Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לפתוח דיון בנושא בעקבות הידיעה הזאת בנושא חופש הביטוי בבלוגים ברשת.

קדימה, לכו על זה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתור אחד שנמצא בתקשורת הספורט ומתעסק בתחום, מאוד נהניתי לקרוא את הבלוג הזה, מכיוון שהוא היה אמיתי ללא שום מריחות או שקרים. אני חושב שצריך לשים גבולות ברורים להתבטאות ברשת, אבל הגבולות הם הרבה יותר רחוקים ממה שכתוב בבלוג המדובר... אני חושב ש-ONE סתם מחפש לעשות רוח כדי ששמו יופיע בכותרות.

172

פורסם

לא מבין על מה המחאה פה. רוצים לתבוע, שייתבעו ובית המשפט יחליט אם היתה או לא היתה לשון הרע. לדעתי, אופירה הולכת לקבל שיעור ראשון בשיווק מודרני: "לפעמים עדיף לסתום את הפה מאשר לקבל יותר פרסום שלילי ממה שהיה לך קודם...".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
falou, יש משפט שאומר שכל פרסום הוא פרסום חיובי :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

המשפט הזה היה נכון בימים שלהשיג פרסום היה קשה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאחר ואני לא בקיאה בעניין אשמח אם מישהו כאן יסביר לי במה ONE כ"כ נפגעו מהודעותיו של הבלוגר?

ושנית, כפי שנכתב במאמר - מן הראוי שהיו פונים אליו בבקשה להוריד תוכן פוגעני עם הסבר מדוע הוא פוגע ולא לנסות לסתום לו את הפה בכח.

ובנוסף - מה קורה למערכת המשפט אם הם מאפשרים תביעה נגד אדם שזהותו הושגה בדרכים לא חוקיות?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...