Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

NICE!

אחלה מספר סידר לך ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו.

אחלה אוטו, בחירה טובה מאוד.

מעניין, אבל הגרסה הזו נראית קצת פשוטה מבפנים, אפלו לעומת ה-1.6 שלנו.

חסרים ריפודי קטיפה + פסי קישוט בדש ודיבורית למשל.

לעומת זאת יש לכם MP3 אבל.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

DISCOVER - אני בחרתי את המספר רנדומלית מהמחשב כשעומר אמר לי לעשות STOP :) זה מה שיצא.

LIRAN XSI - זו גרסת הטרנדליין, זולה בכ-14K מגרסת האמושיין. לא היה לי צורך באמושיין כי סאנרוף/פסי כרום בצבע הרכב לא כזה עושה לי את זה ובשבילי לפחות התוספת מחיר הזו לא כזו מוצדקת.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אחלה תמונות , אבל למה (כרגיל) המנוע הופקר ולא זכה לפלאש משלו? :-(

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קודם כל לבעל הרכב - תתחדש.

דבר שני, לפי דעתי VW יכלו להשקיע בדגם הזה קצת יותר... חוץ מהמנוע אני לא רואה בה שום דבר מיוחד שמזכיר משהו שמדובר ברכב איך להגיד "לא רגיל". הרי אחרי הכל מדובר ברכב טורבו.... למען האמת, VW איכזבו באיבזור ועיצוב.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

erezfed - צודק, באמת איך שכחתי? התמונה הבאה שאעלה תהיה בהחלט של המנוע (הלב של הרכב הזה).

alex b - אל תשכח את ה-DSG גם.

שמע, יש משהו במה שאתה אומר מצד אחד, מכזה רכב אתה מצפה ליותר סממנים ספורטיבים ואבזור סטנדרטי גבוה. מצד שני, זו גולף, והרכב לא אמור להיות יוקרתי אלא סטנדרטי פלוס. השורה התחתונה בו זה פשוט מנוע הפנינה והגיר המעולה, ואלו בעצם הסיבות העיקריות מדוע רכשתי את הרכב.

יש לציין שהרכב מלא במערכות בקרה, שליטה, אחיזה וכו'... (בסביבות ה-6 מערכות שונות שאם תרצה אנקוב בשמם גם).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

דבר שני, לפי דעתי VW יכלו להשקיע בדגם הזה קצת יותר... חוץ מהמנוע אני לא רואה בה שום דבר מיוחד שמזכיר משהו שמדובר ברכב איך להגיד "לא רגיל". הרי אחרי הכל מדובר ברכב טורבו.... למען האמת, VW איכזבו באיבזור ועיצוב.

פותח השרשור הסביר שכנראה בשבילו לא היה משתלם להוסיף עוד כ-14K עבור חבילת איבזור,

שהייתה הופכת את הגולף כנראה למה שציפית ממנה.

לפחות אבל ה-TSI באה עם רכיבים איכותיים בדברים הנכונים, כמו יחידת הכוח והגיר המבריקים.

בעל הגולף, אם תרצה, בהמשך תוכל בקלות יחסית להפוך אותה למושכת יותר,

אם תוסיף לה פנסי ערפל, או תשים לה פסי קישוט בצבע הרכב וחישוקי מגנזיום 16 או 17.

אתה יכול גם לשים לה פנסים כמו שלנו והיא תהיה בכלל פצצה.

2img00532kt3.jpg

img0280vu1.jpg

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נראה מאוד צפוף ולא נוח לעבודה... או שזה פשוט יותר מידי פלסטיקים ליופי :?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אבל רוכשי גולף קלאסיים לא מחפשים שיראו שהם "לא רגילים". אפילו ה- GTI נראית צנועה יחסית. את מה שיש להם להגיד הם אומרים ברמזור ;-) בנוסף, לא מדובר ברכב ספורטיבי, אלא בגולף עם (הרבה) פלפל. הרכב זריז מאוד, אבל לא נועד לתקוף סיבובים או להשוויץ בשכונה, למרות שבקלות אפשר להפכו לכזה. וכמו שכבר השיבו, יש גם גרסה עם סאן-רוף וג'נטים (כמו שלי או של PASSAT), אבל גם זה לא ממש מבחין אותה מגרסת 2.0 מאובזרת.

נראה מאוד צפוף ולא נוח לעבודה... או שזה פשוט יותר מידי פלסטיקים ליופי :?

חוץ מהוולבו שנת 75 של אמא שלי, אני לא מכיר הרבה מנועים (וודאי לא מודרנים) עם "מקום לעבודה"... A4 עם סופרצ'ארג'ר לא נראית מרווחת יותר, למשל, ואצל ה- TSI יש גם וגם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שאלה שאולי לא כל כך קשורה. האם גם לגולף , בדומה לפאסאט, יש קונסולה עליונה אשר עושה אור אדום לאזור של תיבת ההילוכים?

פורסם
הנה המנוע, כאן לא אמור להיות הבדל בין רמות הגימור השונות :)

:shock:

ואני חשבתי שהמנוע אצלי צפוף.

עם המחירים של צ'מפיון והצפיפות של המנוע הזה (=יותר שעות עבודה) , הסיבוכיות שלו של גם טורבו וגם סופרצארג'ר ניראה לי כמו מתכון גדול לבעיות עתדיות .

פורסם
:shock:

ואני חשבתי שהמנוע אצלי צפוף.

עם המחירים של צ'מפיון והצפיפות של המנוע הזה (=יותר שעות עבודה) , הסיבוכיות שלו של גם טורבו וגם סופרצארג'ר ניראה לי כמו מתכון גדול לבעיות עתדיות .

כולם מקווים שהמנוע יהיה אמין ולא אסון כלכלי.

את זה רק הזמן יגיד. אני מקווה שVW עשו עבודה טובה.

יאיר.

(נ.ב. לגבי הצילומים, מניסיון וטעייה, עדיף לצלם מגובה העיניים של הרכב. ז"א לרדת על הברכיים ולצלם, התמונות יוצאות יותר טובות. לדעתי. תהנה...)

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...