Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלקן\פזומט - איך זה עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישהו יודע איך ההתקן הזה עובד? לפי מה שהבנתי ישנה טבעת אלקטרונית מסביב לפתח המילוי שמעבירה את הנתונים דרך המשאבה למחשב.

האם העברת הנתונים מתבצעת רק בתהליך הראשוני של הכנסת המשאבה או לאורך כל התדלוק? ז"א - האם אפשר תיאורתית לאחר שמילאתי טנק מלא להוציא את המשאבה, לקחת בקבוק 1.5 ליטר ולהתחיל למלא אותו גם או שברגע שמוציאים את המשאבה מחוץ לדלקן לא ניתן להשתמש בה יותר?

פורסם

חיפוש קצרצר היה מביא לתוצאות מדויקות.

למשל בשרשור הזה, בדגש על תגובה מס' 15 של נהגת שודים היקרה שמבינה דבר אחד או שניים במשאבות דלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב

אני גם נוהג ברכב שיש בו דלקן... אולי זה דלקן כמשמעו.. יש רכבים שהדלקן בהם חופשי אתה יכול לדלק ונלסוע וזה חינם..

אצלנו באוטו יש לך תוכנית כל שהי שעד סכום מסויים מותר לך למלות.. מעבר לזה אתה משלם..

אז השבוע שהוצאתי את הרכב נישאר בו אולי 2 פסים של הדלק (דיגיטלי)

לחבר היה 48 שקל.. ואמר בוא נסע לתדלק.

אני אמרתי שאי אפשר כי זה דלקן, הוא אמר בוא ננסע.. נסענו לתחנת דלק

שאלנו את המתדלק עם אפשר לתדלק דלקן במזומן לבצע ביטול חד פעמי של הדלקן..

הוא אמר שכן..

הוא הביא לנו מן מתכת עגולה בקוטר של בערך אניי מעריך טיפה פחות מפחית קולה

אתה מכניס אליה את הפייה של הצינור דלק

ואתה מכניס לרכב.. כניראה שהמתכנת חוסמת את הדלקן ואתה יכול למלות באופן רגיל בלי חיוב של הדלקן...

מדבור על רכב מסוג (סיריון 2006 לצורך הידע)

פורסם

גם אני הופתעתי לגלות את השיטה הזאת..

יש עוד דרך לביטול חד פעמי של הדלקן?

והאם השיטה שבה תדלקנו מסוכנת? יכולה לגרום נזק? או משו דומה

פורסם
שמילאתי טנק מלא להוציא את המשאבה, לקחת בקבוק 1.5 ליטר ולהתחיל למלא אותו גם או שברגע שמוציאים את המשאבה מחוץ לדלקן לא ניתן להשתמש בה יותר?

בקיצור, אתה שואל אם ניתן לתדלק את הרכב שלך על חשבון הליסינג של אבא/חבר/דוד/אחר (מחק את המיותר) :?::twisted:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בכל תחנת דלק אפשר לבטל את הדלקן, ולא ע"י פחיות מתכת מוזרות.. אלא ע"י שימוש בתפריט שיש בכל משאבה, אתה פשוט לוחץ על "התעלם מדלקן". תפריט - אפשרויות - התעלם מדלקן. בחלק מהתחנות הכפתור של התפריט שונה, יש תחנות שרשום "תפריט", יש תחנות שהתפריט הוא בכלל כפתור שכתוב עליו "F4" וכ'ו..

ברגע שאתה מוציא את המשאבה מהפיה של המיכל דלק, אתה לא יכול להמשיך לתדלק, מכיוון שלא תהיה תקשורת בין החישוק של הדלקן לבין המשאבה.

בעקרון אתה כן יכול למשוך את הטבעת של הדלקן קצת החוצה ולתדלק בקבוקים, ואפילו ג'ריקנים גדולים של 20 ליטר, אבל תקח בחשבון שהפעולה תעשה מהאוויר, או ששני בחורים מאוד חסונים יאלצו להחזיק את הג'ריקן.

פורסם

בעקרון אתה כן יכול למשוך את הטבעת של הדלקן קצת החוצה ולתדלק בקבוקים, ואפילו ג'ריקנים גדולים של 20 ליטר, אבל תקח בחשבון שהפעולה תעשה מהאוויר, או ששני בחורים מאוד חסונים יאלצו להחזיק את הג'ריקן.

אם כבר, אז הייתי ממליץ לו לחשוב על כך שיש מצלמות בתחנת דלק ועל דו"חות הדלקן רשום בכל תידלוק כמה ליטרים,

באיזה תאריך ומה הקילומטרג' העדכני של הרכב - מה שאומר שאם פתאום נעלמו 20 ליטרים או שהחברה תיראה

כי באופן קבע מתבזבזות כמויות דלק אשר לא סבירות יחסית לקילומטרג' הם עשויים לבקש מתחנת הדלק תצלומים

(נורא פשוט, הרי בנתונים שלהם נרשמת שעה מדוייקת, תאריך, תחנת דלק ומספר משאבה) ואז ליראות את מעשיך.

במקרה כזה, אתה או השוכר של רכב הליסינג עלולים להיפגע מכיוון שהנתונים הללו יועברו במיידי לחברה בא אתה

עובד.

פורסם

בתור מתדלק לשעבר בפז:

פזומט עובד בשיטה הבאה (לפי דעתי גם כל השאר אבל את זה אני לא יודע) - במקום שהמתדלק יפעיל עם השלט שלו (יש לשל מתדלק שלט ממוספ לפתיחת משאבה) את המשאבה הטבעת עושה זאת. אז יש לך כמה שניות (20, אולי יותר), שבהן אין זרימת דלק במשאבה, להעביר את הצינור התדלוק לרכב השני.

אבל.. התעסקות עם חברות ליסינג לא תמיד טובה לבריותך :!:

אבי

פורסם
בקיצור, אתה שואל אם ניתן לתדלק את הרכב שלך על חשבון הליסינג של אבא/חבר/דוד/אחר (מחק את המיותר) :?::twisted:

חחח הייתי אומר יותר על חשבון הצבא. אני טועה?

** תבדוק את המקלדת שלך. כנראה שיש לך בעיה עם הלחצן "ח". בתודה, הנהלת הפורום **

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם
מתעלק.

מי היצרנים של הדלקנים השונים?

כוונתך לחברות שמייצרות את ההתקנים ואת הטכנולוגיה שלה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכל הנוכלים יותר פשוט למלא באוטו דלק ואז לשאוב לאוטו אחר

ככה אתה לא מסתבך עם מצלמות ושטויות כאלה.

אבל עדיין יכולים לעלות עליך אם זה קורה בעקביות

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם
לכל הנוכלים יותר פשוט למלא באוטו דלק ואז לשאוב לאוטו אחר

ככה אתה לא מסתבך עם מצלמות ושטויות כאלה.

אבל עדיין יכולים לעלות עליך אם זה קורה בעקביות

בטח שזה יותר פשוט להעביר צינור-משאבה דרך מסננת!

לרגע חשבת שאתה יותר חכם מחברת ליסינג? צא מזה.

חברות הדלק חשבו על זה הרבה לפניך והתקינו מסננת שלא מאפשרת לך להעביר צינור דרך פתח התדלוק אל המיכל.

• תוכן חדש...