Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מספר שאלות בנוגע לקניית רכיבים בארה"ב .

אפשר לקנות עד 200 דולר מבלי לשלם מכס נכון ? האם זה תקף לגבי מספר מוצרים שערך כל אחד מהם עומד על פחות מ 200 דולר לדוגמא רמקולים ב 190 דולר ופאנל ב 150 דולר , או שכל המוצרים ביחד אסור שיהיו יותר מ 200 דולר ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

עד 200 דולר אתה לא משלם מכס בתנאי שאתה מביא את המוצר איתך ביחד, אם אתה עושה משלוח אז אתה לא משלם מכס עד 50 דולר.

אם תקנה כמה דברים שעולים על 50 דולר אתה תשלם מכס אבל אם תקנה למשל 2 מוצרים שכל אחד עולה 40 דולר ותעשה משלוחים נפרדים אז אתה לא תשלם מכס,אבל אתה צריך לבדוק אם זה ישתלם לך מבחינת משלוח.

מקווה שעזרתי.

IBIZA 20vt

פורסם

זאת אומר שאני יכול להביא 3-4 מוצרים במזוודה שעולים פחות מ- 200$ למוצר והכל טוב ויפה מבחינת המכס?

ממש לא נראה לי.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מישהו יכול לקבוע חד משמעית ? 4 פריטים כל אחד מהם פחות מ 200 דולר אפשרי ?

או שזה סה"כ 200 דולר להביא איתי .

כן אני מביא איתי מארה"ב . לא משלוח .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

חפצים אישיים הפטורים ממסים בכניסה לישראל

דרך המסלול הירוק הינך רשאי לעבור כשאתה נושא עמך רק חפצים מהסוגים ובכמויות המפורטים בזה:

1. הלבשה, הנעלה וצורכי טואלט אישיים - מהסוגים ובכמויות שנהוג להביאם כמטען-יד של נוסע.
  2. משקאות ויינות: משקה חריף עד 1 ליטר, ויין עד 2 ליטר - לכל נכנס מגיל 17.
  3. תמרוקים כוהליים, עד 1/4 ליטר - לכל נכנס.
  4. טבק על כל צורותיו, במשקל שאינו עולה על 250 גרם - לכל נכנס מגיל 17.
  5. חפצים אחרים שלא פורטו לעיל, שהבאת אתך בכניסתך לשימושך העצמי או כמתנה לאדם אחר, שערכם אינו עולה על $200 - לכל נכנס מגיל שנתיים ומעלה.
    במסגרת סכום זה ניתן להביא סוגי מזון שמשקלם הכולל הוא עד 3 ק"ג, בתנאי שמשקלו של כל סוג מזון לא יעלה על 1 ק"ג.
    (בעניין פריטים, שייבואם אסור, ראה להלן).

הפטור הוא אישי לכל נכנס, ולכן אין לצרף זכויות של מספר נכנסים ולקבל פטור לגבי חפץ, שערכו מעל $200.

אם ערכו של חפץ מיובא עולה על $200, לא ניתן לקבל פטור על $200 ולשלם מסים על ההפרש, אלא הנכנס יחוייב בתשלום המסים על ערכו המלא של חפץ כאמור.

מועתק הישר מאתר המכס.

לפי הכתוב כאן (והמסומן באדום) לא כתוב שום דבר על שכלול סך כל המוצרים המיובאים, אלא על כל מוצר בנפרד.

בכל מקרה, אריזה של קומפ' או סאב זה לא משהו קטן, מעבר לזה, צא מנקודת הנחv שזה גם שוקל לא מעט מה שיכול להוסיף פלאים על עלות היבוא. אם זכרוני אינו מטעה, אל-על דורשים עוד 5$ לכל ק"ג מעבר ל20 ק"ג.

סתם לדוגמא:

HU של ALPINE ו סט קומפ' של FOCAL שוקלים ביחד 14 Lb חישוב מהיר (הודות לממיר של נוקיה 8)) זה בערך 6.3... 6 ק"ג נוספים זה עוד 30$

זה לא הרבה, אבל אם חשבת לקנות עוד דברים, שווה להתייחס לנקודה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תודה הבנתי .

מי שערך את הכותרת , אני מקווה שאתה מצחיק את עצמך לפחות , אפשר להוסיף עוד י' במקום לדרוס .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כותרת מעולה :)

thumbs up על השנינות!.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

טל,מה אתה מיסתבך תדחוף למזוודה בלי קרטון וזהו חאלס..

על מה יתפסו אותך על רדיו דיסק עלוב אחד? אני חושב שהם מחפשים כרשים גדולים יותר.

לגבי הכותרת פשוט אחד החזקים אני לא יכול להפסיק לצחוק.. כול הכבוד להנהלה שהקשיבה בשיעורי גאוגרפיה ביסודי:lol:

פורסם

רק רציתי לחזק את ידו של עורך הכותרת.

ולמה אתה רוצה לעשות רכישת מוצרים בקניה? זה אפריקה פור גוד סייק, מה רע בארה"ב :?::-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהבתי את הכותרת.

טוב שיש פה מנהלים עם קצת ציניות ולא מכסחים על כל מילה שאין במילון העברי :lol:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

מי שערך את הכותרת , אני מקווה שאתה מצחיק את עצמך לפחות , אפשר להוסיף עוד י' במקום לדרוס .

אני ערכתי.

קודם כל - סליחה.

אם בעיניך זה נראה דריסה - קבל התנצלותי הכנה.

בכותרת המקורית אין צורך להוסיף י', לא טעית, ואני לא התכוונתי "לדרוס", אלא ערכתי בהומור.

אם נפגעת - זו אשמתי, ושוב אני מתנצל.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שאלה , מה קורה אם אני מזמין לדוגמא מאיביי מוצר אלקטרוני שמחירו פחות מ 200 דולר , ככה שאין מכס , אבל הוא בעצם מוצר ישן יד שניה , ויש קבלה שהמוצר עלה פחות מ 200 דולר . מה קורה במצב כזה ? הם בכלל יודעים שהמוצר יד שניה ?

אם לדוגמא אני מביא במזוודה איזה ALPINE 9855 ישן בפחות מ 200 דולר יש מצב שהם לא ידעו בכלל מה זה והעיקר שהם יראו קבלה ולא יחייבו אותי בכסף נוסף ?

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...