Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה נמצא ביטול האוברדרייב במאזדה 3 ( אם בכלל יש!?!?)

Niv18
שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברשותי מאזדה 3 שנת 2005 ורציתי לדעת איפה נמצא ביטול האוברדרייב ?? או שבכלל לא קיימת אפשרות כזאת? (רק טיפטרוניק בשביל הורדת או העלאת הילוך??)

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני תוהה לעצמי למה בן אדם מחפש כפתור ביטול אוברדרייב כשיש לו טיפטרוניק...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לידיעתך שבתיבות טיפטרוניק אתה שולט בהלעת/הורדת הילוכים אז ככה שאין סיבה

שיהיה כפתור לביטול אוברדרייב.

אבל ברוב התיבות הטיפטרוניק (חוץ ממאזדה), הגיר מעלה הילוך לבד אם אתה מושך אותו יותר מדי אפילו

אם אתה על מצב ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה יש לי מיצובישי סופר לנסר שנת 97 אוטומט יש לי את כפתור האוברדרייב על הידית של האוטומט עכשיו היא לחוצה והוא לא מראה לי שום דבר על הלוח שעונים ואם אני לוחץ עליה כדי שתיבלוט החוצה אז נידלק אור בלוח השעונים שאומר אוברדרייב אוף

אבל שהיתקשרתי למיצובישי אמרו לי שמתי שהכפתור לחוץ הוא נוסע רגיל ולא מגביל שום הילוך ואני שואל גם אותכם הכפתור אמור להיות לחוץ או לא?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה יש לי מיצובישי סופר לנסר שנת 97 אוטומט יש לי את כפתור האוברדרייב על הידית של האוטומט עכשיו היא לחוצה והוא לא מראה לי שום דבר על הלוח שעונים ואם אני לוחץ עליה כדי שתיבלוט החוצה אז נידלק אור בלוח השעונים שאומר אוברדרייב אוף

אבל שהיתקשרתי למיצובישי אמרו לי שמתי שהכפתור לחוץ הוא נוסע רגיל ולא מגביל שום הילוך ואני שואל גם אותכם הכפתור אמור להיות לחוץ או לא?

אתה נותן את התשובה בגוף השאלה, ענו לך היטב במיצובישי. למען הסר ספק: כפתור לחוץ: הילוכים 1-4. כפתור בולט - 1-3.

ZC6 | JB43 | 932

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...