Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הכנסתי את הרכב שלי לטיפול למוסך של חבר של אבא שלי-טיפול רגיל-שמן,פליטר שמן\אויר\פלאגים של דנזו{מכירים?}+החלפת קלאץ' לוולאו המקורי+החלפת שמן גיר-1400 ש"ח-איך המחיר?

אגב ברקסים לא החולפו כי הם היו בסדר

תודה

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שלום חברים

הכנסתי את הרכב שלי לטיפול למוסך של חבר של אבא שלי-טיפול רגיל-שמן,פליטר שמן\אויר\פלאגים של דנזו{מכירים?}+החלפת קלאץ' לוולאו המקורי+החלפת שמן גיר-1400 ש"ח-איך המחיר?

אגב ברקסים לא החולפו כי הם היו בסדר

תודה

מחיר בסדר גמור.

קלאץ' זה בסביבות 900-1000~ שח כולל עבודה.

טיפול גדול ושמן גיר זה עוד 400-500~ שח כולל עבודה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
קלאץ אלף שקל? אצלי רצו 2300 לפני מע"מ כי זה קלאץ יקר של 106 S16

כן.

הסט מצמד (פלטה + דיסק + מיסב) עולה באיזור ה 400-500 שח

עבודה זה בד"כ עוד 400-500 שח (עם נטיה ל 500 בהנחה שמחליפים מחזירי שמן בגיר ובקרנק-מנוע).

קלאץ' ל 306 1600 למשל עולה מעל 1000 שח -רק החלק- !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן אצלי אמרו לי 1700 זה החלקים פלוס 500 עבודה. עד היום אני חושב אם לעשות או לא (הוא לא מחליק), פשוט יש חשד לנזילה מהמחזירים ומחזירים יעלו לי 800 שקל בטח כולל עבודה והכל ואני חושב אם על הדרך עושים קלאץ או לא.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כן אצלי אמרו לי 1700 זה החלקים פלוס 500 עבודה. עד היום אני חושב אם לעשות או לא (הוא לא מחליק), פשוט יש חשד לנזילה מהמחזירים ומחזירים יעלו לי 800 שקל בטח כולל עבודה והכל ואני חושב אם על הדרך עושים קלאץ או לא.

נשמע לי מחיר מטורף למדי. זה אמנם קלאץ שונה מזה של 106 רגילה (200 מ"מ במקום 180) אבל המחיר הזה גבוה משמעותית מהמחיר של קלאץ' ל-306S16 שהייתה לי (עלה לי של ואלאו כ-1100 ש"ח לפני מע"מ).

אני עוד מעט עושה טיפול לרכב, ואז אבדוק גם כמה עולה קלאץ' (למרות שאני מקווה לא להחליף בקרוב)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לנו אותו הקלאץ נכון? אם כן אז תודיע לי כמה עלה ואיפה.

שכחתי לציין רוני שזה קלאץ עם מחזירי שמן ושמן גיר ועבודה, כל זה 2300 ועוד מע"מ.

in the face

with a chair

פורסם

אותו הקלאץ'.

אני אבדוק, אולי אם זה הכל ביחד המחיר עוד סביר, אי אפשר לדעת...

בכל מקרה עכשיו ביררתי מחירים לרביעיית בולמים מקוריים לסקסו VTS. יוצא כ-500 ש"ח לבולם פלוס עבודה זה 2500 ש"ח להכל כולל מע"מ (והנחה). בקיצור - אאוץ'.

אני לא מחליף בינתיים, אבל רק רציתי לדעת את המחיר. מעניין אם המק"ט זהה ל-106GTI ואם המחירים זהים (מניסיון המחירים לפז'ו כמעט תמיד קצת יותר גבוהים, ללא סיבה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אותו הקלאץ'.

אני אבדוק, אולי אם זה הכל ביחד המחיר עוד סביר, אי אפשר לדעת...

בכל מקרה עכשיו ביררתי מחירים לרביעיית בולמים מקוריים לסקסו VTS. יוצא כ-500 ש"ח לבולם פלוס עבודה זה 2500 ש"ח להכל כולל מע"מ (והנחה). בקיצור - אאוץ'.

