Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUNDOWN 1000D כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב-50 בווליום גבוה הם קצת "נחנקים"..אבל אני מעדיף לחתוך ב-80 כי ככה הם לא נחנקים ואני שומע את הסאב גם מקדימה ככה שזה בסדר.. אבל תודה על העצה:wink:

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולם על העזרה..!!

הבנתי כל מה שאני צריך. :wink:

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
עדיף סט קידמי 50 סאב גם 50 אלא אם כן הרמקולים שלך לא עומדים בלחץ שאתה שם 50 בווליום גבוהה,זה אומר שהתכונת באס קצת חלשה,אבל אם נשמע טוב איך שאתה עשיתה אז למה לא

ואם יש לי סט קדמי 5.25" או 4"?

ואם התדר FS של הוופר שלי הוא 70HZ?

מה זה בדיוק עדיף?, אין כללים בנקודות חיתוך, זה כלכך אינדוידואלי לבחון כל רכיב ורכיב.

אין דבר כזה המלצה לנקודות חיתוך, בסט X זה יכול להתאים ובסט Y יהיה ניתן אפילו לנגן בפול-ריינג.:idea:.

בנוסף, אחד הכיוונים לסאב הוא בכדי שנרגיש כאילו הוא נמצא מקדימה, וזה נקבע אך ורק עפ"י תדר החיתוך, יש רכבים שאם תקבע LP של 50HZ הסאב ישמע לך כאילו הוא ברכב מאחוריך.

ברכב מסויים זה יכול להיות 67HZ ובשני זה יכול להיות 82HZ.

בקיצור ,גם פה אין כללים קבועים.

under construction..

פורסם

אידיאלי זה 80 HZ, לסט קדמי ולסאב 80 HZ, ומאוד חשוב לחתוך את רכיבים בזווית נכונה, אבל עוד פעם כמו שאמרו, זה לפי טעם של אנשים, גם לפי מוזיקה, וגם לפי מקומות בה מותקן רכיב.

פאזה זה תמיד לפי האוזן.

איתמר.

בדף 5, תראה את מצבים של כול רמקול, ומה פאזה צריכה לייות לכול בזווית שהוא נמצה בה.

SOUNDSTREAM יותר טוב

:-D

פורסם
סאונדסטרים יותר טוב מלאנזר ופייל. מסכים 8)

אל תייה בטוח זה שיש לך SUNDOWN זה לא אומר שהוא יותר טוב. ולגבי סאונדסטרים לדעתי אין לך עובדות, ואם יש אני אשמע בכיף.

רוני אל תלכלך, 5 דקות בלי לגזים ישבתה אצלי, בלי כיוונים בלי כלום, ואתה יודע שאני לא אוהב סאב כמו שאתה אוהב, אם הייתי אוהב באס שמן כמו של FI, הייתי נשאר עם ATLAS שלי הישן.

אני בטוח שמגבר של סאונדסטרים יותר חזק ויותר טוב רק לפי פלטה ורכיבים בפנים, ומה ההדרגות אלו, 1000-600-300 בהורדת התנגדות, כשה בסאונדסטרים 500-800-1000 באותו התנגדויות. לי אישית זה לא נשמעה היגיוני.

נראלי שהוא עובד עם התנגדות לא פיזיקית, אתה מוריד התנגדות ב-2 הום וספק גודל יותר מפי 3 :-D, תפתח לי מדע חדשה אולי.

פורסם

זה שיש לי סאנדאון לא אומר שזה יותר טוב. זה יותר טוב בהרבה. לא מעניין אותי מה רשום על הנייר, תבוא לאחד המפגשים ואתה תראה בעצמך

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אנשים מיחסים יותר מידי חשיבות למה שכתוב על הנייר שזה והמציאות רחוקים שנות אור אחד מהשני.

אני חושב שהסאנדאון והסאונדסטרים מגברים טובים אבל ביחס למחיר הסאנדאון יותר משתלם.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אדגר אני לא מזלזל ולא כלום

אכן ישבתי אצלך מספר דקות קלילות לצלילי ארוס רמזוטי :]

אבל תודה שכשהשמעתי קצת משלי לא היה ואף לא מאומה :]

אני לא אומר שיש לך זבל ולא אומר כלום אחרי הכל ציוד מצוייין יש לך

אבל אם כל הכבוד זה ידוע שכל אחד אשר קונה מותג X Y Z A מעדיף ליחצן אותו יתר על עמידה .

יש מוצרים אשר מצדיקים את עצמם כל פעם מחדש ויש אחרים שפחות .

נ.ב ראיתי את הסרטונים שהעלת בYOUTUBE :]

וזה לא שאני אוהב באס שמן ?!? מזה הביטוי הזה לכל הרוחות

אני אוהב באס נקודה.

יש כאלה שאוהבים טוויטרים על +12 DB אז ?

פורסם

רוני, יש באס שמן ולא מהיר, ויש באס עדין ומהיר, כמו יתוש, עוקץ ועף :lol:.

אני לא מלכלך את מוצרים שלך בכלל, הם טובים רק ברמה שלהם וביחס לתמורה אבל אם נקח מגבר 1000D של סאונדסטרים ו1000D של סאודוון במקרה זה ספיציפי סאונדסטרים יותר טוב בלי להשוות מחירים.

פורסם

מה אני יגיד אני לא יכנס לוויכוח הנ"ל זה לא בשבילי ושהשם יהייה איתך .

רגע אתה רוצה להגיד לי שסאב שלא מסוגל להפיק תדרי באס הוא סאב איכותי ? לא מדבר איתך עוצמה ולא כלום

אחרי הכל יש טרקים של אינפקטד אשר מצויים בהם צלילי באס נמוך אשר משלימים את הסאונד לחוויה ממש

אז עדיין זה יחשב סאב איכותי ? מדוייק ? איך יהייה מדוייק אם הוא "מחסיר" תדרים ?!?

זה לא איכותי מספיק לדעתי .

שיהייה לך תשובה לזה תפנה אליי בפרטי זה דיי לא קשור לתרד הנ"ל :]

נ.ב כמו זבוב או כמו דבורה עוקץ ואז הולך קפוט ?

פורסם

:-D:lol::-D

אז בו נתחיל עם סאבים עכשב, FI זה סאב מצוין וגם סאוגווין מגבר מצוין רק ברמה שלהם ויש אוהבים כך ויש כך, אתה אוהב תדרים שאתה לא שומעה, ואני אוהב תדרים שאני כן שומעה, לא אוהב שאך שלי נופל :-D, וכפות אני גם לא אוהב, זה הבדל. יש דברים זולים ויש יקרים, כמו ברכבים. ולא נראלי שבמרצדס אני משלם רק על שם, והשווה לסוברו (סתם דוגמה).

פורסם

הסאב שלי 2000 RMS,לא 1000, והמגבר פותח לו את הצורה. שלי חדש עולה 2800 עם אחריות ו1500RMS ב1 אום. כמה שלך עלה?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...