Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיויק EX הדגם המפואר פול אוטומט שנת 93 שמורה בקנאות האוטו אחרי מנוע וגיר , ברקסים תושבות בגלגלים האחוריים ומצבר חדשש....

סט גאנטים חתך נמוך עם צמיגי ספורט

מה אתם אומרים ?

יד 10 :S

פורסם

EX זה הדגם המפואר. אתה יכול לעשות חיפוש ולראות נתוני פרוספקט שלו שפרסמתי כאן לפני כמה חודשים.

רכב יחסית חסכוני וזריז.

יד 10 זה קצת מחשיד, זה אומר שהרכב עבר הרבה צעירים ששחטו אותו. מצבר חדש זה נחמד, אבל לא קנים אוטו כזה בגלל המצבר. תעשה בדיקה לפני הקנייה ואם מחיר הרכב עולה על 12-13K, לפי דעתי מצא אחת עם יד נמוכה יותר.

כי לפי ג'נטים וצמיגים בחתך נמוך משהו כניראה נסע אליו אחרי הרבה משחקים במשחק מחשב NFS כמו על רכב "זבורט" עם דריפטים וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לי היה סיויק DX שזהו הדגם הלא מפואר והיתי מרוצה ממנו (אצלי הוא היה יד1 שזה אני)

לא עשה כמעט בעיות צריכת דלק טובה, מנוע טוב בכללי רכב טוב.

ויד 10 זה באמת לא טוב, צריך לבדוק אותה ממש אבל ממש לעומק.

פורסם

בקשר לאוטו אני לא נהגתי עליו כך שאני לא יכול להגיד עליו כלום, אבל בקשר לזה שהוא יד 10 לי אישית זה היה מפריע מאוד.לך תדע מי נהג עליו כל פעם ואיך הוא נהג.אבל זו רק הדעה שלי.

פורסם

כה גם אני מפחד מזה שהיא יד עשירית אבל כמו שהוא תיאר לי אותה וזה אמר שמורה והכל או חירטט או שבאמת נכון למה אמר שהבעלות הקודמת הייתה של דוד שלו יעני בן אדם מבוגר וזה לא נראה לי שעשה שטויות אבל הוא אני לא בטוח עוד מעט אני נוסע לראות תאוטו יום ראשון יקח למוסך לעשות בדיקה ,תודה למגיבים

שכחתי לציין שהוא רוצה למכור ב17 מה שבטוח אנ י אומר לו 13 מקסימום 14 מה אתם אומרים ?

פורסם

מחיר שוק שלה בערך 21K לפי http://www.colbocar.co.il/SearchVehicle.aspx.

אבל יד עשירית זה מטורף. 13 זה קו אדום אם האוטו באמת במצב טוב מאוד, אם הוא שחוט לא כדאי בכלל לקנות, אלא אם כן במחיר מצחיק באמת ואתה מוכן להשקיע עוד 10-15K ביישור קו.

אם המוכר מתחיל לחרטט שכל הבעלים זה במפחה, סבא, סבתא, דוד, אחות וכו' זה כבר נשמע כמו סוחר. לפני שאתה הולך לבדוק אותה, קרא שרשור של דוגמאות לרמויות של רכבים משומשים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אז רגע אתה אומר אם האוטו מצב טוב 13 זשה המקסימום ? כמו שהוא תיאר ראיתי גם תמונות הוא מצב טוב יעני ממבחוץ הוא טוב השאלה מבפנים עוד מעט אני נוסע לבדוק ומחר אני יכנסי אותה למוסך לבדיקה אם יוצא שהיא מצב טוב לקחת 12-13 ?

ןהןא אמר שהיא עברה 240 ..

פורסם

תראה, בסופו של דבר הכל תלוי ממצב של מכונית. אבל היא עדיין עברה 240K, זה סביר מאוד לשנתון, אבל עדיין קילומטרז' גדול ויד עשירית.

הנה קבל רשימה של סיויקים מאתר יד 2, לא חברים ושלך יחסית מאוד יקרה לשנון. ב-23K אפשר לקנות אפילו שנת 95 עם יד שלישית ולילומטרז' נמוך יותר. למה לך לשלם סכום דומה על רכב ישן יותר ועם יד מטורפת?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=109&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=19000&untilPrice=25000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand

ד"א, כל פעם מחדש מצחיקה אותי הגדרה של מוכרים "פול אוטומט". מה רכב DX גיר אוטומטי שלו אחר?

פורסם
תראה, בסופו של דבר הכל תלוי ממצב של מכונית. אבל היא עדיין עברה 240K, זה סביר מאוד לשנתון, אבל עדיין קילומטרז' גדול ויד עשירית.

הנה קבל רשימה של סיויקים מאתר יד 2, לא חברים ושלך יחסית מאוד יקרה לשנון. ב-23K אפשר לקנות אפילו שנת 95 עם יד שלישית ולילומטרז' נמוך יותר. למה לך לשלם סכום דומה על רכב ישן יותר ועם יד מטורפת?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=14&SubModelID=109&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=19000&untilPrice=25000&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand

ד"א, כל פעם מחדש מצחיקה אותי הגדרה של מוכרים "פול אוטומט". מה רכב DX גיר אוטומטי שלו אחר?

