Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב בפעם הראשונהעד תקציב של 12K

לא ממש מבין בתחום מה כדאי מה לא ואני ממש מבולבל

-עכשיו שאלה עדיף לקחת את הרכב לבדיקה במכון לפני קנייה או שאפשר ישר לקחת את הרכב במוסך

ולראות מה העלויות של "שיפוץ"?

וכמה בערך עולה התהליך הזה...?

תודה מראש לעונים

פורסם

אישית אני חושב שעדיף לקחת את הרכב לפחח מקצועי+מכונאי אמין שאתה מכיר.

הבדיקה תהייה הרבה יותר אפקטיבית, זולה ומובנת מבחינת השפה.

אם בכל זאת תחליט על מכון :מכון אל, האופן 6 א.ת חולון.

עלות בדיקה: 350-500 ש"ח.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

פעם אמרו לי שבחולון הכל קומבינות בתחום הזה. ואני אוסיף שבראשון גם לא הכל דבש! ( מנסיון! )

רכב בסכום כזה לא בודקים במכון שיגנוב ממך 400שח בשביל לרשום את מה שרושמים לכולם: רעש במנוע, קורוזיה במעברי מים, מנוע מזייף, לבדוק רצועת טיימינג, נזילות שמן, כיוון גלגלים וכו'. קח חבר שמבין, או חבר שמכיר אנשים מהתחום ובדוק את האוטו במוסך שאתה חושב שהוא אמין.

פורסם

רון שלום

לפי מה שפרמת עלות הרכב היא 12K, אני אישית לא הייתי לוקחת לבדיקה, אך זו החלטה אישית שלך בסופו של דבר.

אם יש לך במקרה מכרים המבינים ברכבים הייתי מתייעצת עימם ולוקחת אותם עימי על מנת לבחון את הרכב חיצונית, בזמן נסיעה ולקבל מהם חוות דעת.

מאידך הבדיקה הזו אינה קפדנית ביותר ולכן אתה מסתכן מעט במידה ויש תקלות רציניות יותר ברכב שלא יתגלו על ידי אדם "רגיל".

עלות בדיקה במכון אם אינני טועה היא בין 350 ל 500 ש"ח.

על איזה רכב מדובר?

אפשר לקבל מעט פרטים עליו?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התשובות עזרתם לי...

על איזה רכב אין לי עדיין מושג...כל אחד ממליץ על משהו אחר , ככה שאין לי החלטה

-עכשיו אם זה אפשרי לקבל המלצה על מוסכים אמינים באיזור חולון או המרכז בכלל כי מישהו שממש מבין

את האמת אין לי , ואני חוץ מבדיקת מים שמן גם לא ממש מבין.

• תוכן חדש...