Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עת ירדתי בניחותא לרכב, לחצתי על השלט והופ! הרכב לא מגיב. כלום, לא פיפס, לא איתות לא נאדא.

אני לא יכול להכנס לרכב משום שהמנעולים שלו עברו פריצה לפני זמן מה והם מושחתים.

גם דלת הבגאז' לא מעוניינת במיוחד במה שיש לי לומר ולא מגיבה למפתח.

בקיצור, בלי תגובה לשלט ובלי מפתח שפותח משהו - אין לי איך להכנס לרכב.

הייתי מניח שנגמרה הסוללה בשלט.

אבל זה לא עושה לי הגיון, רק שלשום, פתחתי את הרכב (בטעות) מאיזה 20 מטר.

המחושבה שלי היא או שהאזעקה / אורות / רדיו עבדו כל הלילה וסיימו את המצבר, או שהשלט נפגם.

לפני שאני מזמין פורץ, יש למישהו רעיון טוב יותר איך אני נכנס (היום) לאוטו?

לפחות ברמה של לבדוק האם זה מצבר או לא ובמידה וכן לפתוח תא מנוע...

תודה על תשובה באור יום...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

תפרוץ את מנעול הדלת בעצמך (מי אמר מברג גדול?), ובכסף שחסכת על הזמנת פורץ, קנה מנעול חדש , שיפתור לך את הבעיה גם לעתיד.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

באם יש לך ביטוח שמשות, מומלץ יותר לשבור חלון.

אני סובל כמוך, משני מנעולים קדמיים, שהושחתו על ידי פורץ, ובפעם האחרונה, שהשלט לא הגיב לחזוריי, ולא פתח את הנעילה המרכזית, נאלצתי בעזרת המפתח לפתוח את תא המטען, לדחוך ידנית את המשענת האמצעית, שקיימת בלנסר בספסל האחורי, להושיט מקל ולפתוח את הדלת האחורית

אני מבין שהדבר גור לא אקטואלי אצלך, מה שיחייב אותך להחליף מנעול דלת נהג לפחות בזמו הקרוב, כדי למנוע אי נעימות שכזאת.

בהצלחה בכל מקרה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גור שלום רב!

ארז נתן לך עצה בעזרת כל משחית, מברג, אך גם לפריצה בעזרת מברג, צריך מיומנות, כך שההצלחה לא מובטחת.

פורץ מקצועי תמורת תשלום, ובהזדמנות זאת להחליף מנעול, היא ההמלצה הכי נכונה, אבל גם עלותה יקרה בהתאם. במחשבה שנייה, נסה שוב שלט חליפי, או בעזרת מכותעל השלט, כמו שהמליץ חברי דני זומרשטיין.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא צריך שום ניפוצים. ניתן להחדיר מוט ברזל דקיק בין הגומיה לחלון בדלת הנהג (למי שיודע איך) , ולהרים את הכפתור. לפני כן, שווה לנסות להחליף סוללה בשלט, או בזמן הלחיצה על הלחצן בשלט, לתת לו כמה מכות עדינות.

אין ליעץ, כל שכן אין לבצע, פעולות שאינן חוקיות, ו/או שיש בהן כדי להוציא כספים מחברה מבטחת בדרך פסולה ו/או שלא בתום לב.

חזור לדווח.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

עניין השלט נבחן לאורך לרוחב ולעומק...

הכל למעט להחליף סוללה.

אבל נראה תקין, הלד שבכרטיסון מהבהב יופי.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

איך עובד העניין עם המברג?

כמו כן, מישהו מכיר בעל מקצוע בתחום ברחובות?

יש דרך שהיא לא להכנס לרכב, אלא לוודא האם זו בעיית מצבר או לא?

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

!Family man

פורסם

שיטת "מוט ברזל" שדני הציע יעילה, אך מותירה שריטות על הרכב, אני לא אוהב אותה.

פתיחת הרכב תלויה בסוג המנכנון שלו, במכניקה , בסוג הכפתור שיש בדלת (הנה רמז גדול).

, ובעוד הרבה דברים.

מעבר לכך, יש מליון שיטות לפתוח רכב , וזה קצת OFF TOPIC להתחיל לדון בהן כעת (לא נראה לי "נכון"), מה גם, שאתה רוצה מינימום נזק, פה רק היכרות שלך את הרכב והמנגנונים שלו יכולים לעזור. אם אתה מכיר את רכבך על בוריו, סביר שתוכל לפתחו ללא נזק (למען האמת, קשה לי להאמין שיש חובב רכב כמותנו שלא יודע איך לפתוח את רכבו במצבי חירום - ללא נזק).

חשוב טוב טוב לפני שאתה עושה משהו, ייתכן כי הצעתו של צביקה עדיפה במקרה הנ"ל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לך לרחוב, חפש את הבנאדם שנראה הכי עבריין, ותן לו 50 שקל - הוא כבר יעשה את העבודה :lol:

סתם השערה, אבל יתכן שאם תרים את האוטו על ג'ק ותפרק גלגל אחד וביטנה של הכנף, תהיה לך גישה למנגנון הפתיחה של מכסה המנוע - לא יודע אם זה אפשרי, סתם משהו שחשבתי עליו.

פורסם

שבור את החלון, המשולש בדלת האחורית,זה מינימום נזק וגם הביטוח שמשות יכסה לך את זה, חבר שלי היה לפני שבוע במצב דומה, הוא נעל את הרכב כאשר המפתח בסוויץ' ואפילו לא כיבה את המנוע, זה המפתח היחיד שלו אז בלי לחשוב פעמים שבר את החלון וזהו, הביטוח כיסה לו את העלות של חלון חדש

פורסם

סתם שאלה, באיזו שיטה תפוס החלון המשולש הזה אל הרכב? אי אפשר לשלוף אותו איכשהו?

תמיד תהיתי :roll: כמו כן איך מחוברת השימשה הקידמית לרכב?

• תוכן חדש...