Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מדובר ברנו מגאן שנת 99 אוטומט , דגם המנוע הוא : k7m

דגם הרכב : ba0f02 rmg rt 1.6a - תוצר - רנו ספרד

כל אחד שאני שואל אומר לי תשובה שונה בנוגע לשמן הגיר כיוון שבשנת 99 בוצע חילוף דגם כנראה

חלק אומרים ששמן דקסטרון 3 אדום מתאים וחלק אומרים שצריך שמן סינטטי צהוב מיוחד

מישהו יודע בוודאות איזה שמן גיר מתאים לרכב שלי ? (בבקשה בלי לשלוח אותי למוסכים לבדיקה !)

בתודה , תובל .

פורסם

האם "ATF 220d- original" תואם דקסטרון 3 ? והאם הוא בצבע אדום ?

מה כמות שמן הגיר שאני אמור להשלים לאחר פתיחת בורג הקרטר גיר - כמות משוערת - ללא מדידות עם מדיד ?

פורסם

ואיפה ניתן לקנות 4 ליטר של שמן זה באיזורי (חיפה) ? כמה הוא אמור לעלות ?

אגב זה וודאי שסוג השמן שרשמת מתאים לגיר שקיים אצלי ולא לגיר המודרני יותר ?

פורסם

אם יש לגיר קרטר מלמטה, שמן דקסרון 3 יהיה טוב.

אם הקרטר מקדימה, שמן סינטטי.

לפי ההודעה שלך לגבי זה שיש פקק גומי בצינור מילוי השמן, הגיר הוא AD4, ודקסרון 3 יתאים לך בול!

אם תשים שום שמן אחר. זה יגרום לך נזק!-

פורסם

לגיר יש קרטר למטה - וגם פקק גומי בצינור המילוי

(צבע השמן הקיים הוא אדום)

ולאחר התייעצות עם מכון גירים - גם שם אמרו לי שדקסרון 3 הוא מה שמתאים - אז זה מה שקניתי

את ההחלפה עוד לא עשיתי , רק היום סיימתי להכין את הכלים (יש על הכלים טופיק נוסף שפתחתי)

ומחר כנראה אני אחליף את השמן

בכל מקרה תודה על וידוי עניין השמן (הרבה אנשים אמרו לי דברים שונים לגביו)

• תוכן חדש...