Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תכוון שוב, ושוב, ושוב, תאמת זה משאני עשיתי ורק לאחר חודשיים באמת הגעתי למשהו שאני יכול להגדיר - טוב.

בקשר לאיטום - זה יעזור - מאוד, גם אני עשיתי וההבדל עצום (בגלל זה דיברתי על הפח והרעשים וכל זה)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם
אז תכוון שוב, ושוב, ושוב, תאמת זה משאני עשיתי ורק לאחר חודשיים באמת הגעתי למשהו שאני יכול להגדיר - טוב.

בקשר לאיטום - זה יעזור - מאוד, גם אני עשיתי וההבדל עצום (בגלל זה דיברתי על הפח והרעשים וכל זה)

סבבה תודה רבה...אז אני מבין שאני אצטרך לחסוך הרבה מאוד כסף =\ טוב בסופו של דבר אני מקווה מאוד שזה ישתלם

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

זה ישתלם, לטווח הקצר, ואז תירצה עוד יותר איכותי ואז זה שוב השקעה כדי שזה ישתלם, ואז שוב יותר איכותי... קיצר הבנתה את הרעיון - ברוך הבא לגלגל ההשקעה במערכת :twisted:

אבל כן איטום זה משהו מאוד חשוב, אפילו יותר מישדרוג רכיב נוכחי.

יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

בא נתחיל מזה שהרמקולים למחשב שלך הם בסדר לא יותר מזה . אבל וזה אבל גדול מאוד , הם יושבים קרוב אליך , והם תוכננו להיות מיני מוניטורים . אם אתה משתמש בכרטיס קול אונבורד , אזי כמעט כול CDP פשוט יעבוד יותר טוב וחלק לא קטן מהקומפוננטים לרכב היו אמורים להיות יותר טובים . אז תשאל למה באמת לא שומעים יותר טוב ? זה רק האקוסטיקה וכיוונים .

במרצדס ישנה שומעים מעולה גם בלי כיוונים (כמובן שזה מועיל איטום וכיוונים , אבל מנסיון עם מוניות אני מודיע לך ששומעים טוב ) , הסיבה לכך היא שהאוטו אטום , וגם שבבניה שלו הושקעה טיפה תשומת לב לנושא המערכת .

זה אומר שעם איטום טוב והתקנה מעולה אתה יכול לקבל סאונד טוב מאוד

בברכה יהודה

• תוכן חדש...