Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מאיזה חומר עשוי המיברנה של המידבאס סופרימו?

אני חושב שגם הIDMAX עשוי מאותו חומר.

אני רוצה לדעת איזה חומר זה ולמה הוא טוב? עם בכלל....

תודה.

פורסם

Cone Material Coated cellular fiber

מאתר מוראל בכבודם ובעצמם, ראית איזה יופי?

בנוגע לסוגי CONE שונים , אני מאמין שחיפוש מהיר בפורום יניב תוצאה מעניינת

טוב נו, הנה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=160798

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מאיזה חומר עשויים הממברנות של הסופרימו?

החומר שהחלומות עשויים ממנו :-P

ולרועי ברוך השם לא חסרים חלומות 8)

עזוב אותך - קנה ישר סט על של bewith מגברי בראקס וקדם מגבר נורות של סאונדסטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר לקנות כזה מאתרים בארה"ב והוא גם לא כל כך יקר - 125 דולר בערך והוא שווה כל שקל!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק לרקורד אני לא הולך להחליף את המילה לפחות בחודש הקרוב אני יחיף רק עם יהיה לי הצעה שאי אפשר לסרב לה....:wink:

קיצור אני סתם שאלתי כדי לדעת על החומר של הסופרימו.

אני לא חושב שהסט הזה שווה את הכסף שמוראל מבקשים עליו....:roll:

• תוכן חדש...