Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב

moharush
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני כמה ימים אחי הביא סאאב של סאוונד סטרים 250 RMS ואני חושב לחבר אותו לאוטו אך לא מותקן באוטו שלנו מגבר העם אפשרי לחבר סאאב שלי מגבר???

ועם יש לכם מגבר במחיר הגיוני של חברה טובה תציעו אל תיתבישוו

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

ליפני כמה ימים אחי הביא סאאב של סאוונד סטרים 250 RMS ואני חושב לחבר אותו לאוטו אך לא מותקן באוטו שלנו מגבר העם אפשרי לחבר סאאב שלי מגבר???

לא ממש הבנתי את המשפט הזה

אתה אומר שאין לך מגבר אבל אז שואל "אפשר לחבר סאב שלי למגבר?" אני לא מבין עשית פה סלט

ואפשר להציע לך מגבר אבל השאלה כמה כסף יש לך

פורסם

נראה לי השאלה היא האם אפשר לחבר סאב ללא מגבר.

אם כך אז לא.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...