Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי צריכת הדלק בגולף דור 4

bennnn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,בהמשך לשאלתי שנשאלה לפניי כמה חודשים,על איך לחשב צריכת דלק,עשיתי מה שנאמר לי בפורום,מילאתי פול טנק עד שהידית קפצה, לאחר מכן נסעתי 112.7 קמ(זה מה שהצלחתי להגיע הכי קרוב ל100).והיום הלכתי למלא דלק.

היד קפצה כשהיו 14.620 ליטרים.

חילקתי 112.7 ל 14.620 ויצא לי 7.708 שזה אומר 1: 7.708 בנסיעות משלובות.חשוב לציין שאני לא עובר את ה 100 ונוסע הכי רגוע שיש ובלי מזגן (לצורך הבדיקה רק)

הרכב הוא גולף 1999 אוטומטית מנוע 1800.

הצריכה הזו דיי מוגזמת לא?

יש אולי איזה משהו שאפשר לסדר באוטו על מנת לשפר את הצריכה?והאם מישהו בעל רכב דומה מקבל את אותה צריכה או משהו דומה לה? תודה רבה לכל העונים!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להרחיב קצת בבקשה? הבנתי מאנשים שיש להם v5 שהרכב צורך אצלם 1-9.

יכול להיות שהצריכה הגרועה נובעת מכך שלפעמים אני נמצא בפקקים בעיר?

אגב רשום ברישיון שהמשקל של הרכב הוא 1770 קג. אולי בגלל שהרכב כבד ככ, עם תיבה אוטומטית? פשוט חשבתי ש ה1800 יהיה יותר חסכוני מ 1600 דווקא בגלל שהגולף כבדה.

אגב,מישהו יודע אם גולף 1.6 שוקלת יותר מגולף 1.8? תודה רבה שוב :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משקל הרכב שלך הוא לא 1770 קילו ! זה משקל כללי מורשה.

גולף דור 4 מנוע 1.6 ליטר שוקלת כ-1200 קילו תלוי ברמת הגימור.

בקשר לצריכת הדלק אין מה להרחיב זוהי הצריכה וזהו.

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריכת דלק לא מודדים ע'פ צריכה של 100 קילומטר, אלא לפחות מיכל מלא או ממוצע של כמה תדלוקי מיכל מלא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה 2.0 זללנניות הרבה יותר מ ה 1.8 לא רק בגלל הנפח, המנוע שלהם טכנוליגית/מכאנית מיושן יותר גם הניהול מנוע אחר והוא 2 שסטומים לצילינדר לעומת 5 ב 1.8.

ה 1.8 לא אמור להיות זללן כזה , אבל הבדיקה שלו מיסודה אינה מדוייקת

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מודד כבר דיי בקביעות משהו כמו 3 חודשים כשהאותו לאחר יישור קו מלא ולי יוצא בין 8.5 ל 10 ק"מ לליטר.

הנפח הוא 2324. ואני נוסע לפעמים רגוע ולפעמים קצת עצבני ויש גם פקקים בבוקר לעבודה

אז תסיק מסקנות לבד ותראה מה עוד אנשים מגיבים

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...
צריכת הדלק תקינה.

אין מצב בעולם שאם אתה נוסע רגוע כמו שאתה אומר שצריכת הדלק שלך תקינה....גם אם תיסע רק בעיר בנסיעה רגועה אתה תצרוך פחות מליטר 1 ל-7 ק"מ

המנוע הזה 1.8 ליטר כמו שיש לך זה מנוע שהוא יותר חדש מה2.0 וה1.6 ליטר המיושנים והוא יותר חסכוני מהם.

כמו שכבר הוסבר לך...אפס את שעון הק"מ, מלא את הרכב פול סע עד שתידלק לך הנורה ומלא שוב עד הסוף,

חלק את מס' הק"מ שיצא לך במס' הליטרים שתידלקת וככה תגיע לתוצאה, תחזור על התהליך הזה כמה וכמה תדלוקים,

ואם עדיין הרכב שלך צורך 1 ל 7-8 ק"מ בנסיעה רגועה כמו שאתה טוען אז כנראה שמשהו לא תקין ברכב.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...