Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוויפט חדשה, 500 ק"מ של נסועה.

האוטו אצלי כבר שבוע שני - לעולם לעולם לעולם לא יתניע בסטרטר ראשון.

לא משנה משך הסטרטר [ניסיתי היו משהו כמו 7 שניות]

תמיד - נסיון ראשון לא מניע

נסיון שני - אולי

נסיון שלישי - מניע

אותה תופעה בדיוק גם בסוויפט של בת הזוג שלי [עם 2000 ק"מ בערך]

יש רעיונות?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אצלי מניעים מכה ראשונה בלי לחכות לכלום.

כמובן סוויפט החדשה שנת 2006 (לפני המתיחת פנים)

בעבר היתה תקלה מסתורית, הרכב סרב להניע למרות שהוכנס הקוד הנכון בקודן, איך שירד מהגרר במוסך, הניע, ומאז הכל תקין.

שים לב שאם אתה במכה הראשונה לא מצליח, כדי להצליח במכה השני יש צורך לחכות כמה שניות, אחרת גם בפעם השניה לא תצליח, לפחות ככה זה אצלי (אני מגיע למצב הזה אם אני נותן סטרטר של חצי שניה והמנוע עוד לא הספיק להתעורר)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה מוציא ומכניס את המפתח מהסוויטצ' בין הניסיונות?

אם כן, יכול להיות שמדובר בבעיית אימובילייזר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נסה לפני ההתנעה לעשות את מה שרפי לין הציע.

אם לא עוזר נסה להפעיל סוויץ חכה 3שניות וכבה את הסוויץ ושוב פתח סוויץ המתן 3 שניות.

תעשה את מה שהסברתי לך 3פעמים ואז נסה להתניע ודווח מה קורה.

פורסם

אוקיי

הנסיון שרפי הציע נבדק ונוסה - כבר מספר פעמים, על המכוניות שלי ושל בת הזוג.

אכן - כמו שציין תומר, אם בין הסויץ' הראשון לשני לא נותנים טיפה מרווח - האוטו לא יניע גם בנסיון השני.

האימובילייזר - למי שציין - אינו מקורי. מורכב פה בארץ.

אני האמת - חשדתי בהתחלה שמשאבת הדלק לא בונה מספיק לחץ כדי להניע מייד - אלא רק לאחר כמה שניות של סוויץ', אבל את קיבלתי את הרכב שלי, ונראה לי לא הגיוני שבשני רכבים זהים תהיה אותה תקלה.

דבר מענין נוסף - אחרי נסיעה, אם אני מכבה את המנוע ואחרי כמה דקות אנסה שוב - רוב הסיכויים שהאוטו יניע בנסיון ראשון מבלי להמתין כלל ועם סטרטר קצר והגיוני [כמו שאני רגיל מהב.מ.וו שלי למשל] - זה אגב, מחזק את ההשערה שלי שמדובר באיזה עניין של דלק...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ראשית יש לבדוק איזה ניתוק לא מקורי עשו בארץ, ואשר אולי, גורם לשיבוש כלשהו.

יש לנסות לגשרו/לבטלו ולבדוק.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אני מהמר על נושא המיגון.

וגם יש לך אחריות.

צור קשר עם היבואן, שיפנה אותך למי שהתקין את המיגון בכדי לקבל שירות ולבדוק העניין.

פורסם

רון, מה לגבי מה שהצעתי, תנסה את זה.

יתכן והמשאבת דלק לא בונה לחץ דלק, המשאבה צריכעה לפעול כשנייה-שתיים כאש הסוויץ פתוח, אז הפעולות שתיארתי יאפשרו למשאבה לפעול כמה פעמים שתיבנה לחץ מתאים.

יתכן ובניסיון הראשון שאתה פותח סוויץ אז המשאבה לא מספיקה לבנות לחץ ומתכבת לפני שהיא הספיקה לייצר את הלחץ.

פורסם

רון גם אצלי אם מניעים כשהמנוע חם אז בסיבוב הראשון של הסטרטר המנוע כבר עובד.

אני אתן לך דוגמה את הפיג'ו שלי שיש לה משאבת דלק חדשה, הנעה על קר, בסיבוב השני של הסטרטר המנוע כבר עובד, על מנוע חם בסיבוב הראשון של הסטרטר המנוע כבר עובד.

גם אצלי יש קודן שהותקן בארץ, העניין הוא שברגע שהכנסת את הקוד, הקודן ניטרל את האמובילייזר ולא צריכה להיות הפרעה מצידו. מצד שני משאבת דלק נשמע כמו דבר הזוי במיוחד כשמדובר בזוג מכוניות זהות וחדשות.

אני לא זוכר אם המפתח כולל בתוכו צ'יפ, תבדוק את הנושא הזה. ניסית לבדוק עם המפתח ספייר אם הוא מניע בצורה תקינה?

המפתחות נראים זהים אבל יש בניהם הבדל ממה שזכור לי מהספר רכב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חברה, חברה,

אוטו חדש, צריך להניע מכה ראשונה. מה? הוא נוסע בעגלה שמציעים לו לפתוח סוויץ ולסגור ושוב לפתוח ולבנות לחץ דלק?

או "שהמיגון ברגע שהקישו את הקוד, לא אמור להיות בעיה"?

יתכן וביצעו ניתוק של סליל אימובילייזר מקורי (שבדכ זה מאוד אמין) או כל פעולה אחרת שגרמה לשיבוש, או שיש תקלה ברכב, ואני מקווה מאוד שלא יאמרו לו בחברה שכך צריך להיות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שני הרכבים מתודלקים באותה תחנת דלק? אם כן אז נסה לתדלק בתחנת דלק אחרת...

אני אומר את זה מניסיון, כאשר בדלק שמילאתי היה יותר מים מדלק והרכב היה מניע רק לאחר כמה ניסיונות...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

נסה ליבדוק את חוטי הסטרטר אולי יש חוטים רופפים

סיפור שהיה אצלי בפורד אסקורט

לגבי משאבת דלק זה ממש לא הכיון סטרטר צריך לתת בלי קשר למשאבה

עם המאשבה לא תקינה המנוע לא יכנס לפעולה אבל סטרטר חיב להיות

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

• תוכן חדש...