Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לקורקינט חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון אני נאלץ להפרד מהרשיון ל3 חודשים (נתפסתי על 180 לפני כשנה)

המרחק שלי לעבודה הוא כ2 קילומטר, שזה לא נורא גם ללכת ברגל, אבל מתחיל הקיץ וחם

אני חושב לקנות קורקינט חשמלי

מישהו יכול להמליץ? האם הקורקינטים הזולים שווים משהו?

אם אני זוכר נכון יש הגבלה של 12 קמ"ש לקורקינטים החשמליים, איך זה הגיוני שבארץ מייצרים כאלו שמגיעים ל38 קמ"ש:

http://www.motion-innovation.com/product.asp?pID=34

האם החוק מדבר רק על יבוא?

תודה

Scooby WRX

פורסם

סתם שטויות כול הקורקינטים האלה,לאחי יש איזה 3 כאלה זרוקים במחסן,כולם בקושי סוחבים אותו(ילד בן 7),והוא לא שמן:-).

יכול להיות שתמורת 6 אלף יהיה באמת משהו רציני שיוכל לסחוב אותך,אבל כול השאר יסחבו אותך מקסימום 100 מטר.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אני זוכר נכון יש הגבלה של 12 קמ"ש לקורקינטים החשמליים, איך זה הגיוני שבארץ מייצרים כאלו שמגיעים ל38 קמ"ש:

http://www.motion-innovation.com/product.asp?pID=34

האם החוק מדבר רק על יבוא?

תודה

יש לנו אחד כזה בעבודה מהסוג שהבאת בקישור. צעצוע נחמד, לא יותר. אנחנו משתמשים בו בעיקר בתוך תל אביב בשביל סידורים קטנים של העבודה (בנק, דואר, משלוחים קטנים וכו'). הוא לא ממש נוח. אני 1.87 מטר והוא די קטן בשבילי. קצת פדיחה לרכב עליו.

לזכותו יאמר שהוא די זריז. 38 קמ"ש שהיצרן מצהיר זה קצת אופטימי מידי. אולי הם מדדו בירידה עם רוח גבית חזקה. בפועל יותר בכיוון ה 30 קמ"ש +-.

אחי (עקרונית מדובר בצעצוע שלו) מתכוון ליבא בהזדמנות מנוע חשמלי הרבה יותר חזק (קיים בסין) ואז הקורקינט יהיה יותר "מעניין" - בשאיפה לסביבות ה 45-50 קמ"ש.

בסך הכל גימיק נחמד. אבל אם אני הייתי במקומך הייתי קונה אופניים.

אסף

נ.ב.

החוק בארץ אומר הרבה דברים. בפועל, כל אחד מחפש ולפעמים גם מוצא דרך לעקוף את החוק.

יש הגבלה על יבוא של הקורקינטים עם מנוע חזק שמורכב עליהם. אין הגבלה על יבוא של מנועים בנפרד (עד כמה שאני זוכר).

פורסם

תשקיע 1000 שקל באופניים. אם אתה רצית להשקיע 6 על קוקינט- שדרג את זה ל2000.

ד"א, זה היה אמור להיות בשוק כבר - אבל כנראה יש עוד זמן:

http://en.wikipedia.org/wiki/RevoPower

אני חושב לקנות כזה בעתיד. פשוט אחד המגניבים.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

כמו כן , רוב הקורקינטים מתריכים את הדחיפה הראשונית, ככה שאחרי 2 קילומטר עם עצירות פה ושם כל מיני עליות למדרכה אתה תימצא את עצמך מזיע

לעומת זאת ב 2 קילומטר עם אופניים אתה לא תזיע בכלל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי בעבודה אחד של SCOOTER ZZZ, שזאת בעיקרון חברה שמייצרת את רוב הקלנועיות שרואים בארץ, ולמראת ששלנו זה הדגם החלש יותר, הוא סוחב לא רע, גם בעליות. מחירו ממש לא נורא- בסביבות 1500-2500 ש"ח לאחד במצב טוב מיד 2.

כמובן שאין מה להשוות לבנזין שהיה לנו לפניו, הן מבחינת טווח נסיעה, והן מבחינת כח וסחיבה, (50 סמ"ק משופר כבד, היה קורע טוסטוסים ברמזור :twisted: ) אבל בגלל שטות של איזה מטומטם, הוא הוחרם.

ואם אתה רוצה, שלנו מוצע כרגע למכירה עם 2 מצברים חדשים בני פחות מחודש, מטען חדש, ויישור קו כללי של כל מערכת החשמל.

P1010008.JPG

P1010007.JPG

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

לדעתי עדיף SEGWAY

b8ef583c-69ac-4b71-a37e-ab792676fecf.jpg

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נסחפת.

אתה מוציא אחד חדש מהסוכנות ב23K. בדוק:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם הייתי יודע שאני אמכור אותו בעוד 3 חודשים בהפסד של 2000 שקל, אז זה יכל להיות אופציה

אבל בגלל שזה צעצוע של עשירים לא נראה לי שיש לו ממש שוק יד שניה

Scooby WRX

• תוכן חדש...