Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הביצוע כבר אמרו לי שזה מטומטם, מגוכח ויקר אבל אני ממש לא אוהב אוטומט.

חשבתי להתקין תיבה ידנית אבל אני לא ממש יודע אילו תיבות מתאימות.

המנוע שלי הוא 1.8 עם קרבורטור ואני לא יודע אם הגיר של 1.6 (אין לי בעיה להשיג) מתאים.

האם הוא מתאים?

פורסם

אתה יכול להחילף אותה אם מישהו על 1.8 ידני בלי בעיה...

ועוד תקבל תוספת הפרש.

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

אני לא בטוח שאני יכול להחליף אותה במחיר מחירון, יש לה כמה שטויות שלא נראות ממש טוב ריפוד בדלתות לא במצב ממש טוב, אבל המצב הכללי מצוין.

חוץ מזה שבגלל כל העברות הבעלות בזמן האחרון, חברת הביטוח הודיעה לי שאני לא יכול להעביר את הביטוח לרכב אחר עד שאני לא מסיים את תקופת הביטוח.

פורסם

בקשר לביטוח, נדמה לי שיש חוק שאתה יכול לבטל ביטוח ולקבל את מלוא הכסף על התקופה שנשארה. לא יודע אם חוק הזה עדיין בהצעה או כבר אושר, קראתי את זה ב-YNET.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יוסי, לגבי הביטוח:

אתה יכול לבטל את הפוליסה, ולעשות פוליסה חדשה לשנה על הרכב החדש, אצל אותו הסוכן

אני אישית כבר עשיתי את זה, יותר מפעם אחת.

לגבי ההסבה: דעתי כדעת כולם, נסה למכור את הרכב ולרכוש אחד ידני.

מעבר לשיקולי הכסף, הסבה לעולם לא תצא כמו רכב שהגיע ידני מהמפעל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נו אז יאאלה לך על זה, אני לא מבין מה אתה נוסע ברכב שאתה סובל ממנו.

הבנתי שהאוטו הזה היה מפלט מכמה רכבים שלא יכולת למכור, אז עכשיו תמכור את זה ויאאלה שכח מכל הסיפור הזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני אישית ביצעתי המרה מאוטומט לידני בסובארו טנדר יצא יותר טוב מאורגינל אפילו הוספתי מצמד הידראולי (במקום כבל כמקובל בשנתונים אלו)

ואלו השלבים-

*הסרת הגיר האוטומט הישן

*הסרת האוזינג+מצמד

*פירוק דוושת בלם

*הרכבת הואזינג שמתאים לגיר רגיל

*הרכבת גלגל תנופה+קלאץ'

*הרכבת דוושות בלם+מצמד

*כיוונים והטנדר המשודרג מוכן לנסיעה...

כל הסיפור עלה לי כמובן ללא עבודה כי ביצעתי אותה בעצמי מצמד חדש חריטה לגלגל תנופה ותוספת של מע' הידראולית להפרדה סה"כ כ1800 ש"ח

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם
לגבי הביצוע כבר אמרו לי שזה מטומטם, מגוכח ויקר אבל אני ממש לא אוהב אוטומט.

חשבתי להתקין תיבה ידנית אבל אני לא ממש יודע אילו תיבות מתאימות.

המנוע שלי הוא 1.8 עם קרבורטור ואני לא יודע אם הגיר של 1.6 (אין לי בעיה להשיג) מתאים.

האם הוא מתאים?

יוסי פרנקוס שלום רב!

לגבי הדגשתי בשחור אין מה להוסיף, רק לחזק, ולהסכים עם מה שאמרו לך, שזה מגוכח, מטומטם יקר, ולא כלכלי, עדיף להחליף לידני.

מהכרות טובה עם הרכב הזה, אני חייב לציין שבדגמי הGL, התיבה היא בעלת 4 הילוכים קידמיים, מה שגורם לחיסכון בדלק, ומוציא מהמנוע את מלוא ההספק ללא מאמץ.

בתור אחד שנוסע כמעט כל שבוע למגש מועדון ה5 בחניית נוקייה בתל אביב מחיפה, תיבה אוטומטית עדיפה יותר לדעתי.

אל תמכור את הרכב, ואל תחליף את התיבה לידני.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה ולכולם.

דיברתי עם אבא שלי היום על הנושא של צריכת הדלק. היום הוא נהג על הלגאסי בפעם הראשונה.

הוא אמר לי שהוא לא היה מחליף את האוטו בשום דבר ואז הסברתי לו את הבעייתיות של המעבר מ17:1 ל8:1 בתוך העיר.

התגובה שלו הייתה "אז זה יעלה לי עוד 100 דולר לחודש, ביג דיל... לפחות יש לך אוטו טוב".

אני לא אעשה שום דבר בנושא של ההילוכים וגם לא אחליף את האוטו.

מה שאני כן אעשה זה להחליף את הצמיגים בהקדם האפשרי (היום למדתי איך הם בולמים) ולעשות טיפול 10K השבוע (סביר להניח שמחר).

• תוכן חדש...