Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אתמול כתבתי פה בפורום הודעה על כך שבלוח שעונים , המד של הטמפ' נוזל קירור עולה ל100

כשהיא אמורה להיות על 90

כמו כן סיפרתי לך שהמוסכניק הזה עבודה שהינה פפתרון זמני - הוא ניסר לי את הטרמוסטט

שבוע שלם האוטו נסע על 90

אך אתמול שוב עלה ל 100

והיום בלילה בנסיעה בתל אביב זה עלה ל 110 ונדלקה נורת STOP

שיש מיד לכבות את האוטו !!!

בדיוק הגעתי הביתה שזה נדלק (למזלי ) פתתי את המכסה מנוע הכל היה לוהט היה חוט אחד שהתחיל להינתך..

כמו כן שפכתי קצת מים על המכסה מנוע ומלא מלא עשן יצא

אני אובד עצות וחרד לאוטו שלי

יש לי פיזו 1.8 קבריולט

איזה מוסך הוא אמין מאוד ובאמת יפתור לי את הבעיה כמו שצריך

ולא יחנטרש לי דברים שלא קשורים

אני מאיזור המרכז

אם יש באיזור חולון ת"א ראשון אני אשמח

מישהו תותח שיוכל לבדוק לי אם זה קשור לרדיאטור או משהו אחר

כי לא חושב שיש נזילה של מים

תודה מראש לכולם

פורסם

קודם כל אל תשפוך מים על המנוע כיוון שיש לך ראש אלומיניום שהוא מאוד מאוד עדין.

דבר שני תחליף/תתקן את מערכת הקירור ושים קרר איכותי (קרי פרסטון שעולה משהו כמו 60-80 ש"ח ל5 ליטר)

מוסכים מומלצים יש את מוסך "מוטי-ניסים" בא.תעשייה ישן בראשון,צמוד לאולמי הוליווד ומוסך VW קלדס מרכזי,בחור אמין עם ידיים זהב.

מס' הפלאפון:0505328001

בכל מקרה חכה גם לתגובות של חברי הפורום האחרים לגבי המלצות לרכבך.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

מוסכים מומלצים יש את מוסך "מוטי-ניסים" בא.תעשייה ישן בראשון,צמוד לאולמי הוליווד ומוסך VW קלדס מרכזי,בחור אמין עם ידיים זהב.

אני ממליץ לא להתקרב למוסך הזה,

פעם הייתי אצלו, הוא גרם נזק לרכב,

שנבע מחוסר מקצועיות.

הבחור סירב לקחת אחריות על הנזק,

ונאלצתי להמשיך את התיקון במוסך אחר.

פורסם

קודם כל - תחליף מכונאי , אם מה שהוא עשה בתור "טיפול" במערכת קירור זה הורדת טרמוסטט - זה פשוט מראה על חאפריות.

אין שום סיבה להוריד טרמוסטט ברכב עם מערכת קירור בריאה.

זה לא מטפל בבעיה בשום דרך , פשוט גורם לרכב להתחמם יותר לאט לטמפ' עבודה (אבל כמו ששמת לב אתמול - בנסיעה ארוכה - זה כמו כוסות רוח למת).

יש לך בעיה במערכת קירור של האוטו , קח את זה למכונאי נורמאלי שכנראה יבדוק את תקינות המאווררים ופעולתם (שני מצבים , שניהם נכנסים לעבודה וכו) ואת תקינות הרדיאטור (ואם צריך ישלח אותו לניקוי) בתור התחלה.

דבר שני בקשר לנוזל קירור - תשתמש במקורי של פיזו טכניק הוא מצוין.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא מבין למה ללכת למוסך שאינו מורשה היבואן עם המכוניות האלה.

יש כ"כ הרבה הבדלי גירסאות, מק"טים שונים בין חלפים ובכלל המון פטנטים שמחייבים מוסך מורשה!

מה שקורה, בסופו של דבר - מנסים לחסוך על מוסך - חוסכים 80 שקל על שעת עבודה (100 ש"ח במקום 180) ועוד 20% על חלפים לא מקוריים - אך בסופו של יום כל התיקונים החאפריים האלה מורידים מהאמינות של האוטו, ואז נגרם נזק גדול, שהוא יותר יקר לתיקון מכל הנזקים הקטנים שהיו עד אז...וכל ה"חיסכון" יורד לטמיון ביחד עם נגיד...ראש מנוע.

הייתי הולך למוסך רשת, מורשה יבואן - לא המוסך המרכזי. תעשה סקר שוק קטן בין המוסכים שיש באיזור שלך, ובדוק מי מהם הכי זול. הם כבר ישימו לך את החלקים המתאימים לרכב שלך, כולל נוזל קירור מקורי של פיג'ו - לא פרסטון ולא מצננול ולא מי ברז.

תאמין לי, מניסיון - מוסך רשת מורשה, יוצא זול יותר ממוסך חאפר רגיל.

פורסם

לא ברור מדוע נפתח שרשור חדש אם הקודם עדיין פעיל.

להבא הקפד לפתוח שרשורים עם כותרת תקינה לפי הכללים הרשומים בהכרזה ולכתוב הודעות עם סימני פיסוק המקובלים בשפה העברית.

תודה על המאמץ העתידי שתשקיע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...