Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ולא קיים ברכבך, מנגנון חשמלי הנועל מכסה מנוע, ניתן או על ידי שליפת הגריל, במידה ויש גישה לברגי הגריל, או משכיבה מתחת לרכב בחלקו הקדמי, למתוח יד ארוכה, לעבר כבל הפלדה המותח את את מנגנון פתיחת מכסה המנוע, בקצהו הקדמי למושכו לאחור וכך, ניתן תהיה רפשרות לפתוח את מכסה המנוע, וזאת רק במקרה , שהחשד שהמצבר מרוקן, ובעזרת כבלי התנעה, לתת כוח למצבר הרכב, השולט חשמלית, על מנגנון פתיחת הדלתות.

תגובתי היא בגדר ספוקלצייה, את זה הייתי עושה ברכבי בשעת חירום, ומנ שאוכל לאחל לך גור, זה רק בהצלחה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שיטת "מוט ברזל" שדני הציע יעילה, אך מותירה שריטות על הרכב,

עם כלים מקצועיים, ופעולה ראויה, לא יהיו שריטות, ולא חצי שריטה.

הוא לא יודע? שלא יעשה. זו האופציה הטובה ביותר בדכ לרכבים שאינם מוגנים כנגד אמצעי כזה.

ועוד, האם באמת נראה לך שהייתי מציע שיטה שמייצרת נזק?

למותר לציין ששיטות אחרות שבסיסן שבירת החלון ומימוש הביטוח, אינן ראויות, ואין להן מקום, ויש לזנוח רעיונות כאלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אוקיי,

עדכונים:

1. ניסיתי כל מני שיטות בלי הרבה הצלחה.

מצאתי שהעביה היא המצבר. איך מצאתי? או. אחרי ששיחה לזוגתי הותירה בי רושם כבד כי האורות נותרו דולקים כל הלילה, כל שנותר היה להציץ לעבר המנוף שמאחורי ההגה שבישר לי, שבאמת, האורות דלקו מאתמול בחמש אחה"צ עד צאת נשמת המצבר.

2. החלטתי שמאחר וממילא יש צורך במנעול נורמאלי לרכב במקום זה שהושחת, אזמין איש מקצוע שיבוא, יחליף צילינדר ועל הדרך יפרוץ. או אולי בסדר פעולות הפוך...

תודה רבה לעוזרים.

אגב, לא ייאמן כמה סרטוני הדרכה יש בעניין ביוטיוב...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

סתם השערה, אבל יתכן שאם תרים את האוטו על ג'ק ותפרק גלגל אחד וביטנה של הכנף, תהיה לך גישה למנגנון הפתיחה של מכסה המנוע - לא יודע אם זה אפשרי, סתם משהו שחשבתי עליו.

אחלה עיצה... מה הוא יעשה עם מכסה מנוע פתוח?

אל תשכח את הספר :S

תעשה טיפול על הדרך...

קו---------------------------------------

פורסם

בוא האני אגיד לך מה הוא יעשה עם מכסה מנוע פתוח:

הוא יחבר ללמבר שלו כבלי התנעה, ילחץ על השלט, ומנגנון החשמלי השולט על כפתורי הדלתות, יגרום לפתיחת הדלתות, יאפשר ויאפשר את התנעת הרכב, בעזרת כבלי התנעה,

ובא לציון גואל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איזה רכב זה?

ומאיפה אתה? אפשר לפתוח הרבה רכבים בעזרת אזיקון וזה בלי צחוק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
עם כלים מקצועיים, ופעולה ראויה, לא יהיו שריטות, ולא חצי שריטה.

הוא לא יודע? שלא יעשה. זו האופציה הטובה ביותר בדכ לרכבים שאינם מוגנים כנגד אמצעי כזה.

ועוד, האם באמת נראה לך שהייתי מציע שיטה שמייצרת נזק?

דני

תכל'ס, לא.

אבל בכל הפעמים שראיתי את השיטה מיושמת, נותרו סימנים. כנראה חוסר מקצועיות.

דני, הלוואי וכולם היו פדאנטים כמוך (גם בעלי מקצוע) :?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אל תשכח את הספר :S

תעשה טיפול על הדרך...

:shock::shock::shock:

יש משהו שאי אפשר לעשות דרך תא המנוע?

אין לי מה להוסיף חוץ ממה שצביקה אמר.

פורסם
במידה ולא קיים ברכבך, מנגנון חשמלי הנועל מכסה מנוע, ניתן או על ידי שליפת הגריל, במידה ויש גישה לברגי הגריל, או משכיבה מתחת לרכב בחלקו הקדמי, למתוח יד ארוכה, לעבר כבל הפלדה המותח את את מנגנון פתיחת מכסה המנוע, בקצהו הקדמי למושכו לאחור וכך, ניתן תהיה רפשרות לפתוח את מכסה המנוע, וזאת רק במקרה , שהחשד שהמצבר מרוקן, ובעזרת כבלי התנעה, לתת כוח למצבר הרכב, השולט חשמלית, על מנגנון פתיחת הדלתות.

תגובתי היא בגדר ספוקלצייה, את זה הייתי עושה ברכבי בשעת חירום, ומנ שאוכל לאחל לך גור, זה רק בהצלחה.

בברכה

צביקה

זאת ההצעה הכי פשוטה וזה גם כנראה מה שאני הייתי עושה.

תנסה, לא תפסיד יותר מ10 דקות וחולצה מלוכלכת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חנן ג'יפולוג רשם

אני לא בטוח שראיתי טוב, אבל יש כאן תגובות שלא נמחקו עם עצה על דרך להונאת הביטוח?

וזה לא שמנהלי פורומים לא ראו את השרשור הזה

אם לא מובן, הרי שאני מדגיש, אין לבצע פעולות שאינן חוקיות, ו/או שאינן ראויות, ובמיוחד שאינן בתום לב, ושיש בהן כדי להוציא כספים מאת חברה מבטחת, זאת ללא "מקרה ביטוח" ו/או "אירוע תאונתי" אמיתי כמובהר בהגדרות הרלוונטיות.

מובן שניפוץ חלון יזום, איננו חלק מ"מקרה ביטוח" ו/או "אירוע תאונתי", ואם כך פועלים, הרי שאין לדרוש הח' חלון על חשבון המבטח, אלא בתשלום וביצוע ישיר של בעל הרכב.

לעניין מחיקת התגובות על דרך "הונאה", אינה טובה יותר, מאשר השארתם ופסילת הרעיון הזה , והסבר שהרעיון פסול ואינו טוב, למען גם ילמדו אחרים שאולי חושבים לעשות כך ,בעצמם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...