Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קומפוננט מקדימה FOCAL 6.5 V1

ומאחורה יש לי פיוניר 6X9 עכשיו הם מוגברים ע"י מגבר JL AUDIO בעל 4 ערוצים 300.4

כל ערוץ מקבל 75 RMS

הפוקל שלי הם 70 RMS והפיוניר אני לא בידיוק זוכר 80 נראה לי לא בטוח

וסאב של סרוין וגה הד 12 300 RMS מוגברים ע"י מגבר VISONIK שמוצהר כ 800 RMS....

עכשיו אני למשל מגביר ממש חזק את הווליום באוטו עכשיו שומעים סבבה אבל לא בשמיים

לעומת זאת יש לי בחדר רמקולים חדשים שקניתי למחשב של LOGITECH Z-5500 רמקולים מעולים !!! הסאונד ממש חד ויפה אני אוהב אותו

ותראו מה הרמקולים שלי מוצהרים

Sub-woofer: 188 watts RMS (into 8 ohms, @ 100Hz, @ 10% THD)

Satellites:

Left/Right: 62 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1khz, @ 10% THD)

Center: 69 watts RMS (into 8 ohms, @ 1kHz, @ 10% THD)

Rear Left & Right: 62 watts RMS x 2 (into 8 ohms, @ 1kHz, @ 10% THD)

Total Peak power: 1010 watts

Maximum SPL: >115 dB

Frequency response: 33 Hz — 20 kHz

Amplifier: Ultra-linear, high-capacity analog

Signal to noise ratio: >93.5 dB, typical 100

איך זה שבבית שלי בחדר יחסית גדול אני שומע מממש חזק וברור וסאונד מהמם ובלי עיוותים לעומת רכב שהוא בהרבה יותר קטן מחדר שלי

ויש בוא סאב הרבה יותר חזק וגם רמקולים יותר איכותיים..וגם מגבר איכותי !

או שפשוט המערכת לא מכוונת נכון אצלי ברכב ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

מערכת (באוטו) לא אמורה לעוות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=169633&highlight=jbl+75.4

בקשר למערכת למחשב :-)

188 RMS לסאב שנמצא מול הפנים???

62 RMS לכול רמקול???

אחרי שעברתי על כול הנתונים אני יכול לומר בוודאות שזו מערכת קולנוע ביתי (שגם בסלון ממוצע יפגיז בכיף) :mm_wink:

יש קישור למערכת הנ"ל?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קוראים לזה השתקפויות והבשלות גלים.

רכב זה גהנום אקוסטי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ראיתי בארה"ב מערכת למחשב 5.1 של BOSE - הייתי בהלם.

משהו כמו 500 דולר המחיר שלה זה אומר שכאן בארץ היא תעלה פי שלוש כמעט - 6K למערכת למחשב, אבל המחיר לדעתי עדיין הוגן.

סה"כ המערכת הכי טובה שהיתה לי עד היום למחשב היא הsound system 80 של מייקרוסופט בשילוב עם פיליפס ביחד עם שני רמקולים סטליטים של ימאהה (למחשב) סה"כ שלוש RMS לכל רמקול כזה, אבל מה שכל אחד כזה ידע לעשות...

לגבי הרכב - התקנה נכונה שלא מאפשרת לרכיבים חופש תנועה שגורם לזמזומים ולקרקושים ולחרחורים.

כוונים נכונים והתאמת רכיבים נכונה.

ואתה אמור להיות גם בתוך רכב, בתוך גן עדן פרטי של אקוסטיקה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תשווה אוטו לבית,אני יביאה לך דוגמה,מי ששמע אצלי תסאב יודעה שהוא רוצח בשביל 12 אינץ,לעומת זאת עשיתי ניסוי והעלתי אותו הביתה ושחיברתי היתי מופתע לרעה,לא שומעים את הסאב בכלל,אז זה לא אומר שזה סאב קקה,הוא בנוי בשביל אוטו,כמו כן תוציאה רמקולים של מחשב שלך ותחבר ברכב ותראה כמה האיכות משתנה,מקווה שהבנתה למה התכוונתי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
קוראים לזה השתקפויות והבשלות גלים.

רכב זה גהנום אקוסטי:)

אני לא מדבר על אקוסטיקה של האוטו אני מדבר בכללי האיכות של הרמקול איך שהוא מוציא את הצליל שלו....אצלי למשל אני שומע שירים דרך WINAMP והאקולייזר אצלי על

SKA

יש שם אפשרות כזאתי ושומעים פשוט נהדר =] חבל שאי אפשר לעשות כזה דבר באוטו דרך הרדיו דיסק

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אל תשכח שבבית הרמקולים נמצאים מול הפרצוף שלך ומיועדים לעבוד ככה!!

ברכב הרמקולים מפוזרים, הם נמצאים בתיבות (דלתות) שבדרך כלל לא ממש מתאימות להם.

בקיצור זה לא כזה פשוט.

למשל אצל חבר שלי בבית יש לו מערכת 4.1 סטנדרתית, הרמקולים תלויים בגובה האוזן והסאב נמצא צמוד לספה, אותו חבר אמר לי שלא שומעים בכלל את הסאב הוא רק מרעיד אבל אין שום אפקט.

