Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכשתי לא מזמן רכב- פורד פיאסטה דיאנמיק, שנת 98, ידנית 1300 (בלוק ברזל).

בבדיקה יצא שהספק המנוע הוא נמוך יחסית בסביבות ה-40 כ"ס, כאשר אמור להיות על הנייר 60. הבודק אמר לי שזה יכול להיות משהו בתוך הבוכנות, ממיר קטליטי או חיישן אויר. ממה שאני יודע ההחלפה של כולם היא יקרה יחסית. הלכתי אחרי זה יש ר למוסך מורשה של פורד והם צחקו עליי, אמרו לי שממיר קטליטי זה כמעט בוודאות שלא ושמחליפים כל 250 אלף בערך. חוץ מזה הם הסתכלו על הבדיקה ואמרו שההספק הוא עדיין בגדר הנורמלי לשנתון הזה. במוסך אמרו לי שכיוון שסתומים בדרך כלל משפר את ההספק, ושאחרי טיפול כזה (100 שח אצלם) זה אמור להיות בסדר...

אני רק אציין שלא חרשו על הרכב, הוא היה אצל אותה בחורה 10 שנים, יד שניה, 92000ק"מ ממורה.

האם הבוחן בבדיקה כיסת"ח את עצמו או שבמוסך מקלים ראש?

תודה

פורסם

גם אם הרכב היה חדש מהסוכנות , הבדיקה שלהם לא הייתה מראה 60 כ"ס.

סע לשלום ואל תחשוב על השטויות האלה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כשאני קניתי את שלי ( שנת 2000 ) הרכב היה בן שנתיים וחצי

אז מדדו לו כ55 כ"ס.

בהתחשב בשנים שעברו יכול להיות הגיוני

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לפיאסטה דיינמיק במקור מנוע 1250סמ"ק 16V עם 75כ"ס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...