Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

היום ירדתי לאוטו (סיוויק 2006) במטרה לסדר את הקודנית כי הדבץ דו צדדי שמדביק אותו לפלסטיקה באוטו נהרס,

בהתחלה זה היה רק זה, מה לשם אמרתי יאללה נפרק שם את החוטים ונעשה סדר כי הבחור שהתקין את זה עשה שם קצת בלאגן.

פתחתי את האזור שמתחת להגה באוטו, ופשוט פירקתי במשיכה קלה את החיבור שבין הקודנית למערכת של הקודנית עצמה, מפה לשם אמרתי יאללה, בוא נעשה ניסוי קטן, האם האוטו יניע ללא החיבור של הקודנית ה"משוכללת" והפלא ופלא האוטו הניע!!!

לשמחתי גיליתי איך אני יכול לנטרל את הקודנית, אך מצד שני איך אנשים ללא ידע כלל וכלל באלק' יכולים לנתק לי את הקודנית ופשוט לסוע עם האוטו.

יש לציין שהרכב הוא סיויק 2006 LS. מה שאומר שהאוטו לא בא עם שום מערכת אעזקה כל שהיא אלא רק עם קודנית שהביטוח מחייב לשים. קודנית של POINTER מדגם עטלף.

תמונות מצורפות:

קודנית_ 014.jpg

קודנית_ 006.jpg

קודנית_ 002.jpg

Polo 2012

פורסם
זה לא הגיוני, ניסית ללחוץ על הגז והאוטו לא נכבה?

האמת שלא ממש, זה עדיין בר בדיקה, אבל לדעתי הייתי יכול להמשיך לנסוע באין מפריע

Polo 2012

פורסם

האוטו מתניע מהדלק שעדיין לא נרף ונמצא בצינור , ברגע שאתה שם D הרכב צריך לצרוך יותר דלק והוא יכבה

ככה ניסו להעבוד עלי בבדיקת מיגון בחנות אביזרי רכב גדולה בחיפה, הבודק אומר לי הנה האוטו נדלק בלי שלחצתי את הקוד שלך.. אז אמרתי לו בוא תנסה לנסוע ונראה אם המנוע לא נכבה, כשהוא ראה שאני הבנתי את הטריק שלו והוא לא יגרום לי לקנות קודנית חדשה הוא החוויר פנים חתם לי על הטפס וישר חזר למשרד הממוזג שלהם.

gozal נסה את מה שכתבתי לך, תתניע בלי ללחוץ את הקוד שים D ותראה שזה נכבה, אני בספק אם לא יכבה המנוע

פורסם

אפילו הקודנית הכי פשוטה לא עובדת ככה.

אם זה היה קורה כמו שאתה אומר, אני הייתי מתפלא עד כמה הבדואים עצמם נוהגים על הונדה סיויק:twisted:

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

פורסם

קודנית אומרה למנוע מהמנוע להניע גם אם יש דלק בצנרת, וזה קצת מתנגש עם העובדה שהוא הצליח להניע, ואם הוא הניע, כנראה שהוא גרם לניטרול הקודנית.

מה שכן אפשרי זה, אם הוקש הקוד ואחרי זה נותקה הקודנית אז יש אפשרות שכן תהיה אפשרות להניע גם אם הקודנית מנותקת.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קודנית זה ניתוקים חשמליים. ניתוק סטרטר לא יתן מתח לסטרטר ללא הססמה. ניתוק משאבת דלק לא יתן חשמל למשאבה.

הרכב יניע ללא קוד ויכבה. מנסיון!

פורסם

מזכיר לי את השירשור של אחד מחברי הפורום (רמז יש לו 106 GTI כסופה) שבפורום YNET בזמנו רשם "עשיתי רעש כמו אימפרזה טורבו - עשיתי חור 3 ס"מ באגזוז של הפיאסטה שלי ועכשיו יש לי כמו אימפרזה" :)

פורסם

טוב, אני מודה!! יצאתי י-ל-ד!

אכן ברגע שנותנים טיפה גז או מעבירים הילוך האוטו נכבה.

לומדים מטעויות אין מה לעשות. :-)

Polo 2012

פורסם

גם לי יש הונדה כזאת רק דגם מתחת 05 ואין אפשרות ליסוע , לפעמים זה קורה לי ללא ניתוק הקודן שאני מכבה את הרכב ולאחר מס' שניות מניע, אני מכניס לD הרכב נוסע 5 מטר ואז נכבה , אני נותן לקודן השהייה ולאחר מכן זה מסתדר..

פורסם

לי הייתה בעבר גולף GTI והיה לי גם קודן של איתוראן, אצלי המערכת של האיתור לווייני לא נטרלה את הרכב זה בעקבות כך שיש רכבים שאסור לשים עליהם מערכות עם ניתוק כי זה גורם לכשלים במזרקים ובמחשב של הרכב ולכן מחייבים בביטוח איתוראן בלי ניתוקים. יכול להיות שגם אצלך זה ככה ואתה עדיין תהיה יכול לנסוע ברכב אבל בפוינטר מקבלים התראה שהרכב הונע ללא נטרול קוד ואז מתחילה המערכת התראות שלהם.

תנסה להניע גם שהקודן מחובר, אם תצליח כנראה שהוא מוגדר כמו שהיה אצלי בגולף.

• תוכן חדש...