Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכשת רכב בתקציב של עד 10K-11K

nudeles
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם אני מעוניין לקנות רכב בתקציב הרשום מעלה אך שיהיה אוטמטי\חצי אוטומטי(מפונק ...:oops:) אם מזגן ביררתי על רנו קילאו דור 1 שנת 95-94 או על רנו טווינגו מהשנים הנ"ל גם כן התוכלו בבקשה להגיד לי האם כדאי להתקרב לרכבים אלה או שמע לקנות יפניות בשנתוני יותר נמוכיםכמו סוזוקי סיוופט או דיסטסו שרייד

נ.ב

יצא לי לראות גם קיאה פרייד הקטנטנה האם כדאי להתקרב גם אליה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיר אוטומטי רגיש ברנו. טווינגו זה מכונית נדירה וחלקי החילוף שלה יקרים.

אם אתה חייב אוטומטי לך על סוזוקי סוויפט/סובארו DL /מיצובישי לנסר (עד 93) .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכוונה הגיר רגיש ברנו ?

אם אפשר בבקשה לתת קצת יותר הסבר על כך?

מה אתם אומרים על הקאיה פרייד האם היא כדאית שמעתי שהיא יחסית אמינה והמנוע הוא כמו של מאזה 121 האם זה נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חייב אוטומטי לך על סוזוקי סוויפט/סובארו DL /מיצובישי לנסר (עד 93) .

+1

ממליץ להוסיף לרשימה שרייד ואפלאוז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגירים האוטו' ברכבי רנו ,סובלים מבעיות שונות ודורשים שיפוץ/החלפה בשבלב מוקדם יחסית של חייהם.

לכן מאוד לא מומלץ לקנות רכב צרפתי עם גיר אוטומטי.

אם אתה חייב אוטומטי אז חפש רכב יפני כפי שהומלץ לך (סובארו DL / לגאסי ,סוזוקי סוויפט)

באשר לשרייד והאפלהוז של דייהטסו. לבדוק אם טופלו במי קירור יעודיים ולא מי ברז כי יש להם רגישות גבוהה במנוע.

הקאיה פריד גם אופציה זולה ודיי אמינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים לשעבר (ולא כל כך מרוצה) לקליאו מהדור שאתה מדבר עליה,

קח בחשבון שאלו רכבים בעייתים.

בדר"כ יידרש יישור קו לא קטן, והתחזוקה תהיה לא זולה.

תוסיף לזה 15 שנה +- על הכביש, גיר אוטומטי וייצור צרפתי,

וקיבלת מתכון לאבדון.

כמו קודמי, מהשנתונים האלה ובתקציב הזה אני ממליץ להצמד ליפניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטווינגו יותר בעיתית.

אמינות של רכב צרפתי ישן,בנוסף בגלל היותה רכב נדיר יחסית יש קושי להשיג חלקי חילוף בארץ.

מה שגורם לעלויות חלפים יקרות.

חפש סובארו DL אוטומטית ,מינימום תקלות שאתה יכול לבקש מרכב ישן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה אתה מדבר?

הטווינגו חולקת המון מכלולים מכניים עם דגמים אחרים של רנו ואין שום בעיה להשיג חלקי חילוף לטווינגו.

אני לא יודע כמה טווינגו אוטומטיות במצב טוב יש עדיין על הכביש אבל כנראה שלא מדובר בהרבה. הגיר הידני (או רכב שהוסב לכזה) עדיף משמעותית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקי תודהרבה על העצות אני יעדכן אותכם בהמשך חיפושי אחר רכב כרגע לקחתי קצת פסק זמן לנשום אויר נקי ולא לדבר עם סוחרי רכב כל השבוע כמו שהיה לי בשבוע האחרון וחירטטו אותי על ימין ועל שמאל .

לדוגמא: סיוופט 92 3 דלתות רגיל בטלפו: האוטו לא עבר תאונות משמעותיות

בבדיקה: תוקנה קורה אחורית צד שמאל הוחלפה דלת צד שמאל ,כנף צד שמאל הקיצר האוטו היה איטר צד שמאל...:|

כרגע לוקח קצת פסק זמן עד שאני אמצא את מבוקשי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם תוותר איך תמצא את מה שאתה מחפש?

בכל מקרה, אם אתה מאזור המרכז ליד העבודה שלי חונה כבר שבועיים קליאו אוטומטית שנראית במצב טוב. תשלח לי ה"פ בתחילת השבוע ותזכיר לי לרשום לך את הטלפון והפרטים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שקודמי המליצו אני מצטרף אליהם עדיף לך יפניות כמו שרייד / סוויפט פחות שומעים על בעיות בהם

בתנאי שתוחזקו כראוי .

וטווינגו למרות שהוא רכב חמוד לכל הדעות הייתי ממליץ לך להימנע מהתיבה האוטומאטית שלא כ"כ אמינה

ובכלל החלקים לרכב הזה יחסית נדירים.

"הכביש מהחלון צד נראה הרבה יותר מעניין - תנסו את זה בבית "

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...