Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו שאני מורשה לענות פה, אני אגיב.

הכל, אבל הכל, אשמת החינוך של ההורים.

כן ההורים. שלהראות ציצים ב8 בערב זה בסדר ו"הילדים צריכים ללמוד איך עושים ילדים" וביחוד לאור התקופה של שנות האלפיים "סיפוק מיידי" זו לא מילה גסה, עידן האינטרנט והטלויזיה המיידית, הסקרנות וחוסר המעצורים, והמתירנות, כל אלה נובעים מהורות לקויה מהשורש! ולא מגבר בן 54 חרמן.

אני מבטיח לכם, שיש עוד מאות אם לא אלפי מקרים דומים אפילו כמעט לחלוטין למקרה של ציון ג'אן!

ולא נותר לנו אלא להתחבר לאינטרנט ולהראות ציצים ב8 בערב.

שלא תבינו לא נכון. אני לא מצדיק את המעשים שלו, אבל מחליא אותי פי מיליון שילדה בת 15 ובחורה בת 23 מסרסרות (!!) ילדות בנות 13-17 לגבר!

מעצבן אותי שאתם כולכם מפנים אצבע מאשימה ל"זקן החרמן" אבל נאמרה מילה וחצי על החלאות אדם שסירסרו לו את הילדות הללו.

נשים כאלו צריך לשים מאחורי סורג ובריח!

(ובקשר לזקן החרמן, פשוט לקחת לו את המרשם של הויאגרה והוא יפסיק לבד.)

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נבלה וזה טרפה.

גם הן וגם הוא לא יזכו אצלי לנקודות זכות.

אני הייתי נוטה להחמיר יותר איתו מאשר איתן מפאת גילו המבוגר והעובדה שהוא ביצע את המעשים לכאורה.

הכל כמובן תיאורטי גרידא ונסמך על הפרסום.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

על פניו אף אחד לא "בסדר" לדעת המשטרה בסיפור אבל גבר מבוגר צריך לשלוט במה שיש לו ברגליים.

מה לעשות שכושר השיפוט של ילדה בת 13 הוא לא כמו של גבר מבוגר

בשביל ילדה 50 שקל לסיבוב בקניון שווים את הדברים שהיא עשתה, כאן צריך לבוא שיקול הדעת של מבוגר שכאשר הוא מקבל הסכמה מילדה הוא צריך פשוט להתרחק

ולבחור שמאשים את הציצים בטלוויזיה, אני מבטיח לך שכמו כולנו גם אני ראיתי בטלוויזיה דברים כאלו ובכל זאת לא הלכתי ושלפתי מול כל ילדה שרוצה 50 שקלים (או יותר או פחות)

הבחור בן 54 וקיבל "חינוך של פעם" אז הוא לא ראה ציצים בטלוויזיה.

זה אומנם גם חינוך אבל יש אנשים שמנצלים אפילו חינוך טוב

ולעניין

פרחה או לא לפי YNET זה לא ממש משנה, אין לעובדה שהיא פרחה נפקות לעניין שגבר מבוגר ניצל חולשה שלה

זה שהיא הולכת במיני או מבלה עם ילדים בגילה זה לא משנה לעניין שגבר בן 50+ שכב איתה

מה שיש זה גבר מבוגר שמנצל ילדות (וגם אם נניח לא תמימות)

להן חסר כסף והוא מוכן לתת להם כסף בעבור מין, גועל נפש

אם זה נכון אז לדעתי מקומו של הבן אדם הזה הוא כמו במקומם של כל עברייני המין הפדופילים

...

אנשים פה במדינה צריכים להבין שבחורה שהולכת במיני לא רוצה בהכרח שיגררו אותה לשרותים.

מי החתיכת מפגר שיגיד שילדה קטנה בת 13 הסכימה לשכב עימו, אפס מאופס.

באמת שקשה לי לדבר על נושאים שכאלה זה פשוט מגעיל אותי בכל רמה אפשרית, עברייני מין הם העבריינים הבזויים ביותר ונעשה צדק שהגורל שלהם בכלא הוא להיות מהמעמד הנמוך ביותר ושם הם עוברים 7 מדורי גהנום

אומנם התגובה קצת מבולגנת אבל פשוט מגעיל אותי אפילו להתייחס לנושאים מסוג זה

פורסם

למה ילדה צריכה לראות "ציצים ב8 בערב" כדי להיענות להצעה מגונה מפדופיל?!

תסלח לי מאוד שאני קצת אהיה בוטה כאן, היא לא צריכה לדעת יותר מידי, כל מה שהיא צריכה זה להתפשט, לשכב, לפתוח רגליים ולעצום עיניים עד שזה יעבור, זה סוג של אונס.

פורסם

לא נעים לי לומר, אבל כנראה שהוא יצא מזה בלי כלום.

אגב, מהו גיל ההסכמה המקובל על כולם? (לפי החוק 16, אבל מה דעתכם?)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

כבר כתבתי שהמעשים שלו דוחים ובטח ובטח שאינם מהווים מקור לגאווה.

אבל מכאן ועד אנס, פדופיל, סרסור ועוד כמה כינויים שהדביקו לו - יש מרחק רב.

