Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך ליצור סוג של מחסניות לכל מיני דברים בשטח עם דגש על נוחות. בגלל שמדובר בדברים קטנים כמו אומים קטנים ודברים מהסוג הזה, אני רוצה לקחת צינור בקוטר של 2-3 ס"מ באורך של 5-15 ס"מ (צריך בכמה אורכים שונים) עם פקקים שנפתחים ונסגרים ללא הברגה לצורך נוחות בתנאי שטח מה שאומר סגירה\פתיחה בלחץ, חשוב שהצינור יהיה עם פקקים משני הצדדים!

חשוב שיהיה פלסטיק ולא מתכת

מישהו יודע על מצור שכזה שקיים בשוק? או איפה אפשרי לייצר כזה דבר?

אני גר ברחובות ככה שכל האזור בין הרצליה פ"ת ואשקלון יכול לבוא בחשבון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קנה לך צינור אינסטלציה אפור פלסטי ( הום סנטר \ אייס ) במידות שלך והתאם לו פקקי שעם .

יש להשיג פקקי שעם במידות שונות ומגוונות .

פורסם

שעם לא יהיה כלכך טוב, הוא לא יחזיק את המשקל של האומים ולכן השעם התחתון יפול למטה.

אולי פקק הברגה (חצי סיבוב) כן יהיה נחוץ במקרה כזה בגלל כושר נשיאה גבוהה יותר על חשבון הנוחות

in the face

with a chair

פורסם

ניתן ליצור הברגות על הצינור עם מחרוקת. הבעייה תהיה למצוא פקק שיתאים לו.

למה שלא תייצר דיספנסר בעצמך מקצת קרשים או אלומיניום מרופד בבד?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה מתכוון לאחד שבלחיצת כפתור יוציא למשל בורג? או כזה שאני אפתח כל פעם ואוציא ממנו את הבורג בעצמי?

הכוונה שלי היא לאפשרות השניה, אני פשוט מעדיף פלסטיק כי זה זול ועמיד וגם אם ישבר אז לא נורא קונים אחד חדש.

in the face

with a chair

פורסם

יש לי הצעה - אך היא כמעט מה שאתה מחפש.

בקבוק הקולה שלך נוצר ממבחנה מפלסטיק קשיח יחסית, שיש לה כבר את ההברגה של הבקבוק מוכנה.

אם זה מעניין אותך - אני אבדוק מאיפה משיגים.

מדובר על קוטר של פיה של בקבוק קולה ואורך של כ10 ס"מ.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בשפיים יש מפעל של בקבוקים ,תנסה שם,פעם היו לי כאלה כדי לקחת תבלינים לטיולים ,אבל זה היה קטן מידי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...