Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

שתי שאלות לי אליכם רבותיי המומחים.

1. לגבי הצמיגים הקדמיים , נראה ששחיקתם אינה שווה בין הצד החיצוני לפנימי.

האם מדובר בבעיה הדורשת כיוון פרונט ? ובנוסף אשמח להמלצה למקום טוב באיזור אשקלון.

2.לעיתים כאשר אני חוזר מנסיעה קצת ארוכה / או שאני משתמש הרבה בבלמים ( פקק למשל) , יש רעשים של מין שריקה כשאני לוחץ על הבלם. מה יכול להיות מקור הרעש? ושוב אשמח להמלצה.

תודה מראש.

פורסם

שחיקה לא שווה בצדדי הצמיג אכן אומרת שצריך לעשות כיוון ורצוי כמה שיותר מהר כי זוג צמיגים עולים יותר מכיוון וחבל! כיוון אמור לעלות בערך 150 ולא יותר מ 200. אתה תרגיש אח"כ בהבדל עצום בהתנהגות הרכב! לגבי הברקסים...אני קצת מיושן בקטע הזה אבל הייתי ממליץ לך לבדוק שאתה לא טוחן את הדיסק ואם לא אז אתה יכול לשטוף את הבלמים בלחץ מים עדיף קיטור וזה אמור לפתור לך את הבעייה.

אייל

• תוכן חדש...