רק במדיד??????

2- לפני כשבוע מד המהירות הפסיק לפעול לסירוגין (אין מד סלד בדגם הזה וכל שאר המכוונים והנוריות פרט לסעיף 1, תקינים.) ועד היום עובד לסירוגין אפילו 2-3 פעמים בזמן נסיעה המחוג פשוט "צונח" ל-0, ואחרי מס' דקות ,במקרה הטוב, שוב "קופץ" לערך האמיתי וחוזר חלילה..

בזמן שהוא על "0", האודומטר ,דיגיטלי, מפסיק לספור.

בזמן שהמחוג על "0", או שאני מדמיין או שבאמת ,נראה כי המזגן מקרר פחות טוב. (ורק לאחרונה החלפתי במזגן שסתום ומילוי גז ומאז עבד ללא דופי :-) )

מה אתם ממליצים לעשות?

שבת שלום,

נדב

פורסם

איך בדקת את הטרמוסטט ? לדעתי הוא תפוס במצב פתוח.

הייתי מנסה להחליף חיישן מהירות בגיר. דובר כאן שיש איזו שיטה "לסדר" את הישן. בצע חיפוש.

פורסם

בנוגע למד מהירות, גם לי יש את אותה הבעיה האותו הרכב.

מדובר בחיישן הספידומטר.

עלות החלק לאחר בירור 350-500 ש"ח.

נאמר לי שצריך לפרק את הגיר, כי הוא יושב בתוך הגיר. ולפני כן - צריך להמתין שעה שעתיים שהגיר יתקרר, לפני שמפרקים.

שים לב שהרכב גם לא סופר את הק"מ כאשר מחוג המהירות נופל ל - 0.

פורסם
בנוגע למד מהירות, גם לי יש את אותה הבעיה האותו הרכב.

מדובר בחיישן הספידומטר.

עלות החלק לאחר בירור 350-500 ש"ח.

נאמר לי שצריך לפרק את הגיר, כי הוא יושב בתוך הגיר. ולפני כן - צריך להמתין שעה שעתיים שהגיר יתקרר, לפני שמפרקים.

שים לב שהרכב גם לא סופר את הק"מ כאשר מחוג המהירות נופל ל - 0.

איזה לפרק ואיזה נעליים. אפילו לא צריך להרים את הרכב. עבודה של 3 דק' בידיוק.

אם זה ממש מעניין אתכם, היה לי את זה וכבר כתבתי מלא פעמים היכן סידרתי,מחיר וכל שאר הפרטים.

בקשר למזגן, איזה שסתום החלפת?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
איזה לפרק ואיזה נעליים. אפילו לא צריך להרים את הרכב. עבודה של 3 דק' בידיוק.

אם זה ממש מעניין אתכם, היה לי את זה וכבר כתבתי מלא פעמים היכן סידרתי,מחיר וכל שאר הפרטים.

מלא פעמים? עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי פעם אחת שכתבת את זה!

אפילו שאלת פעם אם לקליאו יש כבל או חיישן.

תראה לי לינק להודעה שלך, בבקשה.

פורסם

האטם שהוחלף במזגן הינו האטם שמחבר בין המדחס למעבה.

הוא נמצא ממש צמוד לתא הנוסעים (מהצד של המנוע)

פורסם
האטם שהוחלף במזגן הינו האטם שמחבר בין המדחס למעבה.

הוא נמצא ממש צמוד לתא הנוסעים (מהצד של המנוע)

מה הייתה הבעיה? שהגז בורח ומידיי קייץ יש למלא גז?

פורסם

זה קרה פעם אחת, בדקו במוסך עם חיישן כזה שמגלה ( "מריח") דליפות גז, אמרו לי שזה מהאטם והוא הוחלף.

מאז, 3 חודשים, המזגן עובד יופי.

פורסם

שמתי לב שלקליאו הזאת לכל מי שאני מכיר שיש לו/היה לו רכב כזה יש 3 תקלות שמופעילות בכולן:

1. מד מהירות נופל

2. גז בורח מהמזגן

3. נורת כרית אויר

• תוכן חדש...