Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מישהו יודע לפי מה קובעים חברות הביטוח איזה רכב זקוק לאיתוראן ואיזה לא?

האם לפי מחיר או לפי גודל רכב או לפי מידת הגניבות?

תודה

פורסם

זה תלוי רק במחיר הרכב ובגניבותו ?

כל חברת ביטוח מחייבת בסכום שונה לפי דעתי מעל 150000 ש"ח מחייבים במע' איתור!

(איתורן או פויינטר)

פורסם

אם מדובר על מחיר אני מבין אבל קח לדוגמא את הסיטרואן פיקאסו שהוא בהחלט לא רכב גניב כמו מאזדה למשל אבל יש דרישה לאיתוראן כמעט בכל החברות.

פורסם

יש חברות ביטוח מוזרות מאוד

חבר שלי לפני מספר חודשים קנה מזדה 2,התקשר לאחד מהביטוחים הישירים והם טענו בפה מלא שהוא חייב פוינטר עם עלוקה פאסיבית מיגון שעולה מעל 4000 שקל,באוטו שעולה 105000 שקל,מיותר לציין שהוא עשה ביטוח בחברה נורמלית שדרשה מיגון שמתאים לרכב ולא חיפשה לעשוק אותו.

בכל מקרה הכל תלוי בסטטיסטיקות של חברת הביטוח וכל מיני נהלים,בעקרון רכב שהוא גניב וגם רכב יקר מאוד,זה יכול להיות 140-150 אלף שקל ומעלה יצטרך להתקין איתור ואפילו איתור עם יחידת גיבוי פאסיבית ועלוקה.

שווה בכל מקרה לבצע בדיקה בכל חברות הביטוח גם לא הישירות,אתה תתפלא לגבי ההבדלים בדרישות

פורסם

העניין הוא שאם יש איתוראן המחיר יורד ליותר מ 1000 שקל פחות אבל בתחשיב הכללי ממש לא משתלם לעשות איתוראן כלשהו.

כרגע ההצעה הכי זולה שמצאתי ללא איתוראן היא 3100 שקל ועם איתוראן המחיר יורד ל 1900.

בחישוב קל רואים שזה ממש לא משתלם כי כל שנה משלמים כ 600 שקל פלוס ההתקנה עצמה.

מה שמוזר במאזדה 3 לא צריך איתוראן ומספיק עלוקה.

פורסם
אם מדובר על מחיר אני מבין אבל קח לדוגמא את הסיטרואן פיקאסו שהוא בהחלט לא רכב גניב כמו מאזדה למשל אבל יש דרישה לאיתוראן כמעט בכל החברות.

אם זה פיקאסו יש שנים C4 פיקאסו וקסרה פיקאסו הם יחסית יקרון קסרה פיקאסו 2007 עולה 112000

וC4 פיקאסו עלה 143000 ש"ח חברת ביטוח רוצה להיות מכוסה!

פורסם

חברה שדורשת איתוראן אני פוסל אותה מראש.

אם זה הולך לפי מחיר אז לאחר שנה כבר לא יהיה צריך איתוראן אז חבל על הכסף.

פורסם

יש צדק בדבריך אלא מה?

לרוב כל חברות ביטוח הם אותו דבר כמו הבנקים מתאמים עמדות.

ואם לא אז הביטוח המקיף עלה במחיר בצורה רצינית.

עוד מעט יהיה שינוי רציני בכל תחום הביטוח !

המפקח על הביטוח פועל נמרצות בכדי להגרום לחברות ביטוח להתחרור בינהם ולא רק על מחיר אלא גם על הפרבילגיות שניתן לספק ללקוח.

כמו תשלום פיצוי לאחר זמן קצר וכו'

היום ישנם שני סוגי ביטוח מקיף פוליסה תיקנים וךא תיקנית

פוליסה תיקנית = רכב פרטי מיסחרי עד 4 טון

פוליסה לא תיקנית כל הרכבים שונים מזה , משאיות,מוניות אופנועים, אוטובוסים וטובוסים זערים

בפוליסה התקנית לא ניתן להריע זה פוליסה שמוגנת על פי חוק הביטוח אלא ניתן רק להטיב ללקוח והם לא עושים את זה בנתיים.

שים לב שרוב רובם של כל חברות הביטוח מצאיות את אותם הדברים בשינויים קטנים והבדלים בפרמיה.

• תוכן חדש...