Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה מטומטם הוא יכול להיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד פנינה מבית מדרשו של שר התחבורע:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3557274,00.html

ועוד הוא מפליא: מופז גם מתח ביקורת מרומזת על חברי הכנסת, המרבים להעלות הצעות חוק פרטיות בנושאי תחבורה, וזאת למרות שאינם מבינים בתחום. ממתי הוא מבין בתחבורה? רק צרות הוא עושה מאז שהוא במשרד.

כבר עדיף שיהיה שר ביטחון, שם אנחנו כבר רגילים שיש מטומטמים שלא מבינים בזה כלום.

פורסם

קבוצה של טמבלים עם כיסאות.

בלי קשר לנאמר בכתבה, אני ממליץ כן להדליק אורות, התועלת הבטיחותית גדולה מהטירחה הנוראית של חצי השניה שנדרשים להפעיל את האורות.

אביחי

פורסם

אני באמת לא מבין מה ההתנגדות... הרי להזיק זה לא יכול, אם זה ימנע תאונה אחת כבר הייתה לזה תועלת.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בקיץ ביומיום אני לא מדליק אורות בנהיגה הרגילה שלי,

אבל בכל מקום שבו אני יודע שיש כביש דו סטרי - אני מקפיד לעשות זאת.

בכביש דו סטרי לדעתי התרומה יותר גדולה, בעיקר בשל עקיפות מהנתיב הנגדי (שיוצאים לנתיב שלך),

ועדיף שהם יזהו שיש רכב כמה שיותר מוקדם, בעיקר עם רכב כהה (כמו שלי יש).

אז נכון, ישנן הצעות חוק מטופשות יותר (או פחות) לאחרונה, אבל ביניהן יש גם כמה הגיוניות.

ואני מצטרף לעדר של כולם שאומרים שמופז לא מבין כלום :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בתור ה"מעריץ מספר אחד" של מופז בפורום, אני חייב לציין שלדעתי הפעם - לשם שינוי - הוא צודק.

הדלקת אורות בכביש בין עירוני, גשבחוץ שמש קיץ קופחת, היא ברוב המקרים מיותרת לחלוטין. נכון שכשנוסעים בכביש הערבה האורות מגדילים את הבטיחות, כיוון שאז רואים אם הרכב שהרחק לפניך נוסע מולך או לפניך.

אבל, איזו תועלת בטיחותית תהיה לאחד כמוני ששורף כמעט את כל הקילומטרג' על כביש י-ם ת"א?

התועלת אפס, אבל בזבוז האנרגיה וזיהום האוויר הצמוד אליו, כמו גם הסיכון לשלומו של המצבר וגם לכיס - אם שכחת להדליק - מטים את הכף בבירור לטובת אי החלת התקנה הזו.

טוב שמשאירים לנהג איזה שיקול דעת (מעפן אבל שיקול דעת) מתי ראוי להדליק אורות ומתי זה סתם מיותר.

פורסם

ותקנה המחייבת הדלקת אורות במרץ, גם כשמדובר ביום שמש אביבי וטמפרטורה של 30 מעלות, צריך ?

הרי כבר יש תקנה המחייבת את הנהגים להדליק אורות בכל עת שתנאי הראות מחייבים זאת.

במשרד התחבורה, כמו גם בכנסת ישראל מצויים כמה קובעי מדיניות נבערים מדעת, שכל מה שמעניין אותם זו הכותרת בעיתון של מחר.

פורסם

בכביש דו סטרי לדעתי התרומה יותר גדולה, בעיקר בשל עקיפות מהנתיב הנגדי (שיוצאים לנתיב שלך),

ועדיף שהם יזהו שיש רכב כמה שיותר מוקדם, בעיקר עם רכב כהה (כמו שלי יש).

+ 1

להזיק, זה לא יכול, זה יכול רק להועיל.

זה חלק ממה שנקרא "תרבות נהיגה"

ודווקא אני שם לב שהרבה נהגים נוסעים עם אורות,

אפילו שהם לא חייבים.

