Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אני מחזיק כבאל של רוקפורד 1/2 פאראד. ואני רוצה למכור אותו ב 100 שקל.

וחושב לקנות אחד אחר יותר חזק כשאסיים להתקין את כל המערכת, השאלה שלי היא

שבדקתי באינטרנט וגיליתי שאחד פארהאד של רוקפורד עולה 1000 ומשהו שקל, לעומת PYLE שעולה 300 שקל... 1.2 פארהאד.

לפני שאני מוכר היתי שמח לדעת מה פשר ההפרשים במחירים !! והאם PYLE הם בסדר למערכת ממוצעת...

תודה !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אם המערכת שלך היא עד 500RMS (כולל) אז ה0.5F יספיק לך.

PYLE חברה סינית,אבא שלי קנה את הקבל שלהם והוא הפסיק לעבוד תוך יום, אומר לך הכל?

יש לך קבל טוב סה"כ מחברה טובה,אם אתה רוצה לשדרג תילך על קבלים של CADENCE\SOUNDSTREM וכו'.

את חישוב הפארד (F) אתה עושה לפי כמות הRMS הכוללת שיש לך ברכב.

לדוגמא:

יש לך מגבר מונובלוק 500RMS ו2 זוגות רמקולים 500RMS (נגיד כן?:roll:), סה"כ 1000WRMS אז אתה צריך 1FARAD.

500RMS - 0.5 F

1000RMS - 1.0F

1500WRMS - 1.5F

וכו'.

תזכור שככל שהקבל זול יותר - זמן הטעינה וההוצאה שלו ארוך יותר.

הקבל הוא מייצב את המתח ברכב שלך,ברגע של באס חזק הוא צריך לתת את העזרה למערכת המשמל ברכב - ואם הוא עושה זאת באיחור, מה הוא בעצם נותן?

בהצלחה.

פורסם

סטאכ, בכל העולם יש אולי 3 מפעלים שמייצרים את הקבלים לחברות. מחיר הקבל נקבע בהתאם למה שמודפס על המדבקה שלו ותו לא.

סמירו - אם אתה מעוניין להשתמש בקבל, שמור על שלך. לא תרגיש שום הבדל בין קבל 2\1 פאראד לקבל 1000 פאראד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...