Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

תפוחי הפורנט שלי קצת קצת משוחררים ובגלל זה כמעט שלא עברתי טסט - הרכב: מאזדה 121 שנת 93 ידני.

אני לא רוצה להזניח את זה כי הבנתי שזה עלול להיות מסוכן + מלאי החלפים לרכבים ישנים מצטמצם.

המוסכניק שלי ניסה לחפש לי אצל כל מיני ספקים אבל אין לאף אחד - רק למאזדה שרוצים 1100 ש"ח לצד כלומר נזק של 2200.

ממה שהבנתי מחיר רגיל של חלק כזה הוא 180 ש"ח לצד. הפתרון הכי טוב שהוא יכול היה להציע לי הוא לשלוח את התפוחי פרונט שלי לסדנא בתל-אביב ששם ישפצו אותם.

אני מקווה שלא אצטרך לעשות זאת בתקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי - או באמצעות הפנייה - או באמצעות הסבר של "כיצד מוודאים שהתפוח פרונט תקין" למקרה שאני ילך לעשות "שופינג" בפירוקיות.

תודה מראש.

אביב.

פורסם

מחירי משולשי הפרונט ב-121 יקרים מאד ואין להשיג תחליפי בעבורם.

המחיר לא אמור להיות 180 ש"ח :shock:, לכל רכב/דגם ישנו תמחור שונה. אינך יכול להשליך/להשוות מחיר של חלק מרכב/דגם אחר על המחיר לרכבך.

תפוחי פרונט לא קונים בפירוקיות ולא ניתן לבדוק אותם כשהם מפורקים, אלא ע"י מכשיר לחיצה מיוחד.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אם אתה מאיזור חיפה /קריות יש לך בעיר גני (קרוב לצומת דשנים) את המלטש,בעל הבית גלעד והוא מומחה בדברים האלו (מוסך ייחודי להגאים ובלמים).

אם לא,כדאי שתכתוב מהיכן אתה כדי לקבל המלצות לבעלי מקצוע /חנויות חלקי חילוף (לא פירוקיות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אם אתה מאיזור חיפה /קריות יש לך בעיר גני (קרוב לצומת דשנים) את המלטש,בעל הבית גלעד והוא מומחה בדברים האלו (מוסך ייחודי להגאים ובלמים).

אם לא,כדאי שתכתוב מהיכן אתה כדי לקבל המלצות לבעלי מקצוע /חנויות חלקי חילוף (לא פירוקיות).

שיחקת אותה. אני מהקריות. אני אדבר איתו אחרי החג. תודה.

פורסם

שחלק עולה כל כך יקר אני לא פוסל קנייה מפירוק.

תפוחי פרונט, הגה או כל מפרק במתלה ניתנים לבדיקה גם מחוץ לרכב ללא מתקן לחיצה אלא אם מד מומנט סיבובי או מד משקל כביסה פשוט, יש הנחיות מפורטות חבדיקות האלו בהוראות היצרן. בדיקה ראשונית היא בעזרת הרגש, אמורה להיות התנגדות מסויימת כאשר מנסים להזיז את מפרק התפוח לכל הכוונים.

אפשרות נוספת היא לשפץ את התפוחים הקיימים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לצערי גלעד לא הצליח למצוא אבל...

במוסך שבדק לי אותם אמרו שיש סדנא בתל-אביב שישפצו לי אותם במחיר של 260 ש"ח לצד.

הספק שלו לא אמר את השם של הסדנא.

האם מישהו יודע על סדנאות שמשפצות באופן חוקי את החלקים האלה? מה איכות השיפוץ? מה רמת הבלאי בשימוש סביר (מוגברת מאוד ביחס לחלק חדש)?

תודה.

אביב.

• תוכן חדש...