Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט נורא ,

אנשים לא יודעים לפרגן ... זאת תכונה ישראלית מגעילה .. ועוד לפגוע במכוניות ככה.... פשוט נורא.

באמת תכונה ישראלית מגעילה ....

כל אחד חושב רק על עצמו ונפגע מכל מה שאין לו ....

מכוניות ... הנה דוגמא חייה..

אפילו הת'רד שהיה על בית'ר ירושליים ... אם הם מפסידים אז הם דופקים לכולם את המכונית או לא יודע מה ...

זה פשוט גועל נפש... צריכים להעיר את הבני אדם ... זה פשוט כמו חיות ..

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
תיסע ליד חרדי בשבת יזרקו עליך אבנים

תיסע ברכב פאר בשביל להוציא למי שאין את העיניים ואתם רואים מה קורה

בכל זאת חבל שאי אפשר להנות כשקונים אוטו בארץ אבל פשוט יש כאן שכבות חלשות...

אולי אני יפסיק לנסוע ברכב בכלל?

אולי אני אמכור אותו בגלל שאני מתבייש לנסוע באוטו?

אולי נסגור את כל הסוכנויות של BMW מרצדס וAUDI ?

כנראה שזה הפיתרון כי למי שיש מכונית יפה צריך להתבייש.

טוב לדעת.

אדם.

פורסם

sparrow

למה אתה חושב שהוא נסע בשביל להוציא עיניים

זכותו לנהוג באיזה רכב שהוא רוצה ואם הוא יכול להרשות לעצמו בימר אז טוב מאוד

זה שחרדים זורקים אבנים על רכבים בשבת זאת תופעה מגעילה שגם אותה צריך להפסיק

אבל היא לא ממש קשורה פה הפגיעה היא מתוך קינאה ושם הסיבות הם אחרות

מאוד מעניין אותי לדעת מה הפיתרון שלך לבעיה אולי שכולנו ניסע במכוניות זולות גם מי שיכול להרשות לעצמו יותר?

אולי שכל מי שיש לו רכב יוקרה לא ייסע בו כדי לא לפגוע בטעות בשכבות החלשות?

מתן תודה על התואר אלוף :)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
אני לא עומד בזה יותר

היא לא רק עצרה למאלה דלק

גם יש עשירים שמיתנשים מעל כולם...

פשוט מישהו מהשכונה קינה שיש לי רמקולים יפים

אישית מעוד שמחתי שלפחות מישהו יצא מהחנייה בשריקות

שיום אחד אני יגיע למצב שלו ולא

כלומר בו ננסה להוריד אותו לכיוון המצב שלי

אני מסכים אם גיא

אין, אתם פשוט אלופים.

אטא מסקיר לי עת אמורע שלי ללשון!!! :lol:

פורסם

אתם מדברים על בימרים וכאלה? יורקים לי על ה-205! תארו לעצמכם, אומנם כרגע היא מתייבשת מהתנור והיא תראה יותר טוב (עדיין חבוטה,אבל פחות), אבל כשירקו לי עליה, הצבע היה שרוף, מכות בפח וכאלה... נו ממש שום דבר שמוציא את העיניים.. ושלא תחשבו שאני גר אם אנשים שאין להם! אנחנו גרים בביניין חדש, בין אנשי עסקים וכאלה, ולשכנים ולקרובי המשפחה שבאים לבקר יש רכבים מצויינים.. יותר מחצי מהדירים (אנחנו כולה 10 דירות) בעלי אמצעים הרבה מעל לממוצע, ויש כאן פונטיאק, וולוו, אאודי, הונדה, יש מפשחה שיש להם המון מכוניות ומונית מרצדס VITO ובלה בלה בלה.. אבל מי יורק לי על האוטו? ילדון שיש להם לאנטיכס 1.6 "ספורט" :lol:

אז מה הבעיה..? סתם משעמם לילד בחיים.. הוא והחברים שלו עומדים בתחנות אוטובוס, ולפני שהאוטובוס נוסע ומתצחיל לסגור דלתות הם יורדים פנימה.. רק בשיראל! :evil:

אז ראיתי אותו, הוא ראה שראיתי אותו, בא ליל לאוטו ודפק מוחטה של החיים!

באותו יום חטפתי גם יריקה בחטיבה-תיכון-מכללה אבל כאן זה כבר ברור שקנאים לא חסר, וגם זה למרות שאני בא ברכב הכי פשוט נדמה לי, וזה רק בגלל שהשאר באים עם המכוניות של ההורים..

קיצר, תפסתי את הילד, יחד עם ההורים שלו ואמרתי שאם אני מוצא על הרכב עוד סימן אחד, אני פשוט אתעלל בו.. והיה פירוט שבסופו הייתה צריכה להישאר גופה מאוד מאוד מכוערת ומלאה ברוק... כבר תכננתי לקחת את החרא של החתולה שלי ולמרוח להם בידיות של הדלתות בלאנטיכס, אבל האיומים הפסיקו והיריקות נגמרו.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

זה לא בהרכח קשור לאיזה אוטו. יש אנשים שהם פשוט, לא נגיד רעים אבל משהו בסגנון. ככה, בלי סיבה. מישהו קישקש לי על האוטו. כן, יום אחד (אתמול) באתי, כל האוטו קישקושים! ככה, על הידית, הכפתור של הבגאז', על אור רוורס אחד, ככה! אז מה אני אעשה? אי אפשר לעשות כלום למי שלא עשה את זה. מה, תאיים עליו? זה הרי איזה ילד או משהו שאין מה לעשות. זו הבעיה שהדבר היחיד שמפריד בין הטוש שיורד עם קצת אלכוהול למספריים זה איך שהוא מרגיש באותו רגע.. ומה אני אעשה אז? אין מה לעשות. המכוניות נגישות לכל אחד וכל מי שקצת פסיכי או סתם רשע ו"בא לו" אז הוא שורט והוא ככה. אין שום מחסומים. ושוב, זה לא שיש לי איזה אודי TT, או אפילו לא סיביק של ערסים.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
האוטו הוא BMW לא חדשה, שבכלל קיבלנו ממשפחה, ככה שאל תחשבו שאני גר באיזו

אחוזה ענקית עם מגרש כדורגל וקאנטרי קלאב בחצר. וחוץ מזה אני בהלם מהתגובות שלכם

:shock: באמת בהלם, אתם חצי הצדקתם את ההתנהגות שלהם ואני פשוט לא מבין למה

וכן, רק תידלקנו שם לא יותר, ועובדה שהאידיוט הצטער על מה שהוא אמר אחרי זה,

אתם אומרים לי "יש אנשים במדינה שהמזל לא האיר להם פנים כמו לאנשים אחרים

והם מוציאים את התסכול בצורות שונות

למרות שזה לא מוצדק, אני יכול להבין את התסכול

גם אני לא עשיר אבל לא במצוקה כלכלית"

מה לעזאזל הקשר? זאת סיבה להתנהג ככה? למה אני צריך שיוציאו עליי את התסכול ככה

בצורה כזאת? ועוד פעם אני שואל, למה לעזאזל חייבים להרוס ולקלקל דברים יפים וחדשים

במקום להגיד וואלה, שיחקו אותה.

למה אמא שלי צריכה לנהוג ולקבל יריקה על השמשה וקללות מטורפות באמצע כשהיא עצרה

אז אני מציע לחלק מכם אשר אמרו שמה ששני הח'ברה עשו היה לגיטימי לחשוב עוד פעם

האם אני צריך להצטער או ללכת עם מסיכה כשאני נוהג באוטו מסויים, אם כן הגענו למצב

מאד מסוכן ועצוב במדינה שלנו.

אדם.

אני איתך,

:mm_yeah:

גם אני קורא ולא מאמין...

פעולה כזאת לא מוצדקת !!!! בטח ובטח לא לגיטימית בקשר לתסכול של אנשים !!! ואם מישהו חושב ככה אז המנטליות הישראלית הממילא דפוקה כבר מתדרדרת הרבה מתחת לקווים אדומים של מוסר וכבוד אדם ורכושו !

גם אם ישנו חלק גדול של שחצנים ומתנשאים - זה לא אומר שמותר ולגיטימי לפגוע להם בכבוד או ברכוש.

פשוט גועל נפש, אנחנו צריכים להתבייש בעצמנו :evil::evil:

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני פשוט לא מאמין !!!!!!!!!!!

אתם מצדיקים את זה ???

ממתי יש למישהו זכות לירוק או לפגוע בבן אדם אחר כי הוא יותר עשיר ? ...

זה בדיוק אותו עניין שהיה ביומן חדשות 2 על נושא האלימות בספורט ... אין הצדקה לאלימות ... פשוט אין .

אם מישהו יורק עליך בתחנת דלק צריך לרשום את הפרטים שלו ולהגיש תלונה במשטרה ,

זה שאין לך BMW לא אומר שאתה יכול לפגוע במישהו.

אני לא רוצה להיכנס פה לעניין רגיש אבל תחושת הכיפוח וה " אין מה לעשות , אנחנו עניים אז נפגע בעשירים " מאפיינת חתך עדתי מסויים באוכלוסיה ... שאצלם אחוז האלימות הוא הגבוה ביותר .

אני לא רוצה להכנס לוויכוח על מה שאמרתי עכשיו אבל זאת דעתי .

פורסם

לכל אלו שמצליחים לעוות את המחשבה שלהם עד כדי הצדקה ליריקה על רכוש של מישהו אחר הייתי מציע לחשוב פעמים על העניין.

אין שום הצדקה לפגוע ברכוש לא שלך. זה בדיוק הסיבה שאנשים מפחדים בארץ להחנות רכבי ספורט או סתם רכב נקי במצב טוב כי אולי יעשו להם משהו.

גועל נפש :?

השירשור ננעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...