פורסם

באוטו שלי האורות מעמיסים על המנוע כמו חצי מזגן, אז בשביל משהו שלא עוזר בכלום אני צריך לבזבז עוד מהכוח שאין לאוטו ולבזבז עוד דלק? הפעם מופז צודק... לפי דעתי הרבה חוקים בנושא תחבורה שיצאו בזמן האחרון (אפוד זוהר, חובת esp מ2010 אם אני זוכר נכון, האיסור של ייבוא מכוניות אירופאיות מאמריקה, וקצת פחות עדכני- פסים זוהרים ופח אשפה (אצלי האפוד זוהר נמצא בתוך הפח הזה :lol:) הם סתם חוקים פופוליסטיים מיותרים לח"כים שצריכים להגדיל את רשימת החוקים שלהם או את הכיס שלהם.

בחורף שיש שמש בחוץ בלי אף ענן בשמים וכולם נוסעים עם אורות, אני תמיד שואל את עצמי למה?? במכונית ממוצעת לא מרגישים את הבזבוז, אבל הוא קיים! לא חבל? אני נהג חדש ועוד לא יצא לי לנהוג בחורף, אבל אני לא מתכוון להדליק את האורות ביום שמש בלי ענן בודד רק בגלל שזה נחשב חורף.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

למה מפגר? הוא אדם מאוד "חכם" כמו שהוא הציע לעשות בארץ נאמני בטיחות בדרכים וכך השכן שלך שעבר קורס מזורז בן כמה חודשים או שבועות יוכל לתת לך דו"ח זה ממש גאוני למה להקניט את הזולת?

בקיצור חברים, לא נמצאו פתרונות הולמים לכל בעיות התחבורה בארצנו ולכן הכי קל מבחינתם לאסור הכל (ואני לא מדבר על המקרא הזה אלא על מקרים מטומטמים יותר של כל מיני חוקים פלצניים) הרי להתיר צריך סיבה לאסור לא צריך סיבס! זה חוק! תצית וזהו!

לא מבין לאן אנחנו צועדים נמאס לי כבר לחפור על זה.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

במשרד התחבורה, כמו גם בכנסת ישראל מצויים כמה קובעי מדיניות נבערים מדעת, שכל מה שמעניין אותם זו הכותרת בעיתון של מחר.

כול מילה בסלע!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני ממש לא מבין משהו:

ברוב המכוניות היפניות כיום, הסוויץ' מחובר לאורות, כלומר שאם האוטו דולק, באופן אוטומטי האורות נדלקים.

למה שלא יעשו את זה משהו סטנדרטי? להזיק זה לא יזיק.

אני פשוט מתחרפן כשאני צריך להיכנס לרכב אחר שבו הסוויץ' לא מחובר, וכשאני יוצא מהאוטו הוא מתחיל לצפצף כאילו שאין אלוהים.

פורסם
אני באמת לא מבין מה ההתנגדות... הרי להזיק זה לא יכול

להזיק זה יכול ועוד איך. תחשוב כמה דו"חות יחלקו לנו זה.

dirty old man

need love too

פורסם
אני ממש לא מבין משהו:

ברוב המכוניות היפניות כיום, הסוויץ' מחובר לאורות, כלומר שאם האוטו דולק, באופן אוטומטי האורות נדלקים.

למה שלא יעשו את זה משהו סטנדרטי? להזיק זה לא יזיק.

אני פשוט מתחרפן כשאני צריך להיכנס לרכב אחר שבו הסוויץ' לא מחובר, וכשאני יוצא מהאוטו הוא מתחיל לצפצף כאילו שאין אלוהים.

לי זה דווקא לא מפריע. בלאנטיס אצלי הסוויץ' לא מחובר לאורות וברנו הוא כן מחובר. אין לי שום בעיה כשאני עובר מאחד לשני.

בכל מקרה, התקנת ממסר ברכב שבו הסוויץ' לא מחובר לאורות תפתור את הבעיה הזאת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

למרות שזה הכי לא מתאים לי להגיד את זה - זה פשוט מיותר ומזהם את הסביבה, המקום היחיד שבו אני מדליק אורות כשאני לא באמת חייב זה כבישי הדרום והצפון(לא יצא לי לטייל ביהודה ושומרון), כלומר כאשר יש תנועה מולי!

או כשיש שמש ממש חזקה ומסנוורת מולי ואז זה בשביל שיראו אותי במראה האחורית.

אין שום סיבה לנסוע עם אורות בכביש אחד\איילון ב12 בצהריים.

בדיוק כמו שאין סיבה לעוד מליון חוקים - שיעתיקו כבר מאיזה מדינה ודי - הרי בעצמם הם לא מבינים כלום!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...