Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט איזה מכונית לחפש לקנות, את הרנו מגאן קופה 1600 ידנית שנתון 96-97 או את הפונטו ספייס דגם ELX אוט' שנתון 2001. מצד אחד בולט החסכון של הפונטו בדלק, תחזוקה ונוחות (אוט' שאני מעדיף), אבל מצד שני אני מפחד שאתבאס מהרכב..נראה דיי משעמם לעומת המגאן קופה, אך אני מפחד ליפול איתה בתחזוקה.

אני יודע זה התלבטות בין פוזה לאמינות, אבל עדיין אני רוצה אוטו שאני יאהב..זה עדיין הרכב הראשון שלי :?

אז אני פונה לעצתכם...מה לעשות?

פורסם

בוא נגיד שקודם כל צריך לשים הכל בפרופורציה.

לא רנו ולא פיאט זה לא שיא האמינות.

הכל תלוי באיזה תחזוקה עבר הרכב המיועד ובמיוחד בגלל זה חפש לך רכב עם היסטוריית טיפולים.

פורסם

אני מבין איפה אתה נמצא.. אבל תידע שאם תחפש טוב ותקנה רק ידנית תוכל למצוא מגאן קופה במצב טוב. אוטו מאוד מפנק ונראה הרבה יותר טוב מהפונטו לדעתי. כמו כן אם זה אוטו ראשון שך אל תפסול ידני כי זה עולם אחר ,יש לי כמה חברים שקנו אוטמט ומצטערים על זה שהם לא קנו ידני.

לגבי המגאן אני יכול לייעץ לך לקנות ידנית בלבד, להיאזר בסבלנות שוק הידניות הוא די מצומצם ברכב הזה,חכה לרכב טוב יד 1-2, ק"מ נמוך. שים לב למערכות חשמל תקינות, וכמובן לדברים הרגילים בכל אוטו.בהצלחה.

פורסם

מגאן זה ליגה אחרת לגמרי מפונטו. פונטו היא סופר מיני ומגאן זה רכב עם כל הפינוקים והמרווח (בקופה לנוסעים מקדימה) של רכב משפחתי מאובזר.

מצד שני, פונטו חדשה יותר.

מה התקציב?

אם כבר מדברים על מגאן, אפשר להוסיף לרשימה משפחתית הצ'בק 5 דלתות ואולי גם סדאן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התקציב בסביבות ה-28 אלף, ובמשפחתית אני לא מעוניין.

כרגע אני חושב שהאופציות הן מגאן קופה ידנית, פונטו ספייס ELX אוט' או ידנית ואופל קורסה 3 דלתות

תודה לכל המגיבים

• תוכן חדש...