Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בשבוע שעבר דקות אחדות מתחילת הנסיעה כבה המנוע לפתע כשאני בנסיעה בהילוך שני או שלישי... לא הצלחתי להניע עם הסוויץ' וגם לא בדחיפה.

הוספת 15 ליטר דלק לא הועילו, גם לא החלפת coil... (בעזרתו של מכונאי במוסך). בשבלב זה נאמר לי שהבעיה במערכת החשמל (ולא הדלק כפי שחשדתי). נשלחתי לחשמלאי שקבע כי הבעיה במפלג (distributor). עד כאן הכל טוב ויפה!

הוחלף, הרכב הניע. למחרת על הבוקר (לא נסעתי לפני כן) נסתעי 15 ק"מ לעבודה - חלק. בדרך חזרה כבה המנוע כל כמה דקות. ניתן להניע, בד"כ מסיבוב שני של המפתח, לפעמים ראשון, אך לא יותר משלישי...

הראתי את הבעיה לחמשלאי, והוא נראה פשוט המום! התחלנו לנסוע בסיבובים והוא ניסה למדוד כל פעם שאני לא מצליח להניע אחרי כיבוי כזה - איפה הבעיה..

לאחר מכן הוא אמר שאין לו מושג והתקין לי coil משלו. עשיתי סיבוב - לא עזר. הוחלט להחליף שוב את המפלג כיוון שהבעיה לא הייתה קיימת קודם לכן.

לצערי לא יכולתי להיות צמוד אליו, ועכשיו כשקיבלתי את הרכב בחזרה אינני יכול לקבוע אם הוא באמת החליף את המפלג בפעם השניה או לא. אבל הרכב שוב כבה! אמנם רק פעם אחת ב-15 ק"מ השגרתיים שלי.

זה יכול לקרות בנסיעה, בפניה, תוך כדי לחיצת גז או לא, בכל הילוך, עליה, ירידה, מישור, ואפילו בעמידה בפקק גם מהילוך סרק.

למישהו יש רעיון? (חוץ מללכת לחשמלאי אחר, שזה בטוח..)

נ.ב. - האיביזה גיר ידני, הזרקה, 1600 סמ"ק, עם אימובילייזר כאמצעי מיגון.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

לייתר ביטחון תבדוק את מצב הפילטרים של הדלק,

תבדוק את תקינות כבלי ההצתה, ואת הכבלים שמגיעים ישירות מהמצבר,

הייתה לי בעיה דומה לשלך, המכונאי פירק את מכסה המפלג, שפך מים רותחים שם ניקה את כל האבק (שאין לי מושג איך הגיע) וזה פתר חלקית את הבעיה, בנוסף השבוע החלפתי כבלי הצתה , לא יקרים או משהו מיוחד , וזה פתר את הבעיה של רעידות קטנות כאלו בסרק.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

יש לבדוק בעזרת סורק בזמן האירוע את אותות הכניסה של חיישן סל"ד מנוע ושאר הפראמטרים (INPUTS ) ולבדוק לחץ דלק !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

ברכב הזה תקלה זו מתאפיינת בדכ במפלג (דיסטריביוטר) שיחידת "מתג ההול" שלו תקולה. לצורך העניין הזה, יש להתקין יחידת הול חדשה במפלג הקיים, ולא להסתמך על מפלג משומש, אולם, מאידך ,יתכן ולא זו הבעיה.

באם החלק הוחלף לחלק "משומש" מרכב תאונה למשל, אין לפסול אפשרות לחלק תקול.

כפי שרשמו קודמי, יש לבדוק לחץ דלק, וספיקת דלק. (שתי בדיקות מתחייבות)

רצוי להתחבר עם סורק תקלות , לשלוף קוד תקלה הרשום במחשב ניהול המנוע של הרכב, ולהתייחס בהתאם. אני תקווה, שמחשב ניהול המנוע זיהה תקלה, ורשם אותה.

לחילופין, יש שבעל מקצוע, איש דיאגנוסטיקה, יאבחן עת התקלה, ובמיוחד, באם היא מתרחשת בכל נסיעה, כפי שהציע אדון "ברזילי", יש לבדוק את כל הפרמרטים החשובים לעניין אפשרות כיבוי המנוע.

אוסיף ואדגיש, לא מן הנמנע שיש בעיה בסוויץ' החשמלי של מתג ההצתה, (בזמן מנוע פועל, כדי לבדוק זאת, כדאי לנסות לשחק קלות עם המפתח לכל הכיוונים, לראות אם המנוע כבה או מגמגם) , כמו כן יתכנו בעיות חיבורים חשמליים למתג ההצתה, כמו כן יתכנו חיבורים רופפים של מערכות מיגון קיימות ו/או שהיו קיימות ואף לכאורה בוטלו, של אימובליייזר ואזעקה.

אולי אף, כדאי להתחיל בשתי בדיקות זריזות וקצרות אלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...