לדעתי האיש לא רק שיצא זכאי מכלל אשמה, אלא שבכלל לא יוגש נגדו כתב אישום. כי כפי שכבר כתבתי זה שמשהו מגעיל ומנוגד לנורמות עדיין לא הופך את המשהו להיות מנוגד לחוק.

פורסם
הכל, אבל הכל, אשמת החינוך של ההורים.

ברור...

מי שרואה ציצים ישר הולכת לזנות.

אני גם מציע להחרים מירוצים בטלוויזיה, כי זה מעודד עבריינות כביש.

מספיק עם השטויות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ברור...

מי שרואה ציצים ישר הולכת לזנות.

אני גם מציע להחרים מירוצים בטלוויזיה, כי זה מעודד עבריינות כביש.

מספיק עם השטויות.

בד"כ אני בעד ברירת , כל אדם אחראי למעשיו , וזכותו לעשות כראות עיניו ( במסגרת החוק )

אבל - יש גם צדק בדבריי " השביט " מגזימים , ולא מספרים את המחיר

( להבדיל ממרוצי מכוניות , שם מספרים ומדגישים את אמצעי הביטחון להגנת הנהגים )

כמובן כי גם הבוגר לכאורה , היה צריך לחשוב , ולהבין כי הצעירות בגיל זה קלות דעת .

אבל המצב בורח להורים מהידיים , הצעירים והצעירות מגזימים ולוקחים סיכונים לא חכמים

בתורה כתוב - כסף יעוור עיני צדיקים = וברור גם בחברה טיפשית כמו שלנו , הסוגדת לכסף

האחריות היא של ההורים , לעבוד על הנקודה הזו, ולהזהיר חזור והזהר

( במסגרת עבודתי , אני נתקל במצבים דומים , אני מחנך את המלצריות הצעירות, שולח אותן הבייתה

על לבוש חשוף , מרגיע אותן כאשר הן מתלהבות מכסף או רכב של אחד הלקוחות -

ואח"כ אני מקבל תשובה , זה החיים שלי - ואז כעבור יום יומיים , בכי , צדקתה אני מצטערת )

הורים , וחינוך מהבית , הם העיקר

וכמו שכתב dorki אני בספק אם הוא יועמד לדין ( כשר , אבל מסריח )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חביבי אל תשכח שבתורה הגיל החוקי לנישואין הוא 12

מזל שאפילו הרבנים אצלנו ידעו לאזן את זה וכיום הגיל המינימאלי לחיתון הוא 17 באישור בית משפט (או 16 אם אני לא טועה) אחרת הרבנים היו מחתנים לפי דין תורה ילד בן 13 עם ילדה בת 12

פורסם
זה לא מה שאמרתי. וודאי שלא. ציצים ב8 בערב כחלק זעיר במכלול עצום.

תתייחס להמשך הדברים שלי ואז תגיב בהתאם.

ok, צודק.

הורים יכולים להיות סמכותיים ומתירנים בגישתם למין.

אין סתירה בין השניים

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל המצב בורח להורים מהידיים , הצעירים והצעירות מגזימים ולוקחים סיכונים לא חכמים

בתורה כתוב - כסף יעוור עיני צדיקים = וברור גם בחברה טיפשית כמו שלנו , הסוגדת לכסף

האחריות היא של ההורים , לעבוד על הנקודה הזו, ולהזהיר חזור והזהר

אייל, פסיכולוגים טוענים שחלק חשוב בתהליך ההתבגרות הוא מרידה בהורים. מתבגר שלא מרד בהוריו - לא התבגר מנטלית.

ההורים יכולים להמליץ, אבל התפיסה בגיל הזה היא "שמה מבינים העתיקים האלה"...

תתפלא אבל יתכן מאוד שלך יש השפעה על המלצריות שגדולה מהשפעת ההורים.

בסופו של יום תהליך הלימוד הוא שקמים על הרגלים, מועדים ונופלים וקמים שוב. התהליך יימשך עד שלומדים להזהר ממכשולים. כנראה שבלי לקבל מהחיים "כאפות" - אז לא לומדים.

ודבר קטן ואחרון - אל תשכחו, זה רק סקס.

פורסם
אייל, פסיכולוגים טוענים שחלק חשוב בתהליך ההתבגרות הוא מרידה בהורים. מתבגר שלא מרד בהוריו - לא התבגר מנטלית.

ההורים יכולים להמליץ, אבל התפיסה בגיל הזה היא "שמה מבינים העתיקים האלה"...

תתפלא אבל יתכן מאוד שלך יש השפעה על המלצריות שגדולה מהשפעת ההורים.

בסופו של יום תהליך הלימוד הוא שקמים על הרגלים, מועדים ונופלים וקמים שוב. התהליך יימשך עד שלומדים להזהר ממכשולים. כנראה שבלי לקבל מהחיים "כאפות" - אז לא לומדים.

ודבר קטן ואחרון - אל תשכחו, זה רק סקס.

אני היום מסכים עם דברייך . ( כאשר אני בוגר בשנים )

לבני נוער צעירים , זו יכולה להיות טראומה , ותסביך לשנים רבות

אם החויות הראשונות הן כאלה , הם יסיקו כי כסף קונה סקס , ( ואתה יודע מה - בעצם העולם היום בנוי כך ..)

וחבל שזה יהיה - הבוקר טוב עולם שלהם . " בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם "

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...