הלכתי אליו ופשוט שיחקנו עם המיקום של הסאב והמקום הטוב ביותר נמצא צמוד למזונן ליד לטלוויזיה.

מה שאני בא להגיד פה שזה תלוי גם איפה הרכיבים ממוקמים ואיך הם אמורים לתפקד בנפח כזה או אחר בהתקנה שונה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

כמו שאמרו לגבי האקוסטיקה, ואני יוסיף:

שים בבית את המערכת שבאוטו (אתה רק צריך ספק מספיק חזק של 12-13.8V) ותיראה איך הבית מתפרק לך, כל העציצים והכוסות יפלו, הטפטים יתקלפו והשכן הראשון כבר יזמן את היס'מ שיפרצו לך את הדלת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שים בבית את המערכת שבאוטו (אתה רק צריך ספק מספיק חזק של 12-13.8V) ותיראה איך הבית מתפרק לך, כל העציצים והכוסות יפלו, הטפטים יתקלפו והשכן הראשון כבר יזמן את היס'מ שיפרצו לך את הדלת.

:lol::lol: אז מה אפשר לעשות לגבי זה ? יש דרך לפתור את הבעיה

פורסם

אצלי לא מתפרק כלום , המערכת מפורקת מהרכב עקב כך שנכנסו בי מאחורה והתא מטען יכול להיפתח איכשהו , והמערכת בבית והסאב רק עושה רעש של צליל נמוך לא יותר מזה , הסאב של MOREL שהוא בנוי לבית והוא בעל 50 RMS עם מגבר פנימי, מוריד פי וכמה מהסאב הקודם .

הכל מחובר דרך ספק כוח (המגברים) , ועל גיין דיי נמוח כדי שלא ישרפו. בגדול מה שאני אומר זה שהרכיבים של הבית הם טובים יותר לבית כי ככה הם בנוים, בטוח אפשר למוצוא איזה דרך תאורתית להסביר את זה , אפשר לראות שבדר"כ הרמקולים של הבית קטנים יותר וגם הסאב בדר"כ נעים סביבות ה 8-10" והסאונד שלהם נשמע הרבה יותר טוב מאשר סאבים פושטים לרכב שעולים +- אותו הדבר . (אל תחשיב סאבים כמו W7 , L7 וכו'... אצל אלי זה באמת הוריד את הבית ללא ספק !!!) אבל תזכיר שהכל עניין של RMS ותמורה לכסף .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

האמת שבעזרת השם אני אשתדרג בסאב עוד מעט אני מתכוון לקנות את ה AA HAVOC 15 ומגבר של סאנדאון 1500D

=] מה שקורה אצלי ברכב כרגע זה הנמכתי את כל הבאס ברמקולים שינגנן נקי וכמה שיותר חזק ואת הבומים שרק הסאב יוציא !

פורסם

באיזה תייבה יושב הרמקול בבית? עץ - במידה נכונה

וברכב?

חלק אחד זה פח שרועד ורוטט ומוסיף לא מעט "צלילים" (רעש).

החלק השני זה פלסטיק (או משהו בסגנון) ש... נכון מאוד, רועד ורוטט ומוסים עוד כמה "צלילים" (רעש:lol:) למוזיקה

ומה יש בינייהם? לא הרבה. אז בסוף נוצרת סימפוניה שלמה שעוד כמה "צלילים" מוסים ל"שלמות" הסאונד (מישהו אמר מנוע? צמיגים? רוח?)

אגב אני גם בעל ה V1 ואני לא חושב ששומעים בהם כל כך גרוע (אני דווקה דיי מבסוט מהסט) - תיבדוק כיוונים - לי אישית לקח הרבה מאוד זמן עד שהגעתי למה שרציתי אז אל ייאוש.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
באיזה תייבה יושב הרמקול בבית? עץ - במידה נכונה

וברכב?

חלק אחד זה פח שרועד ורוטט ומוסיף לא מעט "צלילים" (רעש).

החלק השני זה פלסטיק (או משהו בסגנון) ש... נכון מאוד, רועד ורוטט ומוסים עוד כמה "צלילים" (רעש:lol:) למוזיקה

ומה יש בינייהם? לא הרבה. אז בסוף נוצרת סימפוניה שלמה שעוד כמה "צלילים" מוסים ל"שלמות" הסאונד (מישהו אמר מנוע? צמיגים? רוח?)

אגב אני גם בעל ה V1 ואני לא חושב ששומעים בהם כל כך גרוע (אני דווקה דיי מבסוט מהסט) - תיבדוק כיוונים - לי אישית לקח הרבה מאוד זמן עד שהגעתי למה שרציתי אז אל ייאוש.

לא אמרתי ששומעים גרוע ! =] שמע אני ירדתי למטה אני כיוונתי עוד פעם שומעים קצת יותר טוב אבל עדיין זה לא זה

אל תשכחו אני בלי איטום אני רוצה לקנות עוד מעט סט לכל הרכב ולעשות ! אני גם די בטוח ששומעים ככה כי הרדיו דיסק ישן מאוד ואין בו כל כך הרבה פונקציות !

• תוכן חדש...