אני לא מחליף בינתיים, אבל רק רציתי לדעת את המחיר. מעניין אם המק"ט זהה ל-106GTI ואם המחירים זהים (מניסיון המחירים לפז'ו כמעט תמיד קצת יותר גבוהים, ללא סיבה)

רוני

להזכירכם פיגו הוא המותג המוביל בקבוצה ובידול המחירים מכוון גם כשהפריטים דומים עד כדי זהות מוחלטת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

הבולמים שלי יאלצו לחכות, המנוע יותר חשוב לי ויש לי עוד צמיגים להחליף (שלצורך זה צריך לקנות ג'נט אחד כי אצלי הוא פגום וזה עולה 1100 לג'נט חדש). בקיצר אני מנסה לעשות כל מה שאני יכול כדי להחזיר את האוטו למצב טוב.

in the face

with a chair

פורסם
הבולמים שלי יאלצו לחכות, המנוע יותר חשוב לי ויש לי עוד צמיגים להחליף (שלצורך זה צריך לקנות ג'נט אחד כי אצלי הוא פגום וזה עולה 1100 לג'נט חדש). בקיצר אני מנסה לעשות כל מה שאני יכול כדי להחזיר את האוטו למצב טוב.

אין לי אלא לקוות שאין בכוונתך להרכיב צמיגים נחותים על S16 וזאת מכיוון שלרכב זה לא מגיע.

מעיון בהודעותיך מהשבועות האחרונים נראה שיש לך להשקיע לא מעט ברכב זה כואב זה יכאב אבל בסוף זה ישתלם, עשה לעצמך טובה ואל תחסוך בנקודות קריטיות, צמיגים ובולמים אלו נקודות קריטיות.

במידה ובנוכחי אתה זקוק לרזרבי זמני אתה מוזמן לקבל ממני גאנט של ראלי דור ראשון עם צמיג מתנה, מה שיאפשר לך לדחות את נושא הגאנט המקורי.

ברשד

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

תודה על העזרה, אבל כשיהיה התקציב לצמיגים, כמובן שיורכבו רבעית SP2000 או משהו ברמתם זה בטוח. רק רציתי שתדעו שאני לא חוסך בשקל על האוטו, פשוט יש סדר עדיפויות שלדעתי צריך להתחיל מהמכאניקה ולכן יש דברים שנדחים.

בנתיים הרכב עובר איטום במנוע לאחר שהאטמים התפוררו ובודקים תושבות מנוע, השלב הבא אם אין בעיות במנוע נעבור לבדוק מה המצב של הגיר מבחינת נזילה, ולאחרי זה נעשה את הידית הילוכים (היא זזה קשה ביחס לS16 של יותם וגם ההילוך קצר יותר) ויש את הבלם יד (כנראה הפח שם צריך סידור) ניקוי מזרקים וניקוי מנוע צעדים ומצערת.

גם תוך כדי כל זה יורכב אגזוז (דוד אחורי פלוס צנרת) של סופר ספרינט כי הנוחכי (מקורי) סיים את חייו.

אם יש לכם השערה לגבי הידית הילוכים למה היא זזה קשה תגידו לי כדי שאני אדע לאיזה כיוון ללכת איתה בקשר לתיקון (או שהיא תקינה והבעיה היא לא אצלי).

in the face

with a chair

פורסם

איפה ידידנו NOS שיספר כמה עולה קלאץ' בפולו....

לדבריו המחיר הוא 2000 לפני עבודה ( :shock: )

אגב , תומר , אני מאוד מקווה שלא שילמת על הרכב הזה מעל המחירון...

הוא נשמע במצב קצת :evil:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין מחיר לחלומות ולאהבות, מחירון או לא תכלס קיבלתי את מה שרציתי (שלא תבין ששילמתי מעל או משהו). נכון שיש הרבה עבודה אבל זה לתת ולקבל, זה צרפתיה לכל דבר, נותנים אהבה מקבלים הנאה.

in the face

with a chair

פורסם
אין מחיר לחלומות ולאהבות, מחירון או לא תכלס קיבלתי את מה שרציתי (שלא תבין ששילמתי מעל או משהו). נכון שיש הרבה עבודה אבל זה לתת ולקבל, זה צרפתיה לכל דבר, נותנים אהבה מקבלים הנאה.

בלי לעליב ידידי אבל...

אצלך זה נשמע יותר כמו נונתים הרבה כסף בשביל להביא הנאה, בלי כל קשר לצרפתיה. :roll:

ותחשבו על זה.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...