Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה, אני כבר מתחיל להתמוטט....

הבאתי מוטי (עם הHF) את המחשב שהיה לו והאוטו עדין לא מניע, החשמלאי שלי התייאש ואני לא יודע מה לעשות, ואפילו אין לי למי לפנות (גיא,חזי,מוסך מרכזי?) מי יצליח לפתור לי את התעלומה?

יש לחץ דלק ? מקודם אמרת שהמשאבה לא מקבלת מתח...האם עם המחשב של מוטי יש מתח למשאבה ? יש לחץ דלק ?

מה לגבי חיישן גל ארכובה ?

תעבור על כל המחברים (קונקטורים) של החיישנים. תנתק אחד אחד, תוודא שהם תקינים (פינים שלמים) ונקיים לגמרי ותחזיר בחזרה.

כנ"ל לגבי פיוזים.

תוודא שכל החוטים במצב תקין. בחלק מהמכוניות החוטים (במיוחד בכניסה לקונקטורים) בד"כ נחשפים ועלולים לגעת אחד בשני ולגרום לקצר. לא רק שמדובר בנזק למחשב אלא שגם בחלק מהחיישנים זה מה הסתם לא יעביר אות (SIGNAL) למחשב.

בצע בדיקה חוזרת בכל מה שנגעת בדרך לטיימינג. כל חוט, חיבור וכד'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הכל נבדק ע"י חשמלאי מוסמך ומקצועי, כולל רציפויות למחשב, בגלל אי הכרתו עם הרכב הזה הוא פשוט החליט להרים ידיים.

הבעיות לא השתנו כאשר חיברנו את המחשב השני...

תודה לעונים, יפתח :?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הכל נבדק ע"י חשמלאי מוסמך ומקצועי, כולל רציפויות למחשב, בגלל אי הכרתו עם הרכב הזה הוא פשוט החליט להרים ידיים.

שאלה, אחרי הדלקת סוויץ" האם יש מתח רגעי לממסר משאבת הדלק?

אמור להיות כ 2 שניות, מינוס לממסר.

פורסם

זה שהחשמלאי מוסמך ומקצועי זה אחלה, אבל מה זה עוזר אם הוא לא מכיר את הרכב ומרים ידיים יחסית מהר ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תסתכל בה"פ , שלחתי לך טלפון .

תתקשר ותירגע .

יש לו איזה 800 לאנצ'יות כמו שלך ובטוח שיש לו פיתרון בשבילך .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אז זהו...הH.F חזרה אליי והכל טוב ויפה, צמת החשמל הוחלפה קומפלט ועכשיו....חלק כמו טוסיק של תינוק.

תודה לעונים, יפתח :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...