חח אולי הוא אוטמוט חלקי ? אני מבין מה אתה אומר חח הבעיה היא התקציב חח :oops: זה מקסימום של המקסימום 18

חיפשתי דיי הרבה באתר מצאתי כמה נחמדות זאתי אחת מהן למה מבחוץ נקייה אני דוגל בזה שאם מבחוץ היא שמורה ונקיה ובלי שריטות אז מבפנים היא צריכה להיות שמורה גם אבלן אתה צודק בקשר ליד וקילומטרז' אבל אני אומר לו 13 אולי הוא לא יסכים גם הוא רוצה 17 גם אז... תודה לך בכל מקרה על העזרה

* חחחחחחחחח היא לא מילת קישור מוכרת בשפה העיברית, להזכירך*

בתודה, ההנהלה.

פורסם

לא חסרים גם סיויקים עד 18K, רובם יד נמוכה הרבה יותר. שנתון בסביבות 93. בקיצר, אם הוא לא מוכן להוריד עד 13+- (1K לא נחשב), אז אין בכלל מה לדבר. אבל על דברים כאלה צריך לדבר במקום ולא בטלפון, לכן כדאי שתפגוש את המוכר.

עדיין אני ממליץ לבדוק חלופות של סיויקים אחרים שנכנסים לתקציב שלך. למשל יש ב18K אחת יד שלילית עם 180K ק"מ, מודעה מס':3792147 לא מכיר את הבעלים, אבל לפי תמונות הרכב ניראה שמור.

פורסם
לא חסרים גם סיויקים עד 18K, רובם יד נמוכה הרבה יותר. שנתון בסביבות 93. בקיצר, אם הוא לא מוכן להוריד עד 13+- (1K לא נחשב), אז אין בכלל מה לדבר. אבל על דברים כאלה צריך לדבר במקום ולא בטלפון, לכן כדאי שתפגוש את המוכר.

עדיין אני ממליץ לבדוק חלופות של סיויקים אחרים שנכנסים לתקציב שלך. למשל יש ב18K אחת יד שלילית עם 180K ק"מ, מודעה מס':3792147 לא מכיר את הבעלים, אבל לפי תמונות הרכב ניראה שמור.

הוא ואמר לי ש 13 זה קצת ממש לא מתאים לו כמו שאמרת הוא אמר ש 5 ידיים האחרונות הוא בטוח מביא לי ומראה והיד האחרונה הוא לקח של דוד שלו ואמר שהאוטו אחרי מנוע גיר ברקסים תותבים ועוד כל מיני ואמר בוא נעשה לו בדיקה ואז נדבר שהוא מתחייב שהאוטו מצב טוב אמר גם שלדה ופח הכל נקי

פורסם

במכוניות בתקציב הזה ובשנתונים האלו, לנושא "היד" והנסועה המיצטברת יש חשיבות פחותה בהרבה ממצבה הריאלי של המכונית.

ונניח שהיא היתה יד שלישית עם 180 K ובמצב מכאני סופני, זה עדיף?

בדוק את המכונית בצורה יסודית, כי תיקון גדול יכול לעלות כמו חצי מערך המכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא שווה לקנות , בבוא היום שתירצה למכור לדוגמא עוד שנה ניראה לך שתצליח?.

הרכב כיום יד 10 (תישאל אותו איך הוא מופיע ברישיונות בסעיף בעלות קודמת 09 זה יד עשירית , 10 זה כבר יד 11)

ועם 240 אלף קילומטר , אחרי שתיקנה אותו אתה תיהיה יד 11 תיסע עליו שנה ותעשה נגיד 20 אלף ק"מ לך תמכור אחר כך רכב יד 11 עם 260 אלף ק"מ ניראה לך שתצליח? , אולי כן ברבע מחיר מהמחירון .

לסיכום אם יש לך ביד 18 אלף ש"ח תיקנה משהו אחר , לא יודע מה אתה מחפש אבל אם אתה מחפש רכב ראשון לא חסרים רכבים טובים עם "לוק" שאפשר לקנות במחיר הזה ולעשות מהם יפים מאוד . בקיצור איזה רכב אתה מחפש?

פורסם
לא שווה לקנות , בבוא היום שתירצה למכור לדוגמא עוד שנה ניראה לך שתצליח?.

הרכב כיום יד 10 (תישאל אותו איך הוא מופיע ברישיונות בסעיף בעלות קודמת 09 זה יד עשירית , 10 זה כבר יד 11)

ועם 240 אלף קילומטר , אחרי שתיקנה אותו אתה תיהיה יד 11 תיסע עליו שנה ותעשה נגיד 20 אלף ק"מ לך תמכור אחר כך רכב יד 11 עם 260 אלף ק"מ ניראה לך שתצליח? , אולי כן ברבע מחיר מהמחירון .

לסיכום אם יש לך ביד 18 אלף ש"ח תיקנה משהו אחר , לא יודע מה אתה מחפש אבל אם אתה מחפש רכב ראשון לא חסרים רכבים טובים עם "לוק" שאפשר לקנות במחיר הזה ולעשות מהם יפים מאוד . בקיצור איזה רכב אתה מחפש?

כן חשבתי על זה גם מה שאמרת ,ואני מחפש הונדה סיויק ..

• תוכן חדש...