Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אגזוז כלשהו, בנוי טוב, לא משהו ממסגריה ברפיח, נטען שהוא של דרגון מה שלא נראה לי מחוסר הלוגו "דרגון" על היציאה, ניסיתי לחפש מידע לפי המק"ט ושאר הפרטים המופיעים עליו ולא מצאתי כלום. קוטר הכניסה "2, הכיתוב UNIPART HRP 4062.

השאלה שלי היא: א. אם מישהו יוכל להוסיף קצת פרטים על האגזוז. ב. אם מישהו יוכל לספר לי מה ההשפעות על הרכב לטובה או לרעה (למעט רעש, בעצם אין לי מושג למה לצפות). חשבתי להרכיב אותו לאימפאלה שלי, מנוע 4100 סמ"ק, בכלל מתאים לנפחים כאלה?

• ספונסר פורום
פורסם

זרוק אותו לפח הזבל..

לנפח של המנוע שלך 3" זה מינימום,וחוץ מזה,הדוד הזה קטן חיצונית ויהיה רועש מאוד

פורסם
קיבלתי אגזוז כלשהו, בנוי טוב, לא משהו ממסגריה ברפיח, נטען שהוא של דרגון מה שלא נראה לי מחוסר הלוגו "דרגון" על היציאה

אם אין לוגו דראגון, ויש לוגו "קסאם" שים אותו בצד.

על אגזוז זרימה חופשית קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176748

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא הבנתי פרטים רלוונטיים מהכתבה הנ"ל לשאלה שלי. לפני שאני ישאל אני יבהיר משהו קטן: אני לא מחפש רעש והסבירות שהאגזוז הזה יהיה שקט יותר מהאגזוז שיש כרגע על הרכב דיי גבוהה. וזה דווקא בגלל החורים, טוב נו, יש מצב שהדוד שם יותר זקן מאיתנו.. השאלה היא מה ההשפעות של הFREE FLOW על המנוע? מה הרעיון?

האגזוז הנ"ל הוא לא רפליקה של קסאם והוא נראה (לא בתמונות, מצטער, פלאפון..) בנוי טוב, ודאי לא משהו ביתי. לגבי קוטר הצנרת זה בבדיקה.

פורסם

אם אתה רוצה אגזוז עם יציאה קטנה תקנה dual (כפול) חשוב שהדוד עצמו יהיה מספיק רחב.

דבר איתי אם אתה מעוניין באגזוז מקורי של דראגון.

S2000

פורסם
השאלה היא מה ההשפעות של הFREE FLOW על המנוע? מה הרעיון?

מה לא הבנת בפעם הראשונה ?

על אגזוז זרימה חופשית קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=176748

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...