Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תוציא תראש מהחלון! כולם אומרים לך ואני לא מדבר על להוציא חצי גוף כמו איזה ג'ירפה אני מדבר על שיער מצח עיניים בשביל הרוח.

זה קרה לפני 6 שנים בערך.

מעשה שהיה חבר עצר את הרכב (במדרכה) שבו אני ועוד כמה אנשים היינו ויצא ברגל לעבר כספומט סמוך.

אני עברתי למושב הקדמי והוצאתי את הראש מהחלון כדי,לשאול אותו משהו בזמן שהוא הלך לכספומט.

חברה שלו שהייתה במושב ליידי אמרה לי תכניס תראש פנימה עוד יכול לקרות לך משהו.

אמרתי לה "תראי יש לי חוק,אף הרי אף פעם לא בא רכב ומוריד את הראי של הרכב שלך (בעוד ראשי עדיין בחוץ) אז יש לי חוק אני תמיד (והכנסתי תראש פנימה כדי להסביר של על השיטה חסרת הפגמים שלי) מוציא את הראש בקו הראי וככה אף פעם לא יכול לקרות כלווווו!!!! (לא סיימתי להגיד את הכלום וסובארו dl עברה וגילחה את הרכב והורידה את הראי וברחה).

פורסם

הוצאת גם את הראש מהסאן רוף?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202334

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ל',

הרסת לו את הסיפור השני,שבו בדיוק הוא הכניס את הראש לתוך הרכב לאחר שהוציא אותו דרך הסנרוף ו-F16 שהיה באמצע בז שיפשף את גג הרכב תוך פתיחת מצערת,דבר שהפך את הרכב בסופו של דבר לקבריולט ! (סיפור אמיתי !!!).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש לך סיפורים ונושאים הזויים לגמרי.

כל פעם מפתיע אותנו מחדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

טוב שיצאת מזה בזול, ולא כמו כמה ילדים שנערפו ראשיים מעמודים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני מבין שאף פעם לא ראית סרטים מצויירים שבהם הדמות מוציאה ראש מהחלון ודופקת אותו בעמוד?

לא, נורא,
(זהירות, אלימות מצויירת, לא מומלץ לילדים קטנים ותינוקות גדולים)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מעשה בשני מפגרים, האחד נהג אופנוע והשני חברו שמורכב מאחורה.

בימי הקיץ של ת"א השניים רכבו על האופנוע כאשר המורכב היה עם קסדה פתוחה של קיץ.

במהלך הנסיעה (כנראה הראשונה) של המורכב, הוא רצה תמיד לראות מה קורה מקדימה ולכן תמיד הוציא את הראש הצידה כדי לראות מה קורה מקדימה בהתלהבות. הדבר שגרם לחוסר יציבות האופנוע עיצבן את הנהג שהחליט לטפל במפגע!

הנהג ראה משאית עם גלונים של מים מינרלים חונה כאשר כמה גלונים בולטים החוצה מהמשאית ואז עלה במוחו הרעיון, שכאשר המורכב מאחורה עם הראש בצד, הוא פשוט יחלוף בצמוד למשאית ככה שהמורכב מאחורה יחטוף איזה גלון ריק ויבין עניין.

עכשיו תעבירו לכם תסריט של זה בראש קורה באמת (זה באמת קרה) ושהמורכב מספר את זה בכזאת דרמטיות על איך הוא קיבל פיצוץ לפנים מאחד הגלונים של המשאית.

באותו הרגע כולנו בכינו מרוב צחוק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תגיד

אתה אח של יוסי פרנקוס?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

גילגלת אותי מצחוק!!

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...