Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקבלה הודעה מנציג Sonigo International Shipping

בפורום אחר בה הוא כותב שהחל מה-15 באפריל, על פי תקנה חדשה של משרד התחבורה, ייאסר ייבוא אישי מארה"ב לרכבים יפניים וארופאיים שלא יוצרו בארה"ב.

פורסם

האם הדברים אמורים גם בנוגע ליבוא אישי של תושבים חוזרים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
stealtho, הדבר ידוע ופורסם כבר בתקשורת הוירטואלית (אינטרנט), הכתובה (עיתונים) והמשודרת (טלויזיה).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שניה... אבל היום כל המכוניות ה"יפניות" מיוצרות בארה"ב

או למשל אין לקסוס (נראה לי מיוצרות בארה"ב ומופצות לשאר העולם)/אינפיניטי/אקורה בשום מקום אחר חוץ מארה"ב אז על מה זה באמת משפיע?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לא כל היפניות מיצרות בארהב. אבל התקנה (הבזיונית הזאת שבאה ממקום אחד ויחיד-רצון של היבואנים למנוע תחרות) באה להגביל בעיקר יבוא של מכוניות אירופאיות יוקרתיות כמו פורשה טוארג ו במוו.ששם הם מרווחים את האחוזים הגבוהים ביותר ולכן ייבוא אישי של מכוניות כאלה היה משתלם.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

זה יבוטל מאוד בקרוב. מתי? לא יודעים. מתנהלת תביעת ענק כנגד משרד התחבורה ובעקבותה מנכ"ל המשרד יצא בהודעה

שאכן יעשו שינוי שיבוא לטובת האזרח הפשוט, עם זאת, צריך להפריד בין יבוא אישי (של בנאדם פרטי) לעסקים שלמים שמתעסקים

ביבוא שבתכלס הוא יבוא מסחרי לכל דבר.

בכל אופן, לא כל רכבי לקסוס מיוצרים בארה"ב.

רכבים שאפשר להביא לארץ בלי הרבה בעיות (מיוצרים בארה"ב): כמעט כל דגמי BMW (כולל X5 וכו'), ג'יפ LEXUS,

כל הרכבים האמריקאים (פורד, קרייזלר, דודג', קאדילאק, האמר, שברולט-חלק מהדגמים, פונטיאק). ושוב, זהו מצב

זמני שיפתר. מתי? אין לדעת.. כל התהליך עדיין בעיצומו וסביר להניח שיגמר רק לקראת סוף 2008.

Lexus CT200H

פורסם
stealtho, הדבר ידוע ופורסם כבר בתקשורת הוירטואלית (אינטרנט), הכתובה (עיתונים) והמשודרת (טלויזיה).

...ולמיטב ידיעתי לא פורסם בפורום זה, איפה שמדברים על ייבוא אישי בתדירות ובהתעניינות גבוהה. מצטער אם בזבזתי פה מקום.

פורסם

...ולמיטב ידיעתי לא פורסם בפורום זה, איפה שמדברים על ייבוא אישי בתדירות ובהתעניינות גבוהה. מצטער אם בזבזתי פה מקום.

פורסם גם פורסם. היה דיונים שלמים. אבל לא נורא, להבא חיפוש מעמיק יתן תוצאות.

בכל אופן, אין מה להתרגש זהו מצב זמני בלבד.

Lexus CT200H

פורסם

למיטב ידיעתי גם הML של מרצדס מיוצר בארה"ב/מקסיקו והטוארג התחיל השנה או צפוי להתחיל שנה הבאה גם להיות מיוצרים במקסיקו (וגם הQ7, ועם ההתפתחויות בקניית VW ע"י פורשה, אני לא אתפלא אם גם הקאיין).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בכל אופן, לא כל רכבי לקסוס מיוצרים בארה"ב.
סתם לידע כללי, אף דגם של לקסוס לא מיוצר בארה"ב. כל הדגמים מיוצרים ביפן, כאשר ה-RX מיוצר גם במפעל בקנדה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

והנה דיווח מהיום על כך שהנושא ידחה עד ריפורמה מוחלטת , אולם הוא גם מאתגר את היבואנים שמייבאים באופן אישי להגיע נגדו לבית המשפט העליון. כך שלא ממש נראה לי שזה יגיע למשפט (אם הוא כ"כ בטוח , משמע שיש משהו בטענותיו )

בברכה יהודה

פורסם
סתם לידע כללי, אף דגם של לקסוס לא מיוצר בארה"ב. כל הדגמים מיוצרים ביפן, כאשר ה-RX מיוצר גם במפעל בקנדה.

טל

בנושא היבוא אני מתייחס לארה"ב, קנדה ומקסיקו כיחידה שלמה. מעין דפיקה קטנה שאיני מצליח להיפטר ממנה!

(ולא צריך לדאוג, אני יודע שקנדה היא לא בארה"ב)

Lexus CT200H

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...