Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין הונדה סיויק למאזדה לאנטיס.

tsahino1
שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אין בכלל על מה להתלבט פה!

הסיוויק עדיפה לאין שיעור על הלאנטאיכס.

צר לי לאכזב אותך ידידי,מת"ח.

בשנים הללו מדובר על סיוייק 96-7 או על מאזדה 97-8.

מי עדיפה בשנתונים האלו מבין השתיים ?

מי שתימצא פחות קרועה/שחוטה (נכון שהיו הרבה מאזדות בליסינג אבל פחות בשנתונים הללו) ולא ניתן לדעת מי תהיה אמינה יותר.

צריך לחפש בסבלנות,השוק מלא אבל גם מלא זבל.

הבעיה בהונדה שלרוב זה רכב של צעירים כמוני /כמוך שחרשו אותו-כמובן שמדובר על השנתונים שציינתי.

גם בתחזוקה ההונדה ממש לא עדיפה על המאזדה.

בנוסף לקחת בחשבון את אלמנט הביטוח ואם מדובר בנהג חדש /צעיר ממש לא מומלץ שיקנה הונדה,למרות שאני באופן אישי די אוהב את הרכב הזה כדאי לעשות מאזן כוחות:

אחזקה,ביטוח,בלאי אחד מול השני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על סיויק עם מנוע 120 סוסים או VTEC 125 סוסים (בשנת 95). מנוע מאוד חסכוני ורכב זריז במיוחד עם ידני. מומלץ מאוד.

הבעייה שקונים אותן ילדים ורובן שחוטות. בצע בדיקה מאוד קפדנית ותכין רשימה של כמה שיותר סיויקים כדי למצוא אחת שמורה.

EX זה הדגם המפואר ו-DX עם אבזור פשוט יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שוב הויכוח הישן של סיויק מול לאנטיס. אני אישית לא רואה במה הסיויק עולה על הלאנטיס, חוץ מהמנוע. ממה שאני מבין, הסיויק מרגישה כמו הקורולה בנהיגה, וזה אומר שהלאנטיס טובה יותר. אני לא אדון פה בכל הצדדים של הענין הזה, אבל אם אתה רוצה עוד פירוט אתה יכול להסתכל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202408&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A7+%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1

בהתחלה דנים שם הרבה על המגאן קופה, אבל החל מהעמוד השני, עוסקים בלאנטיס מול הסיוויק. גם אני כתבתי שם.

בכל מקרה, באותו סכום תוכל לקנות לאנטיס חדשה יותר, במצב טוב יותר, ושלא עברה התעללות ע"י ילדים.

גילוי נאות: הכותב בעל לאנטיס 98, ומאוד מרוצה ממנה.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבין השתיים הסיביק עדיפה. בעיקר בגלל המנוע העדיף.

לרעתה של הסיביק- תנוחת ישיבה מזוויעה! הישיבה כ"כ נמוכה, שהנהג מרגיש כאילו יושב על הכביש!

פרט לכך, כפי שנאמר, יש לבחון כל סיביק בעשר עיניים, שכן מרביתן "נשחטו" ע"י צעירים.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...