Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב אכן 4 אוהם.

אבל ברגע שאתה עושה ברידג' המגבר שלי עצמו יורד מ4 אוהם ל-2 אוהם.

לא כל המגברים מסוגלים לעשות זאת...בפעולה זו אתה בעצם מספק יותר RMS לסאב.

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

:D דברים כאלה אני יודע אבל אף פעם לא שמעתי על מגבר של 4 אוהם שמוריד את עצמו לבדל גם עם לא מחברים לו זוג סאבים או סאב עם שניי סלילים

אגב אני מכיר את המגבר ואני לא חושב שהוא יכול לעשות את זה אני מאמין שהוא עובד על 4 אוהם ונותן לך פשוט יותר כוח בגלל שגישרת אותו

אגב התקנה נחמדה אצל מי עשיתה אותה ?

פורסם

המגבר עובד על 4 אוהם. הוא לא יכול לעבוד ב2 אוהם מונו (כלומר בברידג') גם אם היית מחבר לו סאב 2 אוהם (ובמקרה שלך חיברת לו סאב 4 אוהם אז זה בכלל לא אפשרי שכן מגבר עובד לפי ההתנגדות שאתה מחבר אליו).

פורסם

HU של פיוניר.

קומפוננט יבוא בעתיד הקרוב :)

כרגע יש לי מקדימה זוג רמקולים מקוריים של פיאט שהסבתי אותם לטוויטרים באופן זמני ע"י קבלים.

בגלל שאין בפיאט פונטו בשנת המודל שלי רמקולים בדלתות אני צריך לחשוב על משהו יצירתי :)

עוד מעט... :wink:

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

• תוכן חדש...