Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב קנווד 800 וואט מחובר למגבר cardinal v15 +קומפוננט.

רמקולים אחוריים מחוברים למגבר קטן יותר.

עכשיו כאשר אני מדליק ת'מערכת (=את המערכת) הסאב עובד שניה ואז מתנתק ומנתק לי גם את הקומפוננט.

ניתקתי את הסאב והמגבר והקומפוננט עובדים חלק.

מה יכולה להיות הבעיה?

והאם שווה לסדר את זה ? כי ללכת לתיקון מעבדה וכל זה יעלה לי בסביבות המחיק של הסאב(ללא התיבה).

פורסם

תנתק את הקומפוננט מהמגבר לרגע ותחבר את הסאב לערוצים של הקומפוננט - תדאג כמובן להעביר את הקרוס במגבר לLPF ותחבר בגישור את הסאב.

אם התקלה נפתרה והסאב עובד תקין - הבעיה בערוצים במגבר עליהם הסאב יישב במקום - תבדוק אם יש למגבר הזה שני פיוזים, אם במקרה אחד מהם שרוף - עדיין במצב כזה יכול להעביר מגע לפעמים ובגלל זה נראה לך שהסאב עובד אבל ברגע שתצרוכת הזרם גוברת, הפיוז כשל.

אם התקלה לא נפתרה - כנראה בעיה בסאב.

אתה יכול בשלב הזה לקחת את הסאב שלך ולחבר אותו לרכב אחר בשביל לוודא הריגה, כי יכול להיות גם שהמגבר הזה חלש ולא סוחב את הסאב - אבל נראה לי שזה לא המקרה כי בטח זה פעל ככה תקופת מה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לקחנו סאב אחר 1000 וואט וחיברנו אותו למגבר.והוא עובד כמו שצריך.

אם זה היה בעיה של פיוז או חיבור שגוי אז היינו עולים על זה ככה.

אבל מכייון שחיברנו סאב יותר גדול משלי 1000 וואט הכל עבד כמו שצריך.

פורסם

יש מצב שהסאב מקצר שם ,

אולי איזה חוט השתחרר לו או משהוא .

האם הסאב שלך כשהוא מחובר לחבר גורם לאותה תופעה כפי שנגרמה אצלך ברכב ?

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

שתי סלילים.

הסאב חובר למגבר באוטו של חבר ועבד מצויין.

חיברנו את הסאב שלו אצלי וגם עובד מצוין.

פירקתי את הסאב מהתיבה ראיתי רק שתי סלילים.

ויצא עשן וריח של שרוף כזה.

יכול להיות שהוא נשרף?

• תוכן חדש...