Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

בשבוע האחרון עברתי על מרבית הכתבות על הרצח ואינוס חנית קיקוס, והמעורבות של סלימן אל-עביד בפרשה.

המשטרה לא טרחה לזמן עדים, לא טרחה לשמור על פרטיותו של אל-עביד, וכן המשטרה לוקה בחסר במשך כל התנהלות הפרשה.

1. היום, במוסף מעריב, קראתי עוד על הפרשה. מתברר שישנו חקלאי מאיזור אופקים, שלקח טרמפ את חנית קיקוס ז"ל. לא טרחו לגבות ממנו עדות.

2. מהחבר העבריין של חנית קיקוס ז"ל לא נגבתה עדות.

3. הגופה של חנית קיקוס לא נבדקה במעבדה, ולא נלקחו ממנה חומרים לזיהוי התוקף.

4. בניגוד לתקנות סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - חיפוש), נבדק גופו של אל-עביד תוך הפרת זכויות חמורה.

5. הקש ששבר את גב הגמל - הסתמכו על עדותו של אל-עביד בלבד, ולא הביאו תוספת ראייתית מסוג "דבר מה נוסף" שתחזק את עדותו של אל-עביד, ובכך עדותו פסולה מלשמש כראיה במשפט כנגדו.

6. במהלך גביית העדות, התעללו נפשית ופיזית באל-עביד, והוא העיד לא בצורה חופשית ומרצון, בניגוד לחוק סדר הדין הפלילי, שאוסר על גביית עדויות תוך הפעלת לחץ פיזי/נפשי על החשוד.

היו עוד הרבה ליקויים, אך אלו החמורים יותר.

מה שמצער אותי, בתוך תלמיד למשפטים, זה מה אני אעשה במדינה שלנו, עם מה אני אצטרך להתמודד אם אני אבחר להיות עו"ד. אם המשטרה לא עושה את עבודתה נאמנה, מי יעשה אותה? אם המשטרה לא אוכפת את החוק, מי כן?

אם המשטרה מסתמכת אך ורק על עדותו של חשוד, ולא מביאה תוספת ראייתית נדרשת, מי יבוא ויוכיח שהעדות אמיתית ואינה שקרית? למה כאשר ניסו לגבות מאל-עביד עדות, עשו זאת תוך הפעלת לחץ נפשי ופיזי? מדוע כשנערך חיפוש חיצוני, הוא לא נערך עפ"י תקנות חוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - חיפוש)? מדוע הפשיטו את אל-עביד בניגוד לרצונו וללא אישור בכתב מקצין משטרה?

מדוע השופט שהרשיע (היחידי בהרכב) הדיח את האחרים להרשיע?מדוע שופט המעצרים, התחילת הפרשה, נתן צו הארכת מעצר ללא ראיות מספיקות?

ישנן עוד הרבה שאלות העולות מהתנהלות המשטרה ובתי המשפט בפרשה. אך אני לא מאמין, שמערכות החוק, שאמורות להגן עלי ועליכם, מכילות אנשי חוק שסרחו, ומדיחים אחרים לעשות כמוהם.

אני מקווה שחזון אחרית הימים לא יאחר לבוא.

והכי חשוב - מה אתם אומרים על זה?

פורסם

אם אתה סטודנט למשפטים אתה בטח יודע שבארץ לא חל הכלל של פרי העץ המורעל. לפיכך גם אם לא קיימו את סדרי הדין ביהמ"ש רשאי לתת לראיות שהושגו איזה משקל שיראה לנכון בהחלטותיו.

מעבר לכך - היות ולא היית מעורב בחקירה, וכנראה שגם מרבית "העיתונאים" שאת פלפוליהם והגיגיהם קראת בשקיקה לא היו מעורבים בחקירה, הייתי יותר ממסייג את דברי לעניין המערכת המשפטית הישראלית בכלל ולגבי החלטות ביהמ"ש ושיקוליו בפרט.

בהצלחה בלימודים - ועצת חינם, נסה לגבש החלטות על סמך בדיקה מעמיקה ומקיפה ולא על סמך שיברי וחלקי עובדות....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

"תורת פירות העץ המורעל", חלה בשלושה מקרים -

א. אם היא נוגדת את חוק האזנות הסתר;

ב. אם היא מפרה את פרטיותו של אדם;

ובעוד מקרה אחד שלא זכור לי. לבימ"ש, מותר "להכשיר" ראיות, אך מטעמים אתיים, אסור לו לעשות כן. משום שהוא גורם עוול לנאשם.

אני מחכה לראות על איזה סכום אל-עביד יתבע את המדינה לכשישתחרר...

פורסם

בתור סטודנט למשפטים,סיים את התואר,ואז תעזור לאנשים כאלה שניגרם להם עוול על ידי המשטרה,בתי המשפט וכו.

ניראה לי ש-10% מהסכום שאותו יתבע האיש הזה יסדר אותך די טוב.:-)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אבל גם עו"ד פלדמן, שהוא אחד התותחים הכבדים במערכת, לא הצליח לזכותו מכל אשמה. אני לא מאמין שאין משהו מסריח התוך הפרשה הנ"ל. זה מאוד חורה לי שאין מי שיגן על חסרי ישע במדינה הזו. מה המשטרה, שאמורה להגן עלינו עושה? קונה רכבים חדשים, רושמת דו"חות מיותרים ומתעללת באזרחים. אני מאמין שכולכם חושבים כמוני.

אז מה אפשר לעשות?

פורסם

אין מה לעשות,אפשר רק לחכות שיגיעו אנשים נורמלים.

זה לא המיקרה היחיד שמשהו בו מסריח.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

השאלה היא מתי יגיעו אנשים נורמאליים! רוב

השוטרים - נכנסים למשטרה אנשים טובים, יוצאים ממורמרים ורעים...

פורסם
והכי חשוב - מה אתם אומרים על זה?

שתפסיק לזיין ת'שכל.

המשטרה אף פעם לא עושה עבודתה נאמנה.

אתה עלית וגילית מיליון דברים שאף אחד לא שם לב אליהם.

עשה לי טובה.

המשטרה שלנו אולי היא לא מציאה גדולה, אבל אתה פה קצת נסחף.

ותמיד יש את כל תיאוריות הקונספירציה וכל האנשים שמוצאים תיקים מסויימים, מראים פרטים כאלו ומעלימים אחרים ועושים עליהם עליהום.

אז יאללה אחי, יהיה בסדר, אתה סטודנט חרוץ למשפטים - כל הכבוד.

פורסם

זה לא בשביל זה.. אותי זה אישית מזעזע! אני לא הייתי ער עד היום למה שהמשטרה בארץ עושה בדיני נשפות (פלילים - רציחות).

פורסם

תעבור לארץ אחרת,בעצם לא,בכול מקום תגלה אחרי כמה זמן שלא הכול מתנהל כמו שצריך.

תחשוב על זה כהיזדמנות,אם אי אפשר לעשות כלום,אי אפשר לשנות,מנצלים את המצב הקיים כמו שאמרתי בתגובה הראישונה שלי.:-)

פורסם

נו יופי, עשו ממנו רומן זדורוב 2, שהראייה היחידה נגדו הייתה ש"היו במקום עקבות נעליים מהסוג הפופולארי בקרב יוצאי חבר העמים" (בתור עולה מחבר העמים בחיים לא שמעתי על כאלה נעליים). טוב שלא מצאו שם גם טרנינג אדידס ומפתחות של סקודה...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עם אני לא טועה, אז יש סיכוי גדול שסלימן אל-עביד ישוחרר לבסוף?

המישטרע במדינתיינו נאלצת להיתקיים עם מחסור משווא בתקציב, וגם אם שופטים שיש להם רגישות יתר לסיבלם של העבריינים ולא לסיבלו של האזרח הפשוט ומשחררים עבריינים כבדים כמו כלום או בעונשים מגוחכים,דבר נוסף שקיים רק בארץ והכי מעצבן זה שהמדינה והמישטרע קוראים לאנשים מסויים מישפחות פשע,עבריין כבד(רכוש,מין) ומה לא,אבל עם האנשים האלה הם עבריינים כבדים אז למה הם לא בכלא? רק בארץ נוצר מצב שהמישטרע תפסה פורץ עם 100 הרשעות קודמות וזה לאחר שעה שהפורץ שוחרר מבית המישפט, אז למה הפורץ לא יישב בכלא כמו שצריך?

אתה מדבר על סלימן אל-עביד? אז מה עם משפחת פרינייאן? למה אם הם אשמים אף אחד במישארע לא שילם על כך? למה לא החרימו להם את כל הרכוש שהריי ברור שהוא הושג בדרכים לא חוקיות!!

למה המישטרע צריכה לעשות לדרור אלפרון כבוד? כל פעם שהוא דרוש לחקירה הוא נעלם, ורק לאחר משא ומתן הוא מסגיר את עצמו, מה זה מה אי אפשר להגיד לאלפרונים שעם הוא לא מסגיר את עצמו הוא ייקבל כלא בלי חוכמות!!

דבר נוסף שאני מקווה שהמישטרע לא תעשה טעות זה עם רומן זדורוב, המישפט מיתנהל יותר מידי זמן יחסית למי שהמישטרע בטוחה 100% שהוא אשם, אני אישית!! חושב שהוא זכאי.

שבת שלום לכולם וחג שמח.

פורסם
עם אני לא טועה, אז יש סיכוי גדול שסלימן אל-עביד ישוחרר לבסוף? מן הסתם. ראית את הסיפור של עמוס ברנס? אותו הדבר בדיוק!

המישטרע במדינתיינו נאלצת להיתקיים עם מחסור משווא בתקציב גם עם מחסור משווע בתקציב, עדין, אפשר להוציא את הצדק לאור, ולא לחפף בעשיית המלאכה!, וגם אם שופטים שיש להם רגישות יתר לסיבלם של העבריינים ולא לסיבלו של האזרח הפשוט ומשחררים עבריינים כבדים כמו כלום או בעונשים מגוחכים,דבר נוסף שקיים רק בארץ והכי מעצבן זה שהמדינה והמישטרע קוראים לאנשים מסויים מישפחות פשע,עבריין כבד(רכוש,מין) ומה לא,אבל עם האנשים האלה הם עבריינים כבדים אז למה הם לא בכלא? רק בארץ נוצר מצב שהמישטרע תפסה פורץ עם 100 הרשעות קודמות וזה לאחר שעה שהפורץ שוחרר מבית המישפט, אז למה הפורץ לא יישב בכלא כמו שצריך?

אתה מדבר על סלימן אל-עביד? אז מה עם משפחת פרינייאן? למה אם הם אשמים אף אחד במישארע לא שילם על כך? למה לא החרימו להם את כל הרכוש שהריי ברור שהוא הושג בדרכים לא חוקיות!!

למה המישטרע צריכה לעשות לדרור אלפרון כבוד? כל פעם שהוא דרוש לחקירה הוא נעלם, ורק לאחר משא ומתן הוא מסגיר את עצמו, מה זה מה אי אפשר להגיד לאלפרונים שעם הוא לא מסגיר את עצמו הוא ייקבל כלא בלי חוכמות!! ובגלל שהמשטרה פחדנית, והראית כמו הצרות של העם, היא תחטוף בראש! האלפרונים לא חסים על אף אחד. חוץ מאב המשפחה, שנראה שחזר למוטב...

דבר נוסף שאני מקווה שהמישטרע לא תעשה טעות זה עם רומן זדורוב, המישפט מיתנהל יותר מידי זמן יחסית למי שהמישטרע בטוחה 100% שהוא אשם, אני אישית!! חושב שהוא זכאי. זאת הבעיה - המשטרה חושבת שהוא אשם ב-100%, אבל כל פעם מכניסים להם טריז ממקום אחר.

שבת שלום לכולם וחג שמח.

באדום.

• תוכן חדש...