Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת ג'פס - GPS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי בארה"ב ורכשתי GPS של MIO דגם C230

מערכת הפעלה WIN CE 5

ביררתי בZAP וראיתי שיש את הדגם הזה גם בארץ ולכן רכשתי אותו.

מה מתברר, כשפניתי לחברת MIO לבירור לגבי מפות לישראל הם אמרו לי שלא ניתן לשים על מכשיר שנרכש בארה"ב מפות לישראל.

לא נשמע לי הגיוני במיוחד.

השאלה שלי היא האם ניתן להתקין על מכשיר שכזה IGO שכן IGO ניתן להשיג בקלות עם מפה לישראל - זה אפשרי?

האם זה נשמע לכם הגיוני שאותו הדגם לא יכול להכיל מפות של אזורים שונים בגלל הגדרות במכשיר?

עזרתכם בבקשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי לא הגיוני כי סך הכל כול המכשירים (או הרוב לפחות) מיוצרים מחוץ לישראל, אולי סתם רצו לבאס אותך שתקנה מהם.

בדקת שזה אותו דגם מדוייק כמו שיש בזאפ?

אם אתה מכיר משהו שיש לו דיסק אם מפות תריץ אותו על המכשיר שלך ותבדוק אם זה עובד.

IBIZA 20vt

פורסם

במידה ומדובר במכשיר שהוא בעל מערכת הפעלה כמו שאמרת ניתן לעשות זאת בצורה פירטית. יש לציין כי מעולם לא עשיתי זאת ואני משתמש במכשיר שנקנה בארץ בעל רישיון IGO ומפות שנקנו מהחברה.

טכנית זה אפשרי מקריאה בפורומים, וניתן אף להתקין עברית.

לדעתי הם יכולים לעשות את זה תבדוק את הנושא שוב איתם בכדי לעשות זאת בצורה חוקית כמובן.

אבי.

פורסם

בדקתי והם מתעקשים שאי אפשר.

אני לא יכול לריב עם קיר.

אני יכול רק להתקין משהו אחר, אפילו פיראטי ולהעמיד אותם על טעות ואז לדרוש מהם לפצות אותי על מסירות מידע כוזב - וזה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות, להוציא מהם כפיצוי על הטעייה, מפות חוקיות עם תכנה חוקית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תפנה לחברת GPS & MORE - תוכנת IGO.

הם יכולים לעשות את זה בצורה מסודרת וחוקית למכשיר שלך.

הטלפון שלהם 09-9546080

פורסם

תודה!

Pioneer TS-X150

פורסם

זה מגוחך!

הם רוצים כמעט 1200 שקל על כרטיס עם תוכנה ומפות.

אני מתכוון לשלוח לחברת מיו מכתב שיש לי כזאת אפשרות ושלא צריך לעשות שום שינוי במכשיר ואני רוצה לשמוע את התגובה שלהם.

אחרת - לצערי, אני אעשה את זה בצורה פיראטית.

Pioneer TS-X150

פורסם

צריך לעשות הפרדה בין מע' ההפעלה שיש למכשיר לבין תוכנת הניווט. מערכת ההפעלה שיש למכשיר המיו 230 שלך היא מערכת הפעלה סגורה (Win2003) שמיועדת למכשירי ניווט יעודיים בלבד. מערכת ההפעלה הזו אינה כוללת תמיכה בשפה העברית מבחינת פונטים ומבחינת הצגת טקסט מימין לשמאל. מכשיר המיו שזהה לשלך שנמכר בארץ, מגיע עם מערכת הפעלה שתומכת בשפה העברית וגם היא סגורה ומיועדת לסוג המכשירים הנ"ל. תוכל לחפש בפורומים יעודיים לנושא האם ניתן להחליף את מערכת ההפעלה שיש לך במערכת הפעלה שתתמוך בשפה העברית (בכל מקרה זוהי פעולה פיראטית ולא חוקית ושתבטל את האחריות למכשיר ועלולה לגרום לכך שהמכשיר לא יעבוד אז קח את זה בחשבון. בכל מקרה גם אם תרכוש באופן חוקי (וגם אם לא באופן חוקי) את תוכנת IGO ותנסה לשים אותה במכשיר שלך היא לא תעבוד מכיוון שאין לך תמיכה בשפה העברית.

פורסם

חברת GPS&MORE טוענים משהו אחר לגמרי... שהמכשיר כן יתמוך בעברית.

אני ממש לא חייב שהמכשיר ידבר עברית ויציג עברית - אין לי צורך בזה, האנגלית שלי פרפקטית גם ככה.

לבינתיים שלחתי למיו מכתב מאוד זועם לגבי התשובות שניתנו לי בייחוד לאחר שקיבלתי תשובה מGPS&MORE שבהחלט עונה לי על כל הצרכים וציינתי בפירוש שהמכשיר נקנה בארה"ב, אין שום סיבה שלמיו לא תהיה יכולת לספק את אותו השירות בדיוק.

Pioneer TS-X150

פורסם

מיו הם כמו DELL. הם מייצרים את המכשיר. והתוכנת GPS זה כמו אופיס של מיקרוסופט. אתה לא תבוא לDELL עם תלונות על אופיס של מייקרוסופט נכון? זה בדיוק מה שעשית.

הסיבה שאומרים לך לא זה כי המכשיר שקנית הינו מכשיר יעודי. טענו עליו מערכת הפעלה נעולה (לא סגורה) WIN CE במקום WIN MOBILE ושמו שם מפות אמריקאיות כמו TOM TOM למשל. אם לא תרצה לשלם לIGO 1200 שקל על הכרטיס עם המפות, לא תהיה לך דרך אחרת. יש לך כמובן את DESTINATOR אבל אתה לא באמת רוצה להשתמש בזה וזה גם יעלה לך סכום מכובד של כסף.

בקיצור, האופציה שלך היא לעשות את זה בצורה פיראטית (או לשלם לIGO).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, קצת עדכונים

הרצתי ביחד עם חבר לעבודה שמכיר פלטפורמות PDA ופוקט PC היטב - חיפוש בגוגל

הרצנו בגוגל את המשפט הבא:

unlocking mio c230

והתוצאות מיהרו להגיע - פרצנו את המכשיר בעניין של דקות!

מערכת הפעלה ווינדווס CE גרסא 5 חשופה לחלוטין!

התקנו IGO חדש וחדיש על כרטיס SD והפלא ופלא - עובד נפלא.

כרגע החזרתי את המכשיר למצב הלא פרוץ שלו (אפשר לבחור בזמן אתחול קשיח) כי אני צריך אותו בעיקר בשביל ארה"ב ובשביל זה אני אסתפק בגרסא החוקית.

אבל אם אני צריך מכשיר לארץ או למקרה שאני הולך לאיבוד - אני לא מתכוון לשלם על זה 1200 שקל ובטח שלא אחרי שהסתירו ממני עובדות בחברת האם - מיו.

יום